siaip tepalo sanaudos normalios 1l/1000km, aisku vaziavimo rezimai per ta 1000km buna, geri, nes masina sikt mist vaziuot nenaudojama, istraukiama nedaznai, bet variklis pasisuka kaip reikiant kai paskaitai tuose puslapiuose aprasymus kyla noras pabandyt, nieks per galva atrodo neduos, bet kai isgirsti kitu nuomones, pradedi grizt i realybe ir imi abejot, tuo labiau tam paciam puslapy yra kitokio http://lithuania.xado.com/Automobilinė%20chemija/Ochistiteli-razlichnyh-sistem-avtomobilja/jet-100-raskoksovka-dlya-dvigateley kurio aprasyme 6 etapas keisti tepalus. Dabar tepalo keist nesiruosiu, o tas antikoksas vistiek valantis skystis, jeigu tokios 8 tubles dalinai pateks i tepala, tai manau jau tepale tirpikliu visokiu bus sociai, aisku jei ir nepakliutu i indeklus, tai vistiek pakels visa bruda nuo karterio(o ten jo yra, nes karteris pasilankstes ir turetu pasikaupt nuosedu) uznes tepimo sistema.... jauciu nerizikuosiu geriau, palauksiu bent tepalu keitimo. Bet i deze xado vistiek ipilsiu, pazesiu ar dar dainuos tas guolis ten sistema paprastesne, o jei ka vistiek teks ta guoli islupti
Is patirties apie xado:
Nusprendziau ir as pabandyti, stebuklais aisku netikiu, bet pamasciau, kad bent lai maza procenta padeda nuo to ka jie raso ir jau bus gerai, nes kainos tu priedu tikrai nedideles. Taigi, problemos pas mane buvo su vairo stiprintuvu jau nuo pat pirkimo, sukant vaira atsiranda uzesys ir palyginus su kitom Vė sunkiai sukasi vairas. Su laiku uzesys vis stiprejo, paskutiniu metu ilgiau pavaziavus, jau buvo visai nepakenciama. Nusipirkau as prieda, supyliau , pasukinejau vaira pagal instrukcija. Pirmais km lyg kaip ir visai nieko, bet pravaziavus apie 100-150km pradejo gereti padetis, garsas susilpnejo. Pravaziavus apie 500km, vaziuojant garasas dingo visai, liko tik kai suki vaira stovint. Dabar jau pravaziavau apie 1000-1100, uzesys atsiranda tik retkarciais, vairas sukasi daug lengviau negu buvo. Taigi, pamates , kad jis tikrai veikia, vakar pakartojau visa procedura ir lauksiu tolimesniu rezultatu. Asmeniskai as tikrai patenkintas efektu, juolab uz tokius pinigus. Tikiu, kad problemos visiskai jis neisspres ir kazkada teks atlikt si remonta, bet atsiranda papildomas laikas finansam ir kitiem dalykam + eksplotavimo malonumas per ta laika,o malonumas buvo jau visai dinges.
Del greiciu dezes: Uzkurus salta ir ijungus R karts nuo karto uzgesdavo, taip pat ijungus is D i R pasigirsdavo nemalonus dunkstelejimas. Nors zmones kurie apie tai supranta, pasake, kad tas dunkstelejimas yra normalus ir nera cia ko kabinetis, bet man vistiek jis nepatiko. Supyliau xado, pavazinejau, nepasakysiu kiek, nes tiesiog nestebejau. Bet siuo metu abieju problemu nebera.. Perjungus is D i R garsas be abejones yra, bet jis dabar daug svelnesnis ir nesukelia nepatogumu mano ausiai
Tai tiek is mano ispudziu. Niekam nepersu, tik dalinuosi savo patirtimi, man padejo ir paliko ispudi, kitam gali isvis nieko nepagelbet, bet cia jau kiekvienam rinktis.