Pasikele aisku dar diognozavo visokiausiu bedu ir ratu suvedima atsisake daryti, kadangi isplestos gumos nuo smugio ir t.t. galiniu ratu suvedimo traukutes isviso jau gatavos, reik pirkt..... Zodziu uzpilde specialia defektu forma, kuria pasiemes nuejau pas priemeja. Sakau tavo vyrai va viska surase, paskaiciok kaina..... Tas lapa pasieme ir sako, nieko neturiu........ tai sakau detales tada as jau gausiu, sakyk kiek darbai kainuos (daryciau pats, bet ten visokiu sarnyru presavimais kvepia, nelebai pasiseka namu salygomis pasidaryti neuzsiknisus), sako nesvarbu, neapsiimsim sitos masinos tvarkyt, nenorim kist nagu, pas mus is pasatu ir golfu eile menesiui, tad taviskei eile neateis niekada. Zinau as tas V8, pries kelis metus apsiemem uz 60 Lt pagrindini dirza pakeist, supainioje su silke..... Zodziu buvau isvytas... nu ka daba ieskosiu detaliu, varysiu pas tuos kurie gumas restauruoja ir t.t. i servisa grisiu tik ratu suvedimui.
Na ir "vaisius" priėmėjas papuolė - sulygino diržo keitimą su važiuokle
Aš kai nuvariau į vieną servisiuką suvedimą pasidaryt (tiesa, važiuoklė ką tik buvau idealiai suremontavęs) tai suvedimo meistriukas pasakė, kad miela malonu kai tokios auto užvažiuoja, nes kažkaip įdomiau
darbo diena praeina...
Taip kad visa esmė čia kva kva kvalifikacijoje