Sveiki!
Jus vel trukdo 40-metis diedukas Vilhelmas,kur V8 3,6 turi ir daug pinigeliu remontui sukisho...Anksciau rasiau dideli straipsni apie ledus ir ksenonus senose masinose,bet kazkokdel neissisiunte.Gal teksto per daug buvo?
Dabar noriu paklausti apie man atsiradusia problemele.Vakar is Vilnius is darbo vaziuojant i Kauna namo pastebejau,kad gesta motoras prie tam tikru apsuku.Sustojau.Laisvoje eigoje-normaliai.Palaipsniuj didinanat apsukas tarp 1800-2000 rpm stabiliai kas 1sek.jauciasi tartum issijungimas ir isijungimas,o kuro sanaudu skaiciai ekranelyje junginejasi grieztai nuo 0.0 iki 5.4 be jokiu tarpiniu perejimu,o ekrane-na,ten kur tipo HELP-uzsidega benzino koloneles zenklas.Pajudejau is vietos.Akurat:prie tu paciu apsuku masina tamposi,atomatas dungsi.Iki 1800 ir po 2000-rieda normaliai.Staigiai atleidus gaziuka jauciasi staigus letejimas,lyg kas is vidaus be manes stabdzius spaustu.Tada kuro sanaudas rodo nuo 0.0 ir mazdaug nuo 7.5,o nuo sios vertes kuro sanaudu verte jau svelniai reaguoja i gazo paspaudima.Man kai ir siandie vazineti reikia daug,tad kirmeliukas ir grauzia del sio gedimo.Laike tik rytoj iki pietu Kaune esu laisvas,tai gal ka ir pasikrapstyciau...O siaip tai as ja jau senai Kauno specams kurie cia esa parodyti norejau,bet tas darbinis mano uzimtumas siais menesiais didelis,ypac vakarais.
Pagarbiai-as