Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1761328 kartus)

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
jokiu E neziuri ir nereikia burt savo nesamoniu.Ziuri,kad mirksetu oranzine spalva,bet ne raudonai,o jei priklauso sviest raudonai tai ir turi sviest raudonai. Be to turi veikt vairuotojo duru stiklas,ta tikrino,del trukimu gali but visaip,pagal nuotaika,o pas tave stypriai suskiles,o ant balto pajuodes trukimas ypac matosi.Tad tai tik TA varytojo reikalas.Be to is pusantro lapo A4 formato surasytu minusu tai daug vargo reikia idet norint viska salint.Tuo labiau,kad turi kazkoki idomu nusistatyma.Sakai,kad esi labai preciziskai nusiteikes tvarkingumui,bet to nepasakyciau nes vien is tavo nuostatos,kad viskas nieko tokio kas surasyta.Jei tau bus svarbu tai nejieskosi posukio tik del apziuros,o po to vel vazinesi su tokiu paciu.Kazkaip idomiai mastai tokiais klausimais.O del sedyniu,tai pasiuliau tik sedynes nes tokios spalvos apmusimus turiu,o jei visas duris ardyt del apmusimu tai tuo paciu reiketu ir paziuret ju bukle is vidaus ir isvalius supurkst apsauginem medziagom. O del margumo,tai vien lubos pas tave languotas kaip paltas.Nesiruosiu kazka irodynet,bet tavo poziuris kazkiek savotiskas i tokia masina.Caia ne bmw,kad galima tik apziura pravaryt,o po to nesvarbu.Ta masina yra su ikvepimu ir dvasia.Nereikia jai jokiu isoriniu tiuningavimu,savaime ji yra nuostabiausia masina.Tereikia ja priziuret,o ne del apziuros varytojo ar kitu zmoniu.Tau paciam ji turi rupet. Turi rupet , kad kiti ziuri i ytave vairuojant tokia masina.Gal kvailai kalbu,bet as taip manau ir niekam nepersu tokios minties.

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Kiek vares tai niekam joks zymejimas neidomus. Turbut pati bjauriausia Tuvlita yra Telšiuose, bet ir tiem niekad jokie žymejimai neužkliuvo.
Svarbu, kad galines šviesos šviestu raudonai, posukiai ir šonines šviesos geltonai arba orandžine šviesa. Priekines lempos tinkamu kampu ir ryškiai.
bjaurus pasidare Anyksciuose nes po to kai moteryte isvaziavo is apziuros ir trenkesi bordiurant ismuse sarnyra,padave Tuvlita i teisma. Pasikeite darbuotojai ir varymo galimybes

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
itrukimai iskilimai lempose nera svarbus, esme, kad nebutu iškritusios šukes.
bjaurus pasidare Anyksciuose nes po to kai moteryte isvaziavo is apziuros ir trenkesi bordiurant ismuse sarnyra,padave Tuvlita i teisma. Pasikeite darbuotojai ir varymo galimybes
ne nu cia vel veju malunas. Trenkesi išniro. O jei butu nepriveržtas ratas nukrites, ka apžiuroj tada dar vaikščiot su raktais ir ratus tikrint turetu?

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
po tokiu variantu ir nebesileidzia i kalbas net del smulkmenu. Gal kiek lengviau praleido ar kaip,o gavosi kaip visada. Po trenkimo i bordiura bet koks sarnyras islus,bet moteryske verte beda apziuros darbuotojui,tuo labiau,kad ta pacia diena pravaryta buvo apziura

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
sveiki , idomu ar v8 yra guminiu kilimeliu nu tipo kad pagal forma ar kazka reik taikyti

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
taip isein kad visi dedasi kas betka :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=AUDI+V8+GUMMI+FU%C3%9FMATTEN+GUMMIFU%C3%9FMATTEN+1989&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.XAUDI+V8++GUMMI+FU%C3%9FMATTEN&_nkw=AUDI+V8+1989+GUMMI+FU%C3%9FMATTEN&_sacat=0

o paprasciausia tai tie is autoaibes kur turi galimybe but apkirpti pagal reikiama forma, nepamanu gamintojo, bet ten vieni tokie tera, ir kokybe normali, ir kaina padori, ir pasidaro graziai atsakingai darant :)

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
ebay yr neblogu ,reiks dar ir autoaibeje uzmesti aki.(y)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
kaip manot ar vertas daiktas? Ir gal kas uzmatet kur toki isigyt? http://istarskiinovatori.hr/inventika2009.html Manau tiktu ir prie ezero su kokiu nameliu islypt is daubos netik ant ledo.Uzdet galetu net moteris www.flextrax.com tas siek tiek griozdiskesnis
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 08, 23:13:06 sukūrė defender »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
ledynmeciui ruosies ? :D:D

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
jo,juk ant nosies WINTER RALLY  :D gal jau sniego bus  :-{ bet man tas pirmas patyko tik neaisku kur toki rast

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Bukit ramūs, visas sniegas šią žiemą nusėdo štatuose, o pas mus mus purvo ralis (h)

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
sudauzei viltis paskutynes :-{ :-]

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
Nepanikuokot, va kita savaite bus sniego (aa)

Neprisijungęs Vasska

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
taip isein kad visi dedasi kas betka :D
Yra galimybė užsakyti kilimelius V8-tai, norimos medžiagos ir norimos spalvos, ir dar koki užrašą gali išsiut, kaina sviruoja nuo 66 iki maždaug 130 Lt., priklausomai nuo pasirinktos medžiagos, ligtais ir guminius gali padaryt.  http://www.aroste.lt/catalog/product_info.php?cPath=27_28_39_412&products_id=758
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 09, 15:15:03 sukūrė Vasska »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Nepanikuokot, va kita savaite bus sniego (aa)

jau tos prognozės  :D pranašavo gi dar žiemos pradžioje sniego audrą, neišeiti iš namų ir vos ne prisipirkit maisto atsargų ir šildytuvų :D kitą rytą radau ant priekinio stiklo 3mm sniego, dar nespejusius nutirpti :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Yra galimybė užsakyti kilimelius V8-tai, norimos medžiagos ir norimos spalvos, ir dar koki užrašą gali išsiut, kaina sviruoja nuo 66 iki maždaug 130 Lt., priklausomai nuo pasirinktos medžiagos, ligtais ir guminius gali padaryt.  http://www.aroste.lt/catalog/product_info.php?cPath=27_28_39_412&products_id=758

http://www.audiklubas.com/forumas/v8-skyrelis/v8-aksesuarai/msg219485/#msg219485

Neprisijungęs Ernestas.

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu i Audi V8 3.6l. automata ideti autopilota, ko reikia kad jis veiktu? Gal yra zinanciu? :smoke:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu i Audi V8 3.6l. automata ideti autopilota, ko reikia kad jis veiktu? Gal yra zinanciu? :smoke:
kažkas panašu bus: http://www.audiklubas.com/forumas/forumo-dalyviu-auto-garazas/fanatiko-garazas-audi-s6c4-avant-q-a6c4-avant-q/msg1500547/#msg1500547
vienu pedalo davikliu mažiau tik ;)

Neprisijungęs edmas79

• Žiūrėti profilį
sveiki ,gal kas is praktikos esat susidure ar zinon kokia ytaka gali tureti blogai prisuktas detonacijos daviklis, ar isvis gali :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
gali, jis matuoja vibracija, tiksliau nuo deformacijos varza keicia ir pagal tai kompas sprendzia kiek gali ankstint degima, jei koks vienas cilindras nesudirba, tai jauciasi kaip masina buka pasidaro, nes degimo nebeankstina ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
gali, tai is esmes mikrafonas, tad jo blogas darbas tures itakos varikliui.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
sveiki ,gal kas is praktikos esat susidure ar zinon kokia ytaka gali tureti blogai prisuktas detonacijos daviklis, ar isvis gali :think:
gali, yra nurodyta jega, su kokia jis turi buti prisuktas.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
ir ji berods gan nedidele, tad didesnis jegos naudojimas aplamai mikrafa sulauzo ;)