Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1760003 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
bet kazkaip mazai Ag ir Tq prisuko, tik ,,207hp/219tq" kazkaip keista,ar cia skirtumas tas ,kad tipo tiek jegos yra perduodama y ratus? O perduodadant ta jega ,,nuteka" ? :?
Beabejo (+) vat kai išima variklį ir prijungia prie stendo, parodymai daug tikslesni (+)
Kai mes pirka karta bandemes masinas Rukloje per ta rengini ir matavomes su G-meter, anas pagal svorio/pagreicio duomenis isvede pas kas many buvo ~150kw po kapotu :D
Paskuj kažką tais matomai pareguliavot, nes pas mane lygtai 252ag įsuko :D

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
nu ka, dbr valina mano V8 :) - sian is ryto zvakes atkeliavo, pakeiciau - pradejo vaziuot :) . Reik dbr elektrika ir vaziuokle patvarkyt :) . Sian stumiau iki serviso :D Nes net kurtis nenorejo :happy:

Slapios zvakes buvo visos...

Dbr pas elektrika stovi :) Tikiuos pavyks prie kompo pagaliau pajunkt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 30, 20:29:18 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
kokias žvakes sudėjai ir kokios buvo ?

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Gal pas ka nors metosi zemesnes spiruokles ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kokias žvakes sudėjai ir kokios buvo ?

Bosch Super HGR7KQC ~155lt 4-iu kontaktu, o buvo Denso (bet apgavo eBay, atsiunte 6-ias zvakes HGR7KQC ir 2 Iridines Bosch Super Plus - teks neigiama feedback'a palikt... :( , nors ish parduotuves pirkau... + neatsiliepa, dar bandysiu i e-maila parasyt)

Vakar po rajona prasukau pora ratu ant aukstu apsuku ir dumyt nustojo, o kai antra rata vaziavau kelias vis dar, kaip ruke buvo vienoj atkarpoj... :D , vienas ratas ~2.7km
Bet vistiek kartais trukcioja (apsukos krenta)... Reikia prie kompo junkt... Bake ~25-30l kuro...
Bet laisvu apsuku daviklis ora praleidinejo - lievai prisuktas buvo ir pakeiciau kelis laidus nuo V6 naujus (dar nesu bandes vaziuot), reiktu viena laida pakeist, kuris ant babinos eina... Pas RickaV8 maciau garaze, jei nebus supuve :) , bei dar vienas pazistomas gali turet...

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 12:35:31 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
o koks tų super plus kodas?

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
o koks tų super plus kodas?

FR7HPP33++ ... - neradau info, kuriam auto tinka...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 12:36:54 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kokias žvakes sudėjai ?
Bosch Super HGR7KQC ~155lt 4-iu kontaktu, bet apgavo eBay, atsiunte 6-ias zvakes HGR7KQC ir 2 Iridines Bosch Super Plus - teks neigiama feedback'a palikt... :( , nors ish parduotuves pirkau... + neatsiliepa, dar bandysiu i e-maila parasyt)
ne nu kas čia dar per do fyntai, tai vistiek jaučiu per PayPal'ą mokėjai ? kelk dispute, parašyk kad mašina nebevažiuoja, tegu grąžina pinigus arba siunčia 10 tų HGR7KQC kaip kompensaciją. kiek laiko praėjo kai pinigus sumokėjai ? kokia parduotuvė, t.y. koks adresas internetinis ??

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kokias žvakes sudėjai ?
Bosch Super HGR7KQC ~155lt 4-iu kontaktu, bet apgavo eBay, atsiunte 6-ias zvakes HGR7KQC ir 2 Iridines Bosch Super Plus - teks neigiama feedback'a palikt... :( , nors ish parduotuves pirkau... + neatsiliepa, dar bandysiu i e-maila parasyt)
ne nu kas čia dar per do fyntai, tai vistiek jaučiu per PayPal'ą mokėjai ? kelk dispute, parašyk kad mašina nebevažiuoja, tegu grąžina pinigus arba siunčia 10 tų HGR7KQC kaip kompensaciją. kiek laiko praėjo kai pinigus sumokėjai ? kokia parduotuvė, t.y. koks adresas internetinis ??

http://powersparks.co.uk per e-Bay :) pinigus 25-a diena mokejau, 30-a zvakes gavau :) , taip, per PayPal mokejau :) . Vakar per eBay sistema msg parasiau, sian tiesiog emaila nusiunciau.... :) Lauksiu iki rytojaus... Bet as jas isukau, nes vakar jau velu buvo i parduotuve eit, o iki Tanagros tingejau vaziuot, nes tiesiog masina reikejo uzvest...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
blia...o is karto parduotuvei zapadlo paimt ? kas cia per mada su tuom ebay'um ?:)) tik nereikalingi nervai ir razborkes poto...

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
ot...o is karto parduotuvei zapadlo paimt ? kas cia per mada su tuom ebay'um ?:)) tik nereikalingi nervai ir razborkes poto...

jei dar tas 2 zvakes dapirksiu, tai vistiek tokia pati kaina iseis..., kaip Lietuvoj.... Nieko baisaus + visai greit atkeliauja is UK...
Atrase, paprase tas 2 atgal, bet as parasiau, kad nesvaigtu ir kad laukiu 2 zvakes... Kazhka tokio... Dzin, neigiama atsiliepima paliksiu jei ka ir visks...

Kai uzsakinejau - nebuvo extra skubus reikalas..., tai kdl pigiau nenupirkt ?? + pristatymas iki namu...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 21:30:05 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
kaip jau sakiau, kelk dispute ir nieko nelauk, nes užs....i tuo mailus rašinėt ir tartis. vis tik kas tau geriau: neigiamą atsiliepimą palikt ar prekę kaip priklauso gaut, pats pagalvok
Jaunėli - jeigu pirkdamas internetu (tame tarpe ir eBay'juje) gali taupyt +- 20% tai tokia ir mada.. žinoma čia su tom žvakėm ne kažką pritaupysi, bet reik jau dideliu "patrijotu" būt, kad visada finansiškai remt parduotuves

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
kaip jau sakiau, kelk dispute ir nieko nelauk, nes užs....i tuo mailus rašinėt ir tartis. vis tik kas tau geriau: neigiamą atsiliepimą palikt ar prekę kaip priklauso gaut, pats pagalvok
Jaunėli - jeigu pirkdamas internetu (tame tarpe ir eBay'juje) gali taupyt +- 20% tai tokia ir mada.. žinoma čia su tom žvakėm ne kažką pritaupysi, bet reik jau dideliu "patrijotu" būt, kad visada finansiškai remt parduotuves

Gerai, tai as ir neskubu neigiama atsiliepima palikinet... I sita zinute sulauksiu ryt/poryt atsakyma ir tada jau bandysiu kelt "disputa"...
"disputa" su eBay atstovais pagalba - ta turi omenij ?? Nes tokiu atveju dar nesu turejes ir lb tuo nesidomejau, bet zinau, kad yra kazhkas tokio.

Mano atveju, net tas "ne kazhka" yra pinigai :) Idomu, kiek Lietuvoj tos zvakes kainuotu ?? NGK - 25lt Tanagroj su nuolaida (galima dar siek tiek pigiau, per pazistamus), tai Bosch turetu brangiau kainuot, gal...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 22:11:51 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
žinok nebepamenu kaip ten ebayjuje yra, lyg ir neteko dar problemų turėt, tai ir taisyklių neskaičiau  :) bet ten viskas surašyta, dar čia paskaitinėk
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,7095.0.html
per paypalą tai tikrai yra toks dalykas

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
žinok nebepamenu kaip ten ebayjuje yra, lyg ir neteko dar problemų turėt, tai ir taisyklių neskaičiau  :) bet ten viskas surašyta, dar čia paskaitinėk
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,7095.0.html
per paypalą tai tikrai yra toks dalykas

Aciu, kai reikes rasiu :) En moku :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 31, 22:14:47 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #9890: 2010 Balandžio 01, 16:15:56 »
iskeli ebay ir iskeli paypal claim. Ir lauki, vistiek gausi savo zvakes, jei ne tai pinigus atgal. Labai lengvai ten viskas vyksta.

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9891: 2010 Balandžio 02, 09:34:22 »
As sitas BOSCH zvakes pries pora men. pirkau uz 156 Lt. Sakau tai del to, kad jei kam reikia - progai esant galiu parupint. Tai yra tokia kaina, kokia as gaunu. Faktiskai pidisokas susitaupo..

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9892: 2010 Balandžio 02, 10:38:59 »
ka reiskia 4 kartus po 4 lemputes mirksejimas, diagnostika darant ?? ar ne 0000 ??
bei, kaip tuos mirksejimus skaiciuot,  nes mirksi 3121 - ka galetu reikst ir kaip skaiciuot, nes tokio kodo nerandu audi_v8_en.pdf'e... ;
air bag'o klaidu kazhkaip nerodo - neprisijunge prie jo...

gal turit visu klaidu kodus, nes pas mane autodatoj ju nera :/ (arba ieskot nemoku, kuo abejoju...)

ai, ne tam skiriuje uzdaviau klausima... :)

bei dar pora klausimu turiu: ka reiskia 8D - borto kompas rodo, kas per funkcijos atsiranda, laikant check + ijunkt degima
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 02, 12:00:57 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9893: 2010 Balandžio 02, 10:55:25 »
O va cia geras klausimas, esu syki uzgaudes kad daug man ten kodu rode, bet taip ir nesupratau kas ir kodel...

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9894: 2010 Balandžio 02, 11:56:14 »
kas per funkcijos atsiranda, laikant check + ijunkt degima

Rodo koduotę. Ant silkės žinau tikslu šifravimą, ant V8 tik tiek kad 42 - USA; 43 - Canada

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9895: 2010 Balandžio 02, 11:58:47 »
kas per funkcijos atsiranda, laikant check + ijunkt degima

Rodo koduotę. Ant silkės žinau tikslu šifravimą, ant V8 tik tiek kad 42 - USA; 43 - Canada

na, ten nemazai tu skaiciu, bei yra uzrasas EU (mano auto turetu but is Èekijos)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9896: 2010 Balandžio 02, 12:32:40 »
Ką ten tiksliai rašo?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9897: 2010 Balandžio 02, 18:35:07 »
Pagaliau iskasiau savo archyvus kompe... taigi, kalbam konkreciau, kas cia blin rodoma? :D

http://www.youtube.com/watch?v=tjaiRXOGNG4

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9898: 2010 Balandžio 02, 20:21:32 »
tai rodo kiek km liko nuvažiuot su turimu benzo kiekiu, o kai ten paspaudi tą knopkę, tai nuresetina kompą ir tuo momentu ir išmeta tą Eu ... ar jį nespaudžiant knopkės pas tave išmeta ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9899: 2010 Balandžio 03, 02:31:45 »
Nu įdomu, labai įdomu, o galvojau, kad jau neturi jos paslapčių prieš mane :-]