nieko nzn apie Kauno kontora... Manau ir be to galima apsieit... Kdl jis turi issibalansuot, jei viska taip pat surinkt ?? Bei notoli Vln lyg ta pati daro
Kad pakabinama pakeist, nereik but dideliu specu...
Aikyt jus - mano nickas kitaip rasos. Smaikstuoliai, *lt... Paimsiu nuo donoro kardana ir nereikes jokios Kiauno kontoros...
SENAI RASIAU, KAD GALI BUT, KAD BLOGAI MEISTRAS GALEJO PAKABINAMO AUSYS PRIVIRINT, NES REIKEJO NUO "ETALONO" AUSYS NUPJAUT IR PRIVIRINT PRIE BMW PAKABINAMO, GAL SIEK TIEK NETIKSLIAI DARBAS ATLIKTAS. TAI GERIAU KITA KARDANA IDESIU PIRMA IR BUS MATYT. KARDANA PAKEIST, KAIP 2 PIRSTUS APLAISTYT. NAFIG MAN ~400LT MOKET UZ NETIKSLU DIAGNOZA, KAI GERIAU UZ DAUKANTA KITA KARDANA PAIMSIU IR BUS MATYT. IR TIKRIAUSIAI VISKS GERAI BUS.
Jei esat lb turtingi, tai vaziuokit pas Kavianskus, balansuokit kardanus ir t.t...
nežinau kodėl , bet kardano šlicai turi būt sukišti taip kaip buvo, atsižymėkit. čiūju su išbalansavimu susiję. Esu iš Kauno, dėl to žinau kontoras čia. Pakabinamo remontas 250lt 2009metais atsiėjo.
Dėl speco didumo nekomentuosiu nes aš pats tik laidus moku pakrapštyt ir saloną išsivalyt
Ainu, bet nikų su skaičiais ir ženklais neperrašinėsiu. Kitą kart galiu išvis nerašayt arba duok vardą, bus papraščiau. Paimk, važiuok, daryk. Jei viskas bus gerai, sutaupysi.
Nu tai daryk, dėk nuo bmw ar nuo ko reikia, niekas neatkalbinėja, gausi paekspermentuot iš kelinto karto teisingai persivirina, man jei gerai pamenu keitė tik gumą, tai sakė nuo daug ko ji tinka, net nuo žigulio. Jei tik gausi gerą kardaną, dėk kitą. Tik geri nesimėto
Neskaičiuok svetimų pinigų, pas vienus pinigų daugiau, pas kitus laiko ir noro sutaupyt. Kiekvienas renkas savo