Labvakar!
Pritariu Gerb.Biesui del visu pastabu!"Metalistas" varikliuose tikrai esu prastas,tad ir konsultuojuosi su ismananciais,bet elektronikas tikrai esu neblogas,tad laisvu nuo darbo laiku tenka specializuotis tam tikroje elektronikos srityje.Buitines technikos neremontuoju-nuobodoka.Tad ka apie variklius meistrai pasakoja-ju paklausau,bet greitai puolu prie sio saito i Jusu zinias gilintis,ir,dristu teigti,kad cia tikrai daugiau suzinau!Cia-super!Tik va vieno nesuprantu:ar tie meistrai tikrai siu masinu nera mate,ar darbo bijo ir uzdirbti nenori?Kita vertus,gal jiems tikrai geriau pora Golfiuku pakrapstyti...Beje,jei geras meistras butu-turetu tobuleti,beje IR SIAME SAITE!Juk cia tiek vertingos informacijos-tik skaityk,gilinkis ir taikyk!Aprasymai,praktika,n u o t r a u k os!!!Na,o kas liecia elektrines masinu grandis,tai net daugumos meistru postringavimai juoka viduje sukelia.Bet negi atvirai juoksiesi-jie taip pat valgyti nori.O paciam visur suspeti-laiko paroje mazai...
Perskaiciau Gerb.Bieso aprasyma apie V8 varyma pas meistrus ir prisijuokiau iki valios:juk pas mane ta pati situacija Kaune buvo!Kur bevariau kad apziuretu/varikli,deze ir t.t/ kai nupirkau,rezultatas buvo tas pats:"...a,Audi?Tai cia paprasta,tipo,tuoj paziuresim...".Paskui sulekdavo visi ir pradedavo klausineti,kaip as i 100 toki motora ikisau...Gal lenktynems ruosiausi...Beje,tie patys klausimai:kiek kuro valgo ir apskritai kas cia per modelis toks/jau kaip ivertine kad cia ne koks rankdarbis is 100/.Buvo ir tokiu,kurie tvirtai tare siuos modelius girdeje,bet su tom salygom kurias turi-remontuoti negali.Na cia bent jau vyriskas atsisakymas!
Taip kad reziume:kai mano masina patvarkys arba "nutvarkys",kuria diena imsiu gero "sinuso" ir "zakusinuso" ir vaziuosiu registruotis i Pon.Bieso garazeli privacioms konsultacijoms.Gal priims...?O kadangi jauciu,kad cia tikrai faini ir geranoriski zmoguciai susirinke,tad tikrai tikiuosi teigiamo atsakymo.Beje-garaziukas-geras sumanymas!
Pagarbiai-as
truputi grysiu i pradzia. Tau varikli keicia, diagnoze nesuprantama, taciau motyvacija- nusprogusi kompresija. Tai ar kas nors variklio 'mietkas' tikrino? Nes neapleidzia mintis kad tau tiesiog prasisuko velenas ir del to neteisyngai voztuvai uzsidarineja- ko pasekoje nera sudaroma reikiama komprasija. Gal tau tvarko ir saziningi zmones, bes man kazkokia nujauta kuzda kad busi apvyniotas aplink pirsta. Per daug X-files tau yra su tuo varikliu, be ti cia ne dulkiu siurblio varikliukas kad taip greitai sugebetu uzsilenkti. Matau kad geras zmogus esi, tad nesinoretu kad durnintu tave tam Vilniuj
(o gal as praskaiciau tavo posta ir tu rasei apie mietkas?)
O kai jau turesi savo boinga, rasi mus lengvai jei noro bus... rasi ir pagalba ir patarimus ir t.t. gal ir tu padesi kazkuom mums, nes su elektra ir buna visokiu ciudu siose masinose