Kaip malonu (geraja prasme) matyti kita zmogu, kuris pradeda eiti savo kelia su V8. Tam tikra prasme net pats atjauneju save nukeldamas i 2007 metu geguze...
![laimingas :-)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/laimingas.gif)
o daba prie reikalo - pas mane buvo si problema ir vasara tekdavo net su 110 - 120 temperatura vazineti. tokios temperaturos del sukilusio slegio pastoviai man zudydavo virsutine trigalve gumine slanga.... Savo kelia nuejau sitaip:
Pasitikrinau ar teisingai rodo dacikas salone teperatura (ta prasme ar skystis uzverda issandarinus sistema kai rodo simta)
Keiciau termomova - nepadejo;
nuorinau sistema - nepadejo;
sutvarkiau elektrinius ventiliatorius - padejo dalinai;
keiciau termostata - nepadejo. isemiau visai - nepadejo;
ploviau radijatoriu/sistema - nepadejo;
uzdejau variklio apatine apsauga - nepadejo (juokas juokais, taciau gyvenime teko susidurti, kad bmw 850 be vienos apatines apsaugos dedales uzvirdavo vaziuojant 180 km/h ir greiciau per kokias 20 sek, kai tuo tarpu eksploatuojant kitu rezimu viskas tvarkoje budavo, bet tik pasieki atitinkama greiti ir antifryzas issaudavo...)
keiciau pagrindini dirza su pompa - nepadejo;
pirkau kita radijatoriu, veziau pas specus, kurie ji isarde ir prasampalavo kiekviena jo cele. dalinai padejo, bet vasara stovint kamstyje su ijungtu kondysinu burzgiant visiems ventiliatoriams - vistike uzkaisdavau.
pramusiau karteri ir variklio alyvos radijatoriu, taigi keiciant situos dalykus buvo proga pasikeist ir tepalo termostata - nepadejo.
taigi atlikus visuos siuos veiksmus vistiek laiks nuo laiko uzkaisdavau - vieno ko nesutaisiau tai elektriniu ventiliatoriu pilno greicio pasileidima (pasileisdavo tik ant pirmo greicio). mano supratimu buvo per silpna cirkuliacija, nes esant uzkaitimui apatine slanga vistiek vesoka budavo.... buvo belikes dalykas tai bloke ir galvose valyti kanalus pilnai viska isardzius, bet sito padaryti jau nespejau
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
tai vat tokie variantai....