Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795800 kartus)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
plia priregistravo kaip sunkvezimi :think:

o ka ponas veikiate mobile.de v8 skelbimuose  :D
man kazkaip idomu, kodel jis raso, kad su sunkvezimio registracija mokesciai daug mazesni?
siaip gana idomus projektas, kuris man visai patinka, bent jau investuota normaliai i masina, ne ant snargliu daroma

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
man kazkaip idomu, kodel jis raso, kad su sunkvezimio registracija mokesciai daug mazesni?
siaip gana idomus projektas, kuris man visai patinka, bent jau investuota normaliai i masina, ne ant snargliu daroma
steuer'is gal mazesnis :think: bet tai tada bus mokesciai uz kelius...

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
bet lietuvoj iskart pasijaus malonumas moket uz kelius ir apziura kas met.Metam keliu mokestis 1600lt nes bus toj pacioj klasej kaip kablukai.Tai velnias zino ar apsimoketu ja parsivaryt su krovininio automobilio popieriais. Man jau mintis apie pardavima kyla Dodge ram kai uz nezinojima,kad reikia keliu mokescio pasiule 1200 bauda.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
1200 bauda? As 2008m 300Lt buvau gaves.
Be to si bauda i KET eina ar ne?

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
1p200 bauda? As 2008m 300Lt buvau gaves.
Be to si bauda i KET eina ar ne?
pasikeite siek tiek kainos.As taip pat puoliau irodynet,kad esu beveik teisus ir is kur tokios kainos.Pasirodo pakanka,kad neturetum lipduko sakneles ir gauni ta bauda.Anksciau kai metinis buvo tik 800 tai ir kaina buvo mazesne,o dabar pakilo ir metinis ir bauda.Sudauze stikla ir teko keist ji,o keliu lipdukas sveikas liko ant seno.Skambinau i transporto ministerija,kad isduotu nauja nes menuo kaip pirkau ir turiu dar kvita,paaiskinimas paprastas,niekuo padet negalim,pirkit kita nes dublikatu nebuna.teko uzsirasyt i darbsciuju ranku bureli bei pasiimt plauku fena ir suslapinus gerokai ,su britvute nusieme nesuplesius nes jis visas yra surezytas

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
V8 paikapas kosminis, tik kaina nesveika  :-(

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
iš Vervolfo Vė  tobulas darbinis pikapas išeitų padaryt  (+) :G

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
iš Vervolfo Vė  tobulas darbinis pikapas išeitų padaryt  (+) :G
reikia jam pasiulyt nes neapsisprendzia ka daryt su ja.

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
reikia jam pasiulyt nes neapsisprendzia ka daryt su ja.
Manau, cia tik laiko klausimas ir viskas vel stos i savo vezes :-)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Manau, cia tik laiko klausimas ir viskas vel stos i savo vezes :-)
tikiuosi vazines ilgai ir laimingai :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Kazhkokie nevisprociai... Bent mandogumo turetumet (nzn kaip tiksliaui issireikst). (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 23:30:54 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Kazhkokie nevisprociai... Bent mandogumo turetumet (nzn kaip tiksliaui issireikst). (!?)
nepyk taip,juk internetas yra skirtas ir pajuokavimams :-] bet kaip matau,nevisi pazysta juokus

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
Aš rimtai  ;) :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Aš rimtai  ;) :D
Kada planuoji kardana nuimt ?

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
radau v8 pakabinama kazkur 72eurai

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
radau v8 pakabinama kazkur 72eurai
brungu lb... ner uz ka ten moket... vnz kame problema pas mane... Noriu tiesiog idet kita kardana bei suliginti ar esamas pakabinamas tinkamai "modernizuotas"... Gaila, kad visas dalis, kurios rusi gulejo i metala pridaviau...

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
brungu lb... ner uz ka ten moket... vnz kame problema pas mane... Noriu tiesiog idet kita kardana bei suliginti ar esamas pakabinamas tinkamai "modernizuotas"... Gaila, kad visas dalis, kurios rusi gulejo i metala pridaviau...
na jau tada popiet saukstai jei pardavei.O skelbimuose niekur nejieskojai?Gal kokios kitos audi tinka su tokiu varykliu,maza ka.O tai kas tavo kardanui?Juk sakei tik pakabinamas durniuoja?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
na jau tada popiet saukstai jei pardavei.O skelbimuose niekur nejieskojai?Gal kokios kitos audi tinka su tokiu varykliu,maza ka.O tai kas tavo kardanui?Juk sakei tik pakabinamas durniuoja?
Senai jau viska papasakojes esu... Nuo BMW irgi tinka pakabinamas, kuris man kainavo 20lt, bet vnz kaip meistras ta kardana surinko bei kai pirkau auto, pakabinamas jau senai dauzhesi i dugna, tai hz, kas ir kaip. Jei kardana pilnai atlaisvint, tai jokios vibracijos nebus, bet tai lb nesveika reduktoriam - priekiniui ir galiniam.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 00:04:49 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Senai jau viska papasakojes esu... Nuo BMW irgi tinka pakabinamas, kuris man kainavo 20lt, bet vnz kaip meistras ta kardana surinko bei kai pirkau auto, pakabinamas jau senai dauzhesi i dugna, tai hz, kas ir kaip. Jei kardana pilnai atlaisvint, tai jokios vibracijos nebus, bet tai lb nesveika reduktoriam - priekiniui ir galiniam.
kiek teko dometis,jei ardant nesusizymi kardano tada ir turi vargo vakariene,Pasijieskok googlej yra kur gamina ir tvarko kardanus,sakyciau Kaune,gal jie tau kazka patars

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
verevulfui Kauno kontorų kaina didelė pasirodė

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
verevulfui Kauno kontorų kaina didelė pasirodė
nieko nzn apie Kauno kontora... Manau ir be to galima apsieit... Kdl jis turi issibalansuot, jei viska taip pat surinkt ?? Bei notoli Vln lyg ta pati daro
Kad pakabinama pakeist, nereik but dideliu specu... 
Aikyt jus - mano nickas kitaip rasos. Smaikstuoliai, *lt... Paimsiu nuo donoro kardana ir nereikes jokios Kiauno kontoros...

SENAI RASIAU, KAD GALI BUT, KAD BLOGAI MEISTRAS GALEJO PAKABINAMO AUSYS PRIVIRINT, NES REIKEJO NUO "ETALONO" AUSYS NUPJAUT IR PRIVIRINT PRIE BMW PAKABINAMO, GAL SIEK TIEK NETIKSLIAI DARBAS ATLIKTAS. TAI GERIAU KITA KARDANA IDESIU PIRMA IR BUS MATYT. KARDANA PAKEIST, KAIP 2 PIRSTUS APLAISTYT. NAFIG MAN ~400LT MOKET UZ NETIKSLU DIAGNOZA, KAI GERIAU UZ DAUKANTA KITA KARDANA PAIMSIU IR BUS MATYT. IR TIKRIAUSIAI VISKS GERAI BUS.

Jei esat lb turtingi, tai vaziuokit pas Kavianskus, balansuokit kardanus ir t.t...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 00:57:05 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
nieko nzn apie Kauno kontora... Manau ir be to galima apsieit... Kdl jis turi issibalansuot, jei viska taip pat surinkt ?? Bei notoli Vln lyg ta pati daro
Aikyt jus - mano nickas kitaip rasos. Smaikstuoliai, *lt... Paimsiu nuo donoro kardana ir nereikes jokios Kiauno kontoros...

SENAI RASIAU, KAD GALI BUT, KAD BLOGAI MEISTRAS GALEJO PAKABINAMO AUSYS PRIVIRINT, NES REIKEJO NUO "ETALONO" AUSYS NUPJAUT IR PRIVIRINT PRIE BMW PAKABINAMO, GAL SIEK TIEK NETIKSLIAI DARBAS ATLIKTAS. TAI GERIAU KITA KARDANA IDESIU PIRMA IR BUS MATYT. KARDANA PAKEIST, KAIP 2 PIRSTUS APLAISTYT. NAFIG MAN ~400LT MOKET UZ NETIKSLU DIAGNOZA, KAI GERIAU UZ DAUKANTA KITA KARDANA PAIMSIU IR BUS MATYT. IR TIKRIAUSIAI VISKS GERAI BUS.

Jei esat lb turtingi, tai vaziuokit pas Kavianskus, balansuokit kardanus ir t.t...
nežinau kodėl , bet kardano šlicai turi būt sukišti taip kaip buvo, atsižymėkit. čiūju su išbalansavimu susiję. Esu iš Kauno, dėl to žinau kontoras čia. Pakabinamo remontas 250lt 2009metais atsiėjo.
Dėl speco didumo nekomentuosiu nes aš pats tik laidus moku pakrapštyt ir saloną išsivalyt
Ainu, bet nikų su skaičiais ir ženklais neperrašinėsiu. Kitą kart galiu išvis nerašayt arba duok vardą, bus papraščiau. Paimk, važiuok, daryk. Jei viskas bus gerai, sutaupysi.

Nu tai daryk, dėk nuo bmw ar nuo ko reikia, niekas neatkalbinėja, gausi paekspermentuot iš kelinto karto teisingai persivirina, man jei gerai pamenu keitė tik gumą, tai sakė nuo daug ko ji tinka, net nuo žigulio. Jei tik gausi gerą kardaną, dėk kitą. Tik geri nesimėto

Neskaičiuok svetimų pinigų, pas vienus pinigų daugiau, pas kitus laiko ir noro sutaupyt. Kiekvienas renkas savo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
SENAI RASIAU, KAD GALI BUT, KAD BLOGAI MEISTRAS GALEJO PAKABINAMO AUSYS PRIVIRINT,,,

:D :D:D ti kaip cia gaunas dabar, ? ar ausu privirinimas neieina i 'nedidelio speco' savoka ir pakabinamo keitima ?? :-)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
:D :D :D ti kaip cia gaunas dabar, ? ar ausu privirinimas neieina i 'nedidelio speco' savoka ir pakabinamo keitima ?? :-)
As savo meistrui daug ka atleidziu. +/-100 lt smulkmena... Nu, o ka dbr daryt ?? Man lengviau nauja kardana nupirkt.
"Tavo" andrenas irgi patingejo stoike gerai prisukt (bande suhalturint, bet neisejo), bet kazhkodel as ji neapshiku, o Janas viska gerai padare - visko pasitaiko.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 20, 00:59:29 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
pavasarį