Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1769978 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15425: 2013 Rugsėjo 25, 10:27:41 »
Sviezio kraujo padave  - smagus sujudimas :)

Asteriksai - su variklio kaitimu as ja jau pirkau, taip kad nieko tau atsakyti negaliu. Pirkau su trukusiu peciuko radijatoriumi, galvojau pradzioje kad del to ir kaista, kad sistema nesandari ir jai vestant pritraukia i ja oro ko pasekoje cirkuliacijos nebudavo.... su tuo trukusiu peciuku atskira istorija perkant buvo..... jau buvome rankom sukirte ir sudereje masinos kaina kai pastebejau, kad is ten varva antifryzas - pardavejo paklausiau kaip cia yr, ta ianas taip norejo tos masinos atsikratyt, kad atidave is mano sumoketu pinigu 1000 lt, kad tik as isvaziuociau :) sake jonavoj nera kam jos taisyt, peciuka pakeisti visi atsisake, kiti remontavo bet nepajege :D paskui kai savo rankom viska dariua supratau apie ka kalba.... isprincipo nieko sudetingo nera tik knistis kaip visada reikia daug, is komercines puses - nuostolingas projektas :D

Domai - ventiliatorius pasileisdavo pas mane laiku, tik nepersijungdavo i antra greiti, kai ateidavo laikas. Ausinimo sistema manau efektyvi - taciau manau kad mano atveju cirkuliacija buvo silpna, nes kaip ir minejau apatine slanga budavo vesoka net ir uzkaitus. Tikrai esu mates veske, kuri jokiom salygom net 100 neparodydavo tai buvusioji Stamo, dabartine Dimos.

Grisman - radijatoriaus isardymas siekiant ji isvalyti superinis dalykas, tuo labiau, kad veskes radijatorius lengvai ardomas

ff

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15426: 2013 Rugsėjo 25, 11:09:42 »
Pirmą reikėtu išsiaiškinti ar tikrai tokia temperatūra kokią rodo skydelyje. Patikrinti visas žarnas kai užkaitęs skystis, ar visos tolygiai karštos. Žiūrėti ar sistemoje nėra spaudimo. Išsiaiškinti ar daviklis radiatoriuje veikia atitinkamai kaip prikluaso. Išsiimti termostatą ir patikrinti jį puode su vandeniu ir termometru. Gal atsiras koks kabliukas už kurio užsikabinsi.

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15427: 2013 Rugsėjo 25, 11:27:42 »
http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=20115#p292419
cia kita masina valiau... buvo naudotas radiatoriaus itrukimo sandariklis.

Gerai Andriui, kai yra kas pataria, nes sios masinos musu skersai isilgai istirinetos, isnagrinetos, net temoje nebuvo apie ka kalbeti, nes viskas apkalbeta jau po tris kartus.

Nors vieno gedimo nesugebejome rasti, tai 4,2 servise buvusi veske kurios redline apie 3500-4000rpm ir saudydavo toliau :) ten gera mistika
Jo man truputi lengviau daug info yra jusu surasta. Ypac Bajoras jauciu mintinai tu ten viska zinai , nes stebejau tavo veskes garazeli iki pardavimo , tai atrode veske (wow) labai graziai (y).

Toliau klausimai: Tie ufo stabdziai dreba , ka su jais daryt?? kiek ziurejau visi keicia nuo s2 ar s4 berods? ar gal galima ta drebejima pasalinti?

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15428: 2013 Rugsėjo 25, 12:00:51 »
del priekiniu stabdziu velgi prikalbeta buvo daug, esme ta kad jie greit susivarto arba trukineja nuo perkaitimo... kaip ir pats pasakei-geriausia keist nuo kokio kito modelio, lengviausiai pritaikomi su visa stoike nuo C4/S6, nes su isivertusiais UFO diskais nelabai yra ka ir padaryt, galima tekint bet ne kiekvienas tekintojas noriai tai daro, ir tekint juos galima aisku kai dar pakankamai ''mesingi''
gal kas dar gales kazka pridurt...
P.S. tikrai smagu kad siek tiek is dulkiu tema sujudejo :-)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15429: 2013 Rugsėjo 25, 12:11:07 »
kazkur buvo kalba sioj temoj, kad yra vandens pompos dvieju tipu, pas viena skyvas didesnis, pas kita mazesnis, kas turetu itakot pompos sukimosi greiti ir antifrizo cirkuliacija

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15430: 2013 Rugsėjo 25, 12:15:42 »
ja ja, pamenu kazka, tecDock'e ziurinejau tuos skirtumus skyvu :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15431: 2013 Rugsėjo 25, 14:05:34 »
Toliau klausimai: Tie ufo stabdziai dreba , ka su jais daryt?? kiek ziurejau visi keicia nuo s2 ar s4 berods? ar gal galima ta drebejima pasalinti?

Mano nuomone ir pastebejimai tokie... kad UFO gali buti jau suesti iki britvos storio, taciau vieniens dreba, kitiems ne... dreba net ir su afigienai daug mesos. Ka esu uzfiksaves, tai suportu kreipianciuju vaiksciojima skirtinga. Gal but kai kreipiancioji sunkiau vaiksto, labiau kaista viena disko puse, ko pasekoje prasideda drebejimai.

O remontas laikinas toks... Isivaziuoji ~100-150km/h ir trauki per stabdzius kad ABS ant asfalto dirbtu, taip jie pasitiesins - kartais tai ilgam, kartais trumpam - cia pagal problemos dydi priklausys. Tik daryk tai saugioje vietoje, saugiu paciam greiciu. Problemu neprisidaryk.

Nesu as dievas ant V8, yra kas ilgiau turi, zino ir daugiau uz mane, taciau mus visus sudejus - manau galetume sugeneruoti toki smegeni, kad audi gamyklai is gedos tektu parausti :-]

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15432: 2013 Rugsėjo 25, 14:39:56 »
70 proc atveju muša ne diskai  :)

o toj vyšniavoj redlainas buvo dėl rpm iškraipytų parodymų..

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15433: 2013 Rugsėjo 25, 15:20:31 »

tik pasitikslinu - o del kreipenciuju? kreivai prisukto suporto? kita?

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15434: 2013 Rugsėjo 25, 15:41:46 »
Einu nusiimsiu rata, paziuresiu kaip ten atrodo tie stabdziai gal pafotkinsiu kas neaisku bus, seip kaladeles lengva gaut? panasiai orentacine kaina nei per pigiu nei per brangiu kaladeliu?:)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15436: 2013 Rugsėjo 25, 16:31:41 »
Kas? :V

kas, kas..... per sakas..... toliau tau ten seke atsakymas i kazkuri tavo posta ;-)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15437: 2013 Rugsėjo 25, 17:18:55 »
tik pasitikslinu - o del kreipenciuju? kreivai prisukto suporto? kita?
Kiekvienoj turetoj auto su ufo teko pasikeist bent po viena suporta, daznai cilindriukas striges, gumos plyse is kreipianciuju nevaiksto, tada apkrova didesne vienam ratui ir tas diskas nebeatlaiko

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15438: 2013 Rugsėjo 25, 17:23:25 »

o toj vyšniavoj redlainas buvo dėl rpm iškraipytų parodymų..
Tai šitas aišku. Tik kodėl jie buvo iškraipyti. Kompas matė blogai apsukas, sekanti su tokia problema buvo išspręsta pakeitus smagratį. Dar kita išvalius el. jungtis.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15439: 2013 Rugsėjo 25, 17:24:35 »
Kiekvienoj turetoj auto su ufo teko pasikeist bent po viena suporta, daznai cilindriukas striges, gumos plyse is kreipianciuju nevaiksto, tada apkrova didesne vienam ratui ir tas diskas nebeatlaiko
Tokiu Atveju paspaudus stabdžius mašina vairuojasi pati :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15440: 2013 Rugsėjo 25, 19:37:43 »
Na paziurejau as i tuos UFO stabdzius ir nk ten neparisu kolkas :D kaladeles dar pusetinos bet jau tokios senos atrodo, reiks keist ,diskai dar turi mesos. O kadangi veske mano kieme nesenai atsirado ir su ja tik is zmogaus nusipirkus vaziavau ir seip biski keliuku palaksciau, tai pasirodo kad priekiniai ratai neprisukti normaliai. Eidamas jimt rato sian , kaip visad atleidziu ratus tada keltuka kisu ir pakeliu , uzdedu rakta ir visi varztai laisvi ,pasikeliu masina, nuemu rata, ziuriu lietu ratu skyles ovalios palikusios( visos patemptos ).Tai gerai, kad tik nusipirkus jie man nenuleke per tuos 200km iki namu. Tai dabar reik pabandyt test drive gal cia nuo ratu tas drebejimas buvo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15441: 2013 Rugsėjo 25, 20:05:21 »
kalades priekines nuo 60-80lt turbut, gali ir uz 300lt pirkt, tik kazi ar tai ka spres. O norint nors kiek padoresniu, reik pirkti ne is LT mano nuomone, arba tureti tiekeja, del kurio kokybes esi ramus. Mano atveju is vokieciu atvykusios masinos su TRW kaladem ir paskui nupirktomis lietuvoje is rimto tiekejo, tai skirtumas afigienas i bloga puse ir visomis prasmemis....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15442: 2013 Rugsėjo 25, 20:34:51 »
kas, kas..... per sakas..... toliau tau ten seke atsakymas i kazkuri tavo posta ;-)
Domas kažkodėl pacitavo dalį tavo posto, kurį aš jau skaičiau, ir į jį atsakiau, taip ir nesupratau ką jis tuom norėjo pasakyti...

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15443: 2013 Rugsėjo 25, 20:44:20 »
kalades priekines nuo 60-80lt turbut, gali ir uz 300lt pirkt, tik kazi ar tai ka spres. O norint nors kiek padoresniu, reik pirkti ne is LT mano nuomone, arba tureti tiekeja, del kurio kokybes esi ramus. Mano atveju is vokieciu atvykusios masinos su TRW kaladem ir paskui nupirktomis lietuvoje is rimto tiekejo, tai skirtumas afigienas i bloga puse ir visomis prasmemis....
jo , situo esu pats isitikines i tas kaladeles esu investaves ir visiskai nk nepajutau bent jau ant c5.
bet gristant toks paprastas klausimas S E M - sport - economy - manual . viska suprantu isskirus manual? kaip jis veikia? :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15444: 2013 Rugsėjo 25, 21:42:40 »
Atsijungia kick-down funkcija ir junginėji pavaras atitinkamai 1 2 3 D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 879
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15445: 2013 Rugsėjo 25, 21:48:02 »
Andriau, kuria cia pirkai ir ish kur? idomu ar zinomas auto ar shviezienos klube atsirado :) aisku foto viska pasakytu :)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15446: 2013 Rugsėjo 25, 22:10:00 »
Svedijoje pirkau na ir pats gyvenu , ant kebulo pabraizimu, rudziu yra nemazai juk swedas,sveikas tik stogas kapotas ir bagazine, blenda trukusi kai ir daugeliuj , 1992 metu , i swedija atvykes 1995.10 , komplektacija paprasta ganetinai. 4,2 automatas, sanaudas ramiai vaziuojant rodo apie 9-10 litru. 

Su kuo lubas priklijuot?(aa)

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15447: 2013 Rugsėjo 25, 22:12:10 »
Purskiami klijai yra tokie.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15448: 2013 Rugsėjo 25, 23:28:43 »
Tokiu Atveju paspaudus stabdžius mašina vairuojasi pati :)
stabdymo jėgos netolygios abiem ratam, su stringanciu suportu, per laiką suėstas vienas diskas labiau, kitas mažiau, pas paskutinę mano V8 taip yra  ;)

puškiami klijai lubom nelabai padės  ;)

Neprisijungęs Andrius19

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15449: 2013 Rugsėjo 25, 23:46:42 »
o kas pades? kas su kuo esat klijaves?:)