Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1756376 kartus)

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
taip turi but kaip ir pas zylus ir t.t. tik tada kada starteri sukt pradedi tada ji ijungia

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
pas mane sudirba siurblys trumpai tik ijungus degima, kokia sekunde, bet po ilgo stovejimo, jei jungi degima antra karta tada nebesuveikia... suveikia tik jungiant starteri

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
nu ir man atrodokad turi sudirbti

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kuris cia pieko is Vokieciu ve ir problemu su popieriais turejo? Ne Slimas kartais?

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, reikalingos priekiniu dureliu bose abloskes melynos spalvos, neesu optimistiskai nusiteikes ju paieskoje, bet gal netycia pas ka atsiras ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
o ne Edgaras pardavinejo kazkokias nesenai :V http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=2997

kuris cia pieko is Vokieciu ve ir problemu su popieriais turejo? Ne Slimas kartais?
ir kas tas Slimas ? sitas >? http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?area=showposts;u=22111
prie ko jis cia ?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
o ne Edgaras pardavinejo kazkokias nesenai :V http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?u=2997
ir kas tas Slimas ? sitas >? http://www.audiklubas.com/forumas/profile/?area=showposts;u=22111
prie ko jis cia ?
ne pamenu kas, ar tai Tomis, ar tai slimshady, bet as jau viska issiaiskinau ;)

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
Sveiki , noriu suzinot jusu nuomone ar cia viskas ok ar ne. Taigi uzsivedziau v8 sian, vel ziuret ar pucia vandeni lauk. tai va uzvedziau, paleidau peciuka ant Hi ir palaukiau kol uzkais iki 100, temp sviruoja nuo kokiu 98 iki beveik 110, nesvarbu ar paleidi karsta ora kad pustu ar kad salta ar isvis isjungiant peciuka , termostatas veikia ir apatine slanga karsta, tepalu temp kaip 90 ikalta , bet va idomus dalykas , kai vandens temp. apie 105-110 ir nuspaudus gaza ir laikant apsukas apie 3000-3500 temp. iskart nukrenta iki kokiu 98( zodziu truputi maziau nei simtas) tai ar cia normalu? nes nesu didelis zinovas bet taip iseina kad ant laisvu vandens pompa letai pumpuoja vandeni,o pagazavus greiciau pumpuoja ir del to vandens temp krenta. plius tik atsukus vandens bakeli varo lauk vandeni ar cia irgi normalu uzvestai isilusiai masinai?

P.s. visad turejau dyzeli tai todel mazai gaudausi sioj kategorijoj.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
kadangi pas v8 ausinimo sistema uzdara, tai sukyla slegis joje ir taip nutolinama uzvirimo temperatura, taigi kai atsuki kamsti, slegis krenta ir jei ausinimo skystis arti uzvirimo temperaturos jis dalinai ima virti, del to vandeni lauk varo, bet jei uzkursi salta ir tada atsuksi, palaipsniui kaistant neturi skyscio varyt lauk sylant motorui, jei varo, tai arba yra kazkur oro kamsciai arba pro tarpine is cilindru pucia i ausinimo sistema. Nu siaip su tvarkinga termomova ir be oro ausinimo sistemoj  man sia vasara nebuvo pakilus temperatura iki 100 laipsniu. ir neturetu taip kritineti temperatura pagazavus, panasu i oro kamscius, pamaigyk virsutine slanga, paziurek ar joje kartais nera oras, o ne ausinimo skystis, nes ant desines galvos (stovint pries masina) ausinimo slangos pajungimo yra temperaturinis, pagal ji skydelis rodo variklio temperatura.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
reikes pabandyt atsisukus dankteli paziuret kas viksta, dukuj uz patarimus :)

seip kol nesugalvojau issivalyt issipletimo bakelio viskas ok buvo temp 100 ,o kai surinkau atgal prasidejo tokios nesamones. 

dar de nuorinimo, pasildyt varikli iki 90  , ir tada paspaudyt gaza iki 3000k , o issipletimo bakelis  turi but atidarytas?

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 27, 20:21:03 sukūrė Andrius19 »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
tai cia ir bus oro kamsciai. as orinau atsukes, pramaigiau virsutine slanga uzkures, tada uzsildziau varikli iki darbines ir iki 3000 uzgazaves palaikiau keliolika sekundziu kelis kartus ir neliko oro, ai dar tiesa viso sio proceso metu laikyk peciuka ant didziausios temperaturos pastayta.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
ok reiks bandyti , nes as peciuka laikiau sian ant karscio bet buvo bakelis uzsuktas , tai todel ir nenusiorino normaliai tikriausiai :)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
kadangi pas v8 ausinimo sistema uzdara
o kokiose vidaus degimo varikliuose naudojama atvira sistema ar cia atvira ta laikai kur issipletimo bakelis salia radiatoriaus ir suveikia kai uzkaista variklis? :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 27, 21:46:32 sukūrė zawedxi »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
butent apie tokia ir galvojau sakydamas atvira, kaip pas japonus buna, kur ausinimo skystis pilasi i radiatoriu, o radiatoriaus virsuj issipletimo slangele pajungta i atvira issipletimo inda ;)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
Man ta japonu ir kitu sistema daug paprastesne ir patikimesne atrodo nei VAG'o stebuklas su termostatu apacioj variklio ff

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Man ta japonu ir kitu sistema daug paprastesne ir patikimesne atrodo nei VAG'o stebuklas su termostatu apacioj variklio ff
Japonai neturi termostato - nustebau, nes esu turejes japona, bet nznojau tokio dalyko :) Ir man keista buvo, kad nebuvo bakelio...
Japonu ausinimo sistema su sovietiniais auto lyginau - netobula ...
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 27, 22:56:13 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
su kitom nesusiduriau, bet Nissan'ai tai tikrai turejo, bet salonai tai saltoki.
Turejau Primera GT 110kW tai ziema per 2000km kelione gale sedintys koju vos nenusalo :bedantis:

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
kazkokias lempas snekat , atvira ausinimo sistema ejo pas senoviskas masinas :goodboy:

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
del termostato vietos virsuj ar apacioj jokio skirtumo, gal tik remontuot patogiau kai virsuj, o del tos atviros sistemos, tai as ja tokia laikau, nes nieks neuzdaro aklinai sistemos  kaip pas VAG automobilius.

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
tai jus apie japoniskus srotus cia snekat ar apie V8 nes sistema uzsyla ziema per 3min jau silta ora pucia  (y) (+)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
del termostato vietos virsuj ar apacioj jokio skirtumo, gal tik remontuot patogiau kai virsuj, o del tos atviros sistemos, tai as ja tokia laikau, nes nieks neuzdaro aklinai sistemos  kaip pas VAG automobilius.
Pas betkokia Audi, jei ne dyzelis V6 ar V8 (V10), tai ner problemu termostata pakeist, berods...

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
ar tik ne pas V6 2.8 142kw reikia dirzus nuimt? pas mane V8 buvo vieno varzto zvaigzdute prasukta ir teko ardyt prieki...

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
atviro tipo sistema yra kai ausinimas yra be slegio, kas itakoja mazesne virimo temperatura, tokia sistema buvo pas rusiskus sunkvezimius GAZ-51. pas japonus yra normali uzdara sistema nes joje laikos slegis iki 1,1baro kaip ir pas vokiskas masinas

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį

va radau tam mazam manuale ka raso del nuorinimo
o del tos atviros sistemos nesiginciju, tiesiog nesigilinau, teko kelias japoniskas senesnias paciupinet ir susidariau tokia nuomone.

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
tai kaip supratau

ijunkt degima
uzdeti peciuka ant HI
isjunkt
atidaryt bakely
pamaigyt slangas kol oras iseis
tada uzvest masina ir laikyt apsukas 2k-3k iki kol uzsils iki darbines temp
it tada keleta kartu pagazuot iki 4-5k?

tada isjunkt , palaukt , atidaryt bakeli
ir paskutinio nelb suprantu , tipo pakartot? :)