Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1763228 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #9975: 2010 Balandžio 12, 18:55:15 »
o teko kada su pilnutele V8 vaziuot plius ~pilna bagazine ant tokiu tavo R18 ??? jei ne tai tikiuos kad nieks nesitrintu su tais ratais  8:8
...teko vaziuot su pilna bagazine ir pilnu ekipazu + salone keliatas daiktu kurie netilpo i bagazine ir su pilnu benzo baku (+) nors greitis ir buvo 130-150 km/h niekas niekur nekliuvo ir neliete... tie R18 kurie uzdeti ant mano ve8 už standartinius didesni 1'o como diametro
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 12, 21:08:48 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Blizgutis

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9976: 2010 Balandžio 12, 21:17:47 »
120-150km/h... nu jei jau tokiu greiciu jinai atsiputus eina pilnut pilnutele tai  :O  8-P reiskia usteks man ir R18, nors kogero seile ir ant R19 varves :D noretus ir solidaus plocio nepralaimint daug pasipriesinimo vaziavime, galvoju apie kokius 235-255, kad butu "pilni ratu krastai"-kas mano supratimu atrodo laabai graziai  :V
pas mane dabar pakolkas stovi R15/205/65 tai kaip supratau ta 1'o como diametra pridedi prie stocko aukscio ? po teisybei as dar labai daug ko nekertu ratu dydziuose, kas man suprantama yra tai tik paties rato dydis R** ir padangu ismatavimai su greicio indexu, o tos visokios rastafkes, **ET'ai, *.*J'otai man pakolkas nieko nesako  (v) ir negeda tai pripazint :D uztai uzsivedziau perskaityt visa si diskusiju lauka apie V8, pakolkas vis dar neradau reiksmiu tokiu kaip rastafkes ir kitas mano paminetas...  ?!? jei jau yra tai aptarta tai ikelkit nuoroda, su mielu noru paskaitinesiu, pakolkas as dar tik ties 50 psl skaitineju si menesi pradejes :)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9977: 2010 Balandžio 12, 22:17:58 »
120-150km/h... nu jei jau tokiu greiciu jinai atsiputus eina pilnut pilnutele tai  :O  8-P reiskia usteks man ir R18, nors kogero seile ir ant R19 varves :D noretus ir solidaus plocio nepralaimint daug pasipriesinimo vaziavime, galvoju apie kokius 235-255, kad butu "pilni ratu krastai"-kas mano supratimu atrodo laabai graziai  :V
pas mane dabar pakolkas stovi R15/205/65 tai kaip supratau ta 1'o como diametra pridedi prie stocko aukscio ? po teisybei as dar labai daug ko nekertu ratu dydziuose, kas man suprantama yra tai tik paties rato dydis R** ir padangu ismatavimai su greicio indexu, o tos visokios rastafkes, **ET'ai, *.*J'otai man pakolkas nieko nesako  (v) ir negeda tai pripazint :D uztai uzsivedziau perskaityt visa si diskusiju lauka apie V8, pakolkas vis dar neradau reiksmiu tokiu kaip rastafkes ir kitas mano paminetas...  ?!? jei jau yra tai aptarta tai ikelkit nuoroda, su mielu noru paskaitinesiu, pakolkas as dar tik ties 50 psl skaitineju si menesi pradejes :)
jei pas tave R15 tai standartiniai padangu ismatavimai priklauso berots 215/65 tai truputi skiresi nuo 205/65... taip, turejau galvoje standartinį diametra (+) J'otas tai ratlankio plocio ismatavimas coliais, ET'as tai rato tvirtinimo plokstumos padetis nutolusi nuo ratlankio, skersinio pjuvio, centro skaiciuojamas milimetrais... ''rastafkė'' tai dažniausiai ET'o pakoreagavimo į isorinę pusę plokstele, su jomis ir daromas tas tavo pavadintas ''pilnas rato krastas'' su turimais ratais ;) nes rast teisingą ET'ą savo masinai su norimais ar patikusiais ratais paprasčiausiai neimanoma
gali pasidomet ET'ais cia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,59908.0.html
dar gali pasizaist su sita skaiciuokle: http://www.rimsntires.com/rt_specs.jsp?item=Wheel-Tire%20size%20compare
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 12, 22:19:59 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9978: 2010 Balandžio 12, 22:39:25 »
jei pas tave R15 tai standartiniai padangu ismatavimai priklauso berots 215/65 tai truputi skiresi nuo 205/65... taip, turejau galvoje standartinį diametra (+) J'otas tai ratlankio plocio ismatavimas coliais, ET'as tai rato tvirtinimo plokstumos padetis nutolusi nuo ratlankio, skersinio pjuvio, centro skaiciuojamas milimetrais... ''rastafkė'' tai dažniausiai ET'o pakoreagavimo į isorinę pusę plokstele, su jomis ir daromas tas tavo pavadintas ''pilnas rato krastas'' su turimais ratais ;) nes rast teisingą ET'ą savo masinai su norimais ar patikusiais ratais paprasčiausiai neimanoma
gali pasidomet ET'ais cia: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,59908.0.html
dar gali pasizaist su sita skaiciuokle: http://www.rimsntires.com/rt_specs.jsp?item=Wheel-Tire%20size%20compare
ok didelis dekui  (aa)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9979: 2010 Balandžio 12, 22:40:08 »
Na ka RH`ai jau pas mane.Palanges reikalauja kosmetinio remonto.Atsilupinejas lakas.Mastau kaip sitai vasarai juos dar prikelti be didesniu kanciu.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9980: 2010 Balandžio 12, 22:54:08 »
Na ka RH`ai jau pas mane.Palanges reikalauja kosmetinio remonto.Atsilupinejas lakas.Mastau kaip sitai vasarai juos dar prikelti be didesniu kanciu.
Auto banginiuose toks Rocco tau šiuo klausimu turėtų pagelbėti (+)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9981: 2010 Balandžio 14, 21:02:27 »
Auto banginiuose toks Rocco tau šiuo klausimu turėtų pagelbėti (+)
na jau pats pradejau sita darbeli :) Ryt parodysiu pirmuosius rezultatus :)
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9982: 2010 Balandžio 15, 17:57:47 »
Sveiki gerbiamieji V8 myletojai  (h)
noretus poniai V8 suteikt truputi sodresni prabangos skoni todel
noreciau pasidalint mintim/ideja apie paneles apsvietimo spalvos keitima,
ir labai noretus zinot jusu nuomone, ar labai nuklydau nuo realybes ar dar solidumo ribose  :V

P.S. foto pasiskolinau is sio skyriaus, tai db grazinu ~kitokia  :)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9983: 2010 Balandžio 15, 18:11:07 »
Tik ne šitai mašinai melyna...

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9984: 2010 Balandžio 15, 18:14:23 »
stogas tai melynas  :D

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9985: 2010 Balandžio 15, 18:24:10 »
Bet jis tikiuosi nesviecia  :D
Raudona/balta turetu gerai atrodyti dar  :)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9986: 2010 Balandžio 15, 18:28:11 »
geriau negadink skydeliu is viso kito  :) dar niekur nemaciau graziai padarytos tokio (ledinio) apsvietimo  :)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9987: 2010 Balandžio 15, 18:29:27 »
Pas mane nuotbuke tokia žydrynė nuo gamyklos, vonioje skalbimo mašinos valdymas irgi tokia pat pederastija apšviestas, kad jus žinotumete, kaip aš to nekenčiu, kaime naujas šaldytuvas atviroje vietoje stovi su tokios spalvos ekranu, ir naktį tenka uždengineti, nes neįmanoma miegoti, vos tik prasimerki ir gauni smūgį į akis :f nejaugi yra žmonių kuriem toks apšivetimas dar patinka kad visi gamintojai savo produktus taip gaidina :D
Kompo greitu laiku tai nepabijosiu sugadinti ir išsioperuosiu tą spalvą į normalesnę ff
Išsiliejau :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9988: 2010 Balandžio 15, 19:01:33 »
tiktu prie Denver mago :)

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9989: 2010 Balandžio 15, 19:11:45 »
Bet jis tikiuosi nesviecia  :D
Raudona/balta turetu gerai atrodyti dar  :)
nu stogas tai jau tikrai nesvies, jei sviestu tai esant reikalui ir nuo "faru" nepasislepciau  :D
nu jei raudona balta tai nebent strielkes padaryt baltas, turiu senojo tipo peciuka, tai tas pas mane baltai svieica, isskyrus skaiciu, turiu pripazint kad gan idomiai ziuris  8-P, sivakar galeciau idet foto sionais jei kam idomu  8:8

geriau negadink skydeliu is viso kito  :) dar niekur nemaciau graziai padarytos tokio (ledinio) apsvietimo  :)
as tai meginsiu daryt ta ledini apsvietima  Oo) zinoma stengsiuos nenugrybaut  :D
kaip tik reikes panele ardyt, reik skydeli apziuret, kazko man laikrodis nebenusistatineja...

Pas mane nuotbuke tokia žydrynė nuo gamyklos, vonioje skalbimo mašinos valdymas irgi tokia pat pederastija apšviestas, kad jus žinotumete, kaip aš to nekenčiu, kaime naujas šaldytuvas atviroje vietoje stovi su tokios spalvos ekranu, ir naktį tenka uždengineti, nes neįmanoma miegoti, vos tik prasimerki ir gauni smūgį į akis :f nejaugi yra žmonių kuriem toks apšivetimas dar patinka kad visi gamintojai savo produktus taip gaidina :D
Kompo greitu laiku tai nepabijosiu sugadinti ir išsioperuosiu tą spalvą į normalesnę ff
Išsiliejau :D

tai dziugu kad susidare aplinkybes zmogui issiliet  (aa) manau tikrai dar esama toki zmoniu megstanciu melynuma, juk pati kiek supratau supa vien melynos spalvos buityje  :D o siaip man neprosal ta melyna butu, raminanciai taip kazkaip veikia, tai tokioj masinoj tokia spalva kaip tik- ramina ir mazina nora vaziuot dideliu tempu  :D a to jau per stoteles pradejau kitus lenkt  (aa) :D

quote author=Wer3w0lf link=topic=229.msg691618#msg691618 date=1271347293]

tiktu prie Denver mago :)
[/quote]
net neteko girdet tokio  :D :s

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9990: 2010 Balandžio 15, 19:22:07 »
Svavotiskai idomiai atrodo, cia eilini karta skonio reikalas, bet kai pradesi daryt pamatysi koks kruvinas darbas laukia, nes viskas(beveik) padengta raudonais filtriukais. Buvau as pasidares borto kompo apsvietima melyna kai sviesos neijungtos, kad neuzmirsciau uzsiziebt :D bet pastebejau kad tai jau iprotis tai tapo nereikalinga ir vel raudona padariau ;)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9991: 2010 Balandžio 15, 21:44:17 »
blemb man tai jau cia erdvelavi primena toks apsvietimas visko tiek daug ir viskas violetiniai melyna dar ksenonus ijngt belieka su melynu atspalviu :)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9992: 2010 Balandžio 15, 21:47:30 »
toks apsvietimas tinka nebent tik ''greitiems ir isiutusiems'' ;) tik negaidinkit V8 tiurlinginem vizijom, tam esti japonkes ir golfai :D

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9993: 2010 Balandžio 15, 22:05:12 »
vaziuosi nakti su balta maike ir svytesi visas  :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9994: 2010 Balandžio 15, 22:44:04 »
O ką, sakysit negražu? (aa) :D :D :D

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9995: 2010 Balandžio 15, 22:46:20 »
vaziuosi nakti su balta maike ir svytesi visas  :D :D :D :D :D :D
ale rimtai  :D blin... geras pastebejimas, vien del sito verta susimastyt  :-] :-] :-] :-]
poteisybei tai ant dekstopo uzsiejes esu toki "blue vision"  :D tai jau visai puikiai ziuris  (+)
bet ir vel, kadangi esu megstantis sviesia apranga tai tikrai nenoriu zybet melynai  :D  (-)
na nebent buciau is blue man group, bet taip nera  :D

bet dekui visiem uz nuomones  (+) isvada galiu tokia padaryt kad nekeisiu raudonos,
akivaizdu kas praktiskai butu pirma tokia baiki ismegint ant donoro  Oo), visgi knieti realiai matyt kaip viskas ziuretus  :)

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9996: 2010 Balandžio 15, 22:51:11 »
O ką, sakysit negražu? (aa) :D :D :D

gal ir neblogai kazkaip, bet mazokai sviesos sakyciau  :D
jei darant is jos "sportine" tai jo, tinka is neinai tokie  :)
o as asmeniskai darysiu savaja i... kaip cia issireiskus... na i prabangia aukstuomenes ledi   :D :s:G :G :H  (aa)

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9997: 2010 Balandžio 15, 23:00:51 »
Blizguti bl, atvaziuosi pas mane i garaza as tau proto ikresiu, nes matau, kad naudoji ne pagal paskirti. Jei nepades, duris per pora sekundziu atidarau v8, islupsiu visas melynas lemputes su visa pravodke  :D :D :D

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9998: 2010 Balandžio 16, 01:11:16 »
Aš Zuvedriuk tau padėčiau  :D
Blizguti, o apie koki tu donora šneki?

Neprisijungęs Blizgutis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9999: 2010 Balandžio 16, 10:45:14 »
nu bardacioke tai jau yra viena melyna :V  :D :D bulkoj tai vapsie, visa bagazine melyna, tik atidaryt uztenka ir visi apaks  :-]
ner dar donoro, as tik sneku i prieki, kad jau zinot ka kolegos galvoja apie mano tokias kalbas, kaip matau visai frienldy people, nieko nesmerkiancios, net jei tai vienas tai kitas grasina islupimu lempuciu  :D :D

P.S. ok, supratau,  jokio blue vision in salonas  :D :D :D