Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1754317 kartus)

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
Speju reikia apverkt :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Tik nesakyk, kad ji pas tave atsidūrė....
edgaras lb ja nori ir siulo s8 uz ja (sian gyvai mate) - galvojam... nes jis sake, kad vienzo "pries" bei as nedegu s8 turet, bet jo pasiulymas visai viliojantis :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 01:28:26 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Speju reikia apverkt :-]
galeciau tik padrocint ant taves, jei sujaudint sugebetum  :-] :goodboy:
nei pazistu tave nei tu o*uel varyt cia... tampona primeni, kad kiekviena skyle bandai uzkimst, jei atvirai.
Bent kazka savo parasytum, o ne lotum is paskos, bet nieko negali parasyt negali savo, nes is medzio iskrites esi sioj temoj.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 01:38:58 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
galeciau tik padrocint ant taves, jei sujaudint sugebetum  :-] :goodboy:
nei pazistu tave nei tu o*uel varyt cia... tampona primeni, kad kiekviena skyle bandai uzkimst, jei atvirai.
Bent kazka savo parasytum, o ne lotum is paskos, bet nieko negali parasyt negali savo, nes is medzio iskrites esi sioj temoj.
Atsiprasau caraiti kiek masinu esi sudauzes? ff tu jau savo ne karta parodei ir parasei cia, protingais veiksmais ar mintim tikrai nepasizymejai is rasliavos sprendziant tik ukyje gal galetum dirbti nes ten niekam neidomios tavo mintys.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Atsiprasau caraiti kiek masinu esi sudauzes? ff tu jau savo ne karta parodei ir parasei cia, protingais veiksmais ar mintim tikrai nepasizymejai is rasliavos sprendziant tik ukyje gal galetum dirbti nes ten niekam neidomios tavo mintys.
bla-bla-bla...
как говорится - ни к селу, ни к городу (памиршау, кайп лиетувишкай)
pats nzn kiek auto as esu sudauzes ir mandraut bandai. O as ir nesakysiu kiek - ne tavo reikalas.
aciprasau, bet ne as telsiuose gyvenu, tai perleidziu tau ukininkavimo vadas.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 01:58:33 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
Dosnus tu zmogus kaip nekeista :D

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
jis pats masinu nedauzo, dauzo jo draugai kurie pasirodo visai jam nedraugai...
arba alkoholis kuris tuo metu privercia sest prie vairo

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
Iš mano pažįstamų tik jis ir turi galimybę ir išsaugojęs parametrus, skambink, jei neturi nr, galiu per PM atsiųsti.

gausit gedzio prasyt kad surastu ta zmogu, siuo metu niekaip man neiseitu su juom susisiekt. sorry :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Sito forumas ziuriu kuo toliau, tuo labiau virsta muilo opera  (+) :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Darosi idomiau ff
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
bla-bla-bla...
как говорится - ни к селу, ни к городу (памиршау, кайп лиетувишкай)
pats nzn kiek auto as esu sudauzes ir mandraut bandai. O as ir nesakysiu kiek - ne tavo reikalas.
aciprasau, bet ne as telsiuose gyvenu, tai perleidziu tau ukininkavimo vadas.
Na o ko pyksti, juk iš niekur tokios kalbos neatsiranda, kad ir kaip tikėčiau žmogaus noru ir valia pasitaisyti, ir stebuklingai atgimti nauju žmogumi, bet mano laki vaizduotė kaipmat sugeneravo sceną, kaip lietingą, tamsų ketvirtadienio vakarą, pareina skersa Ve8 su mažai aplinkoje besiorientuojančiu vairuotoju viduje ir taikliai vidurine stoike užgesina gatvės apšvietimo stulpą :D kadangi visas ekipažas buvo neblaivus, niekas nenukentėjo :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Na o ko pyksti, juk iš niekur tokios kalbos neatsiranda, kad ir kaip tikėčiau žmogaus noru ir valia pasitaisyti, ir stebuklingai atgimti nauju žmogumi, bet mano laki vaizduotė kaipmat sugeneravo sceną, kaip lietingą, tamsų ketvirtadienio vakarą, pareina skersa Ve8 su mažai aplinkoje besiorientuojančiu vairuotoju viduje ir taikliai vidurine stoike užgesina gatvės apšvietimo stulpą :D kadangi visas ekipažas buvo neblaivus, niekas nenukentėjo :D
:think: o as kuo cia detas ?? kazhkoki brieda parasei. Apie mane rasai ?? Ar tai palinkejimai man ??
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 22, 17:19:06 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
plia, pas bajora uzeinu i garaza, pas mega, tylu ramu visur, masinu prisipirko, gaikes suka garaze, nei alaus ikalt su tokiais nei ka :D va ziuriu pas jus liksma darosi :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
jei netyčia taip atsitiktų, kaip grishman sakė, tai 860043224, skambint gali visą parą  :D

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
Benderi, pasiduodi bandos instinktui?  :V
http://www.autogidas.lt/audi-v8-sedanas-1992-0125317003.html

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
kaip tik pastarosiom savaitėm galvojau, kad nebesimato tos V8 ar tik ne laikas atsikratyt bus  :D ff kam reikia geros V8, tai variantas  (y)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Šitai ir dar kitai Ve, kiek žinau buvo trūkęs Contitech diržas, labai įdomu, kokios to priežastys, nes dabar ir pas mane to pačio gamintojo jau metus ir virš 5k km sukasi, visdar sunkoka užmigti ff turiu vienintelį Lt likusį PT variklį kuris neryja tepalo, (1l/5k km) norėtųsi kad jis ir liktų sveikas ir gražus:D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
is kur zinai, kad vienintelis toks?  :D

Neprisijungęs CAD

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
Pas mane nors ir nuspardyta, bet tepalo kaip nekeista irgi beveik neryja :-] prisiskaitęs forumo nusipirkau 5 litrus dapylimui, bet taip ir voliojasi bagažinėj beveik pilnas :)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
Pas mane nors ir nuspardyta, bet tepalo kaip nekeista irgi beveik neryja :-] prisiskaitęs forumo nusipirkau 5 litrus dapylimui, bet taip ir voliojasi bagažinėj beveik pilnas :)
tai kitas keitimas tau kainuos per pus pigiau :D

Šitai ir dar kitai Ve, kiek žinau buvo trūkęs Contitech diržas, labai įdomu, kokios to priežastys, nes dabar ir pas mane to pačio gamintojo jau metus ir virš 5k km sukasi, visdar sunkoka užmigti ff turiu vienintelį Lt likusį PT variklį kuris neryja tepalo, (1l/5k km) norėtųsi kad jis ir liktų sveikas ir gražus:D
kokią alyvą supylei?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Castrol Magnatec 5W40 502.00/505.00

Tai kokios mintys, kodėl trūko diržas?? ff

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
nes pagamintas ubagyne ir skirtas trečiai rinkai, tokiai kaip Lietuva, kur suvažiuoja visos atliekos su normaliais logotipais  (+)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
nes pagamintas ubagyne ir skirtas trečiai rinkai, tokiai kaip Lietuva, kur suvažiuoja visos atliekos su normaliais logotipais  (+)
na gal kiek per pesimistiškas požiūris, bet tiesos yra, tik nesutikčiau, kad kažkas specialiai tik į Lietuvą ir Afriką tokį mėšlą vien veža... pažiūrėčiau šiek tiek kitu kampu - kokia paklausa, tokia pasiūla, ir visada atsiras tokių kurie tuo pasinaudos, ir dar kai pašonėj turim tokį produktų kepimo gigantą iš vakarų pusės  :D nors vėl gi, ne viskas iš ten yra mėšlas kaip ir iš china
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 23, 22:35:52 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
N kartų kalbėt,a kad didžioji dalis čia važiuojančių dalių yra  (n) pavyzdžių turiu iš savo patirties ir dar daugiau iš kitų  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Arba klastotė arba ne, neatrodo logiškos man visokios konspiracijos teorijos apie tai, jok į vakarus eina normalios dalys o pas mus šiek tiek  kujovesnes, anyway, taip ir toliau teks stebėti diržo būklę atsukinėjant kairyjį dangtį, o atsiradus progai įsimesim VAG produktą.