Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795871 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
:) Krc, susimatytume - pasneketume... Nlb norisi ja iskomplektuot, net ratus R18 gaila parduot, nors jie man visai nereikalingi.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Ka cia gailet ?? Cia gi 3,6. Dar gerai visks jai baigesi. Bet ir kaina juokinga  :goodboy:

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
...Dar noreciau atsikratyti baltu posukiu ir Treser blendos...
Maksimum, ka desiu - 17" Ronal Bolero ET 35.
tai tu apsispresk del blendos, o Ronalus R17 as tau galiu pasiulyt  :V dar net bolemenyja padangos vasarines stovi...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Nu, pinigo dbr 0 ir nuo esamos algos atliekama suma iseis pagrinde skolom padengt uz TA ir bauda :D , o veliau noresiu tech bug'us pashalint...
Gal tave domina mano R18 ?? Bet ne 1:1 tikriausiai...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 18, 23:41:31 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Nu, pinigo dbr 0 ir nuo esamos algos atliekama suma iseis pagrinde skolom padengt uz TA ir bauda :D , o veliau noresiu tech bug'us pashalint...
Gal tave domina mano R18 ?? Bet ne 1:1 tikriausiai...
ne, r18 nedomina, domintu tavo treseriai, o jei noretum r17 bolero - turiu tokius. parduoti neskubu ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
ne, r18 nedomina, domintu tavo treseriai, o jei noretum r17 bolero - turiu tokius. parduoti neskubu ;)
Tada desiu savo i skelbima tikriausiai...
Tikriausiai nesiruosi det nieko apart R16 BBS ? :)
Del treseriu, reiktu aptart viska... Bei pas mane daliu truksta, kad ne treserius uzdet, bei labiau CH noreciau...
Bei lygiagreciai man ce dar vienas zmogus parase ir siulo posukius + blenda keitimui, nors dar bukles nesu mates...  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 18, 23:54:08 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Tada desiu savo i skelbima tikriausiai...
Tikriausiai nesiruosi det nieko apart R16 BBS ? :)
Del treseriu, reiktu aptart viska... Bei pas mane daliu truksta, kad ne treserius uzdet, bei labiau CH noreciau...
Bei lygiagreciai man ce dar vienas zmogus parase ir siulo posukius + blenda keitimui, nors dar bukles nesu mates...  :think:
ka tu desi i skelbima ? o kas su tais R16 nelabai supratau, bet patiko, nu krc zinai kas as siulau, susigundysi - susisiek

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
ka tu desi i skelbima ? o kas su tais R16 nelabai supratau, bet patiko, nu krc zinai kas as siulau, susigundysi - susisiek
Jei Balero pardavimui, o R18 nedomina, tai tikriausiai su r16 vazinesi :)
Nu, domina mane viskas. Pats nlb gundisiuos, nes kolkas toloka iki to momentu, kad isore lb jaudintu...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 00:15:34 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
o kokio stovio tavo bbs r16 ? gal prisidetu prie parduodamu saraso ?  :V

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Jei Balero pardavimui, o R18 nedomina, tai tikriausiai su r16 vazinesi :)
Nu, domina mane viskas. Pats nlb gundisiuos, nes kolkas toloka iki to momentu, kad isore lb jaudintu...
o tai ta V8 pas tave koki vaidmeni atlieka, kaip ekomobilis? jei isore nedomina...? kazkaip sunku suprast tavo poreikius, is to ka cia rasineji...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
o tai ta V8 pas tave koki vaidmeni atlieka, kaip ekomobilis? jei isore nedomina...? kazkaip sunku suprast tavo poreikius, is to ka cia rasineji...
Kasdienine masina malonumui. :) Isore lb domina, bet jai reik nemazu investiciju, kuriu nera ir artimu metu nenusimato. Todel ir i skelbimus idejau - tikejausi, kad visks kitaip bus, kai pirkau, bet nepavyko. Siaip neblogai auto atrodo, bet blenda, posukiai - ji ir dbr normaliai atrodo, o vizija tik po perdazymo atsiras...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 00:29:22 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
o kokio stovio tavo bbs r16 ? gal prisidetu prie parduodamu saraso ?  :V

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Kategorishkai neprisidetu net uz 800 lt, uz 1k dar pagalvociau :) Vertinu siuos ratus... Pas kaimyna dar like, kuriuos jis sunui ant B6 A4 3.0 benzas quattro atidave (zieminiai ratai) - galvoju, kaip sita reikala aptart uz papigiai  :-]

P.S. Mergina kategorishkai priesh auto pardavima ir sake/liepe skelbima isimt  :think: Sake, kad man reik auto nuo 30k, kad apsiraminciau ir kad 12k neisgelbes  (wow)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 00:40:31 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
nusipirksi ceske, mergina nelabai atskirs. tai kiek uz blenda nori ?  :V

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Sutartume del blendos manau... Grynais nenoriu... Turi but blenda...
galetume mainyt ant raudonos, bet kaip kampai taviskes - sveiki, nes vidurine dali tai galima iskart ismest... :-{

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
 :think:   kaires posukis turi nedideli itrukima... TA visai neuzhkliuvo... Nu, ne, tai ne - pac ismesiu...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 02:22:12 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
:think:   kaires posukis turi nedideli itrukima... TA visai neuzhkliuvo... Nu, ne, tai ne - pac ismesiu...
rašiau gi, kad iskilimai ir itrukimai TA nesvarbus.

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
as tik pajuokavau, nieko as nemesciau. tai mainytum ant raudonos ar kaina parasysi ? :V

Neprisijungęs BLEIDAS

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Kuris variantas geresnis dinamiskumo atzvilgiu - 3.6 mechanika ar 4.2 automatas (lyginant vienodo nusidevejimo variklius)?

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
Kuris variantas geresnis dinamiskumo atzvilgiu - 3.6 mechanika ar 4.2 automatas (lyginant vienodo nusidevejimo variklius)?
3.6 mechanika vienareiksmiskai (+) automatas tik nuo 100km/h vapsie pradeda traukt. automatas blokuoja varikli is vietos, kad neuzdroztum dezes, o pas mechanine tokiu dalyku nera, rauna is karto. taciau lt variantai greiciausiai visi lavoniniai (h)

Neprisijungęs BLEIDAS

• Įrašai: 113
    • Žiūrėti profilį
Bet ne LT uz tokias kainas V8 nenupirksi :)

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Audi V8 3.6l. Nuo ko reikėtų pradėti ieškoti bėdų, kad kartais nerodo variklio temperatūros spidometre?  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 19, 20:24:09 sukūrė audi.quattro »