Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1759931 kartus)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Gal kas is Vln galetu kaires puses arba abu posukius (nzn ar galima, kad posukiai skirtingu spalvu butu) paskolint ??  :V Dar netikslinau ar taiso skylusius posukius...  :think: Ryt vaziuosiu keist stikla... Iki 11 dienos reik TA praeit...
Ir dar vienas klausimas - ar i treserius reik det raudonas lemputes i priesrukinius? Dabar baltai sviecia su paprastom lemputem :think: ...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
jei baltai sviecia tai reikia, kazkas minejo kazkur kad buvo lyg su filtrais treseriu, bet mano matytos blendos visos be raudono filtro viduj.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Dzin. Dabar tik rast raudonas lemputes reik, bet kazhkaip neradau i-net'e Vilniuj ir siaip nebuvo parduotuvese, kur buvau apsilankes. Tikiuos gariunuose rast arba teks dazyt :)

Bei gal kas galetu posukius paskolint, kad TA praeit (savaime savo paskolinciau, kad jusu auto neliktu be posukiu)??

Ir kokia tikimybe, kad zibintuose lygio reguliavimas parejes ?? Kiek teko girdet, tai dazhniausia problema, kad atvirksciai uzmautos zarneles ant reguliatoriaus :) . Jau gailiuos, kad tiek laiko turejau ir vis dar nepabandziau issprest ta beda - iprotis...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
O tai ruguliavimo vistiek netikrina. Pas mane jis veike, kol kazkada neisardziau mygtuko lemputei keist, tai po to kazka blogai surinkau, is nulines padeties pasukus snypst pradeda :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Mygtuka turiu atsargini berods... Kaip tik pries pora metu pradejo lb kybt del to lygio reguliavimo... Siaip, pirmas auto su tokia problema - nepasiseke  ;) . Tikiuos ryt issprest problema, je ne zibintuose beda bus. Bei sitoj Veshkej kazhkaip net neina ta mygtuka istraukt - truksta zarneliu ilgio, turesiu vargo...

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
nera ten didelio vargo.. per ta ir prie manes prisikabino del to.. o beda buvo tai kad zarnele buvo neuzmauta ant vieno regulaitoriaus, mygtuka irgi tuo paciu keiciau ir pradejo veikt be problemu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
pirstams/rankoms vargas :) - nekenciu tos vietos - astrus krastai (bei mygtuka neimanoma istraukt, del zarneliu ilgio). Pas mane lyg ir uzmautos (gal atvirksciai), bet kadangi visas variklis buvo keistas, tai tikrinsiu ta sistema. Bet zenonu nepastebejo tolimuosiuose TA darbuotojas  :-]

P.S. Nieks nesisiulo posuki kaires puses paskolint, jei iki 6-adienio nerasiu, tai TA nepraeisiu  :-(
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 06, 21:48:44 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
nu blec, imam ir laupom kiekvienas savo auto :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
o tai kas taviskiui yra?

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
pirstams/rankoms vargas :) - nekenciu tos vietos - astrus krastai (bei mygtuka neimanoma istraukt, del zarneliu ilgio). Pas mane lyg ir uzmautos (gal atvirksciai), bet kadangi visas variklis buvo keistas, tai tikrinsiu ta sistema. Bet zenonu nepastebejo tolimuosiuose TA darbuotojas  :-]

P.S. Nieks nesisiulo posuki kaires puses paskolint, jei iki 6-adienio nerasiu, tai TA nepraeisiu  :-(
raudonu lempuciu yra kiekvienoj Autoaibej,ruko zibintai,stopai ir galines sviesos tik raudonai turi sviest,jei balti posukiu stykliukai tai lempute turi but butinai oranzine,o ne raudona nes kitaip netiks.Tevo siandien A8 variau tai jau net sparne raudona lempute uzkliuvo. Faras paprase nuleist i 0,vairuotojo duru stikla tykrino,turi jokia ABS ar dar kokia negera lempute nedegt spidometre,akumuliatorius prisuktas,kiek yra valytuvu ir purskiku turi veikt.Beje tau siuliau saviskes,bet uzsispyres esi.Del tokio plauko itrukimo tikrai niekas tau net pirstu negrumos,o taviskis,kaip matei stypriai trukes ir ant balto tai matosi.Uzsispyres tikrai nepraeisi.Jei nori,numeri turi
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 06, 22:27:25 sukūrė defender »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
raudonu lempuciu yra kiekvienoj Autoaibej,ruko zibintai,stopai ir galines sviesos tik raudonai turi sviest,jei balti posukiu stykliukai tai lempute turi but butinai oranzine,o ne raudona nes kitaip netiks.Tevo siandien A8 variau tai jau net sparne raudona lempute uzkliuvo. Faras paprase nuleist i 0,vairuotojo duru stikla tykrino,turi jokia ABS ar dar kokia negera lempute nedegt spidometre,akumuliatorius prisuktas,kiek yra valytuvu ir purskiku turi veikt.Beje tau siuliau saviskes,bet uzsispyres esi.Del tokio plauko itrukimo tikrai niekas tau net pirstu negrumos,o taviskis,kaip matei stypriai trukes ir ant balto tai matosi.Uzsispyres tikrai nepraeisi.Jei nori,numeri turi
Kdl uzsispyres - tiesiog kiekvienas savaip isivaizduoja gera bukle... Butinai tau skambinsiu, jei nieks posuki nepaskolins :) (tikiuos, kad tu paskolinsi  (+)) . Nebuvau uzsispyres - tu net neikalbinejai manes (bet tai beprasmishka butu).. Bei tavo posukis D.P.,  mano nuomone, tikrai TA nepraeitu, tai ir prasmes keistis nematau (morkiniai man graziau atrodo, nei balti, jei ka)... Autoaibe ne ta parda, kur pirkciau dalis :) , bei ji man lb nepakeliui (uzsuksiu, jei sakai, kad jie turi raudonas lemputes).
Bei, kai per pastaruosius ~2 metus variau TA, tai tikrino visom sviesos aukscio reguliatori.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 06, 23:47:21 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
Kdl uzsispyres - tiesiog kiekvienas savaip isivaizduoja gera bukle... Butinai tau skambinsiu, jei nieks posuki nepaskolins :) (tikiuos, kad tu paskolinsi  (+)) . Nebuvau uzsispyres - tu net neikalbinejai manes (bet tai beprasmishka butu).. Bei tavo posukis D.P.,  mano nuomone, tikrai TA nepraeitu, tai ir prasmes keistis nematau (morkiniai man graziau atrodo, nei balti, jei ka)... Autoaibe ne ta parda, kur pirkciau dalis :) , bei ji man lb nepakeliui (uzsuksiu, jei sakai, kad jie turi raudonas lemputes).
Bei, kai per pastaruosius ~2 metus variau TA, tai tikrino visom sviesos aukscio reguliatori.
kuo skiriasi parduotuves del lempuciu pirkimo? Tikrai kazko nesuprantu.O del mano posukio gali but ramus,buciau neparodes tai butum ir nemates,o ikalbinet tikrai nesiruosiu.Pats manau supranti tai

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
kuo skiriasi parduotuves del lempuciu pirkimo? Tikrai kazko nesuprantu.O del mano posukio gali but ramus,buciau neparodes tai butum ir nemates,o ikalbinet tikrai nesiruosiu.Pats manau supranti tai
beto jei niekur negauni pasiskolint,o taip reikia T.A juk yra nemazai pardavime tu oranziniu posukiu,tad nematau jokiu problemu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Pas tave sena iskylimas, net pajuodes - neimanoma nepamatyt (pas mane regejimas neidealus, bet ne aklas esu, kai ypach kalba apie tokius dalykus eina)... Butu kur nors prie "krashto", tai apsikeisciau, bet tas iskylimas per pati posukio "viduri".

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
beto jei niekur negauni pasiskolint,o taip reikia T.A juk yra nemazai pardavime tu oranziniu posukiu,tad nematau jokiu problemu
O, tau gaila paskolint ?? :) Nu, kad ju tikrai nedaug - teiravausi Vilniaus mieste... Skambinsiu tau, nes ner kur man detis. Tikiuos, kad padesi...  :(
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 07, 00:00:23 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs o

• Žiūrėti profilį
prie ko gaila ar ne,mes kalbam apie masinos gerbima,ardyma ir pagalba reikale.Tik tiek,kad noriu kelyje matyt dar viena tvarkinga V8 nes tik tokios masinos puosia gatves.Neveltui ji taip pavadinta

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
prie ko gaila ar ne,mes kalbam apie masinos gerbima,ardyma ir pagalba reikale.Tik tiek,kad noriu kelyje matyt dar viena tvarkinga V8 nes tik tokios masinos puosia gatves.Neveltui ji taip pavadinta
Galima pasneket ir apie masinos gerbima - kdl jei nori mano sedyniu "recaro", tai nenori keist viso salono su kilimais, kaip priklauso ?? As tai nenoriu, kad pas mane butu frankensteinas margas...
O, del posukio paskambinsiu tau, kai visus likusius defektus, kad TA praeit, pashalinsiu (jei nerasiu, kas savo noru paskolintu...).
Bei su baltais posukiais isvis neimanoma TA praet, nes jie neturi atitinkamo zymejimo.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 07, 00:37:16 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
cia vilniui rimtai taip TA darbuotojai prie visko kabinejasi? Kazkaip niekad nemaciau kad eitu jie ir tikrintu ar ant kiekvieno stikliuko yra E raides, o tuo labiau tokiam mazai zinomam modeliui, kurio jie is vis nezino kas turi but ir ko ne. Des skilimu, tai posukio ir stopu stikliukai gali buti skile, bent anksciau galedavo, svarbu kad netruktu gabalu, tai yra nebutu skiliu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Bei su baltais posukiais isvis neimanoma TA praet, nes jie neturi atitinkamo zymejimo.
ka cia per brieda skelei ... kokie dar zymejimai posukiams :-) oranzines lempikes susidek kaip priklauso ir viskas.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
ka cia per brieda skelei ... kokie dar zymejimai posukiams :-) oranzines lempikes susidek kaip priklauso ir viskas.
Aisku, kad TA darbuotjai nezino, kad ner E zymejimu :) Nu, pas mane skyles posukis - jauciu, kad pac uzgavau, nes megstu kaire puse atbulai parkuotis (lb arti), bet tai tik prielaida - lb velai pastebejau itrukima... Lemputes nupirkau...

Ner skyliu ir jauciu, kad galima visgi butu uzlipdyt... Ryt vaziuosiu priekini stikla keist - gal patars ka...

Kdl briedas ?? Tu pac pries keleta metu berods ta brieda akcentavai, kad ner E zymejimu (pas tuos custom craft).
 Juk ir taip aisku, kad V8 ner originaliu baltu posukiu, tai savaime, kad nesertifikuoti negali TA praeit (cia siaip sapaliones, nes tikrai to neimanoma zinot, jei nesidomi V8)...

P.S. paskolinkyt posuki iki 6-adienio
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 07, 01:16:52 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
va dar yra nauju pirkt
http://trshop.audi.de/konakart/SelectProd.do?prodId=19379&manufacturer=manufacturer&category=Electrical+equipment&name=TURN%20SIGNAL&model=0001
http://trshop.audi.de/konakart/SelectProd.do?prodId=19380&manufacturer=manufacturer&category=Electrical+equipment&name=TURNSIGNAL&model=0001
Ir ka ?? Iki 6-adinio vistiek nespesiu. Janas yra uz ~80lt pirkes ce Lietuvoj, kaip ir man siurbli stiprintuvo buvusiai V8 buvo rades uz ~200lt (tai viska buvo netyce vitrinoj pamates)...
Aisku, kad nepirksiu uz 50 euro posuki... Turiu ir taip ka veikt...
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 07, 01:39:59 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Kdl briedas ?? Tu pac pries keleta metu berods ta brieda akcentavai, kad ner E zymejimu (pas tuos custom craft).
Juk ir taip aisku, kad V8 ner originaliu baltu posukiu, tai savaime, kad nesertifikuoti negali TA praeit (cia siaip sapaliones, nes tikrai to neimanoma zinot, jei nesidomi V8)...
kalba buvo apie tai kas aktualu - kad ner zymejimu ant galiniu faru, ka ir pats CAC nurodo savo e-shop'e !
o del posukiu tai cia nei prie ko,dar pasakyk kad ir i sparnuose esancius posukius ziuri ir iesko tos E raides, visai ten jusu TA baigia nukvakt :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Wer3w0lf savo stiliuj...(y):-]

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Kiek vares tai niekam joks zymejimas neidomus. Turbut pati bjauriausia Tuvlita yra Telšiuose, bet ir tiem niekad jokie žymejimai neužkliuvo.
Svarbu, kad galines šviesos šviestu raudonai, posukiai ir šonines šviesos geltonai arba orandžine šviesa. Priekines lempos tinkamu kampu ir ryškiai.