Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1756041 kartus)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
kaip ce taip Zuvedriuk, veske parduodi o jei parduodi tai per pigiai as taip skaitau
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 17, 20:30:36 sukūrė edmas79 »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
čia jam tik taip 'patogiau' gyventi, kai turima auto pastoviai patalpinta pardavimų skelbimų paortale  :D

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
a nu tipo hobis :D

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
pizdavokites pizdavokites, vakar supykau ant savosios, nes per pora dienu uz 200 lt benzo neliko ne laso, o is klp ne nosies nebuvau iskises. Pradzioj galvojau, kad kiauras bakas (cia jau antra karta as taip galvoju  :D) pas kui saulyte pravaziavo ir pasake, kad keli cilindrai nedirba, nu tai kaip sakant.............!!!!!!!  :A :A :A

matysim, kitoj savaitej ar jie prades dirbt ar vis del to ne. O skelbimas niekam nemaiso niekam, tik matau kaina badosi. Nu bet daugiau kelt nenorejau, vis del to k r i z e  :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
bet tai biškį purtytis turėjo mašina su neveikiančiais cilindrais, negi nesijautė nieko ?
skelbime rašai kad galima eksplotuoti be didelių investicijų. o čia rašai kad per pora dienu uz 200 lt benzo neliko nė lašo, o is klp nė nosies nebuvai iškišęs  :-] :-] :-]
Bet tai negi jau taip va reik iš kart nusiminti ir pardavinėti pulti  8:8

• Žiūrėti profilį
bet tai biškį purtytis turėjo mašina su neveikiančiais cilindrais, negi nesijautė nieko ?
skelbime rašai kad galima eksplotuoti be didelių investicijų. o čia rašai kad per pora dienu uz 200 lt benzo neliko nė lašo, o is klp nė nosies nebuvai iškišęs  :-] :-] :-]
Bet tai negi jau taip va reik iš kart nusiminti ir pardavinėti pulti  8:8

ne nu tai, jei jau pardavineju, tai parduosiu sutvarkyta, nezadu atiduotu kate maise. Purtosi tik ant zemu apsuku, veliau issuka. Man asmeniskai jinai vaziuoja gerai, tik garaze esu pora kart pastebejes, kad pustosi, tai nezinojau kame reples, kodel tie cilindrai nedirba. O dabar man nespaudziant mieste galima sakyti 25 ltr kaip riesutelius gliaudo  (!?) 4 diena - 3 simta dieduku jau investuoju i degalus, cia jau absurdas blin, taip ir vasaros nesulauksiu

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
pas mane ta pati beda - ant zemu atrodo, kad pora cil. neveikia, o ant aukstu norm...
Kaltinu zvakes (nes, kai pazet norejau -  nesugebejau atsukt :) ), dar ir holo su "begunkami" pakeist noriu...  Na ir rija ~20l misriu rezimu - visai dar norma ;)

idomu kame beda pas tave bus...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Pas mane tai netolygus laisvom apsukom darbas jauciasi tik ant 95 benzino ir tik kartais jauciasi kaip lyg ir nesudirbtu. O zalioji mechanine, kai dar moteriske daugumoj vairuodavo, tai i 14ltr tilpdavo ;)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
Pas mane tai netolygus laisvom apsukom darbas jauciasi tik ant 95 benzino ir tik kartais jauciasi kaip lyg ir nesudirbtu. O zalioji mechanine, kai dar moteriske daugumoj vairuodavo, tai i 14ltr tilpdavo ;)

tai Panevezij :) Bei nemoku pernelyg ramiai vaziuot :) . Na tvarkau ja pomazhu... :)

P.S. Gal kas turi nebrangiai buferius ? :) priekini ir galini ? :D

Siaip vos nesudauziau jos, kai tik pirkau gruodi :D Kai is Panvezio vaziavau , tai trasoj  ~90km/h 3-ia pavara ijunges buvau :D , gerai, kad desinej juostoj vaziavau :D - tiesiog idomu buvo, nes automatas tik viena pavara zemina, o cia tiek AG ir galimybiu... :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 18, 00:40:32 sukūrė Wer3w0lf »

• Žiūrėti profilį
kol apkatke dariau po kapitalinio, viskas buvo normoj, ir sanaudos pakankamai gerose ribose buvo ir atrodo jokiu trukciojimu nebuvo, visos zvakes keistos naujos ngk. pastaciau ziemai i garaza, tai kartkartem uzkurdavau, kol parejo kuro siurblys, pakeiciau, ir veliau dar prasidejo paciam garaze, kartais kai uzkurdavau tai jautesi stipriai, kad nedirba kazkurie cilindrai, nes kol prasisukdavo purtydavosi nesveikai, nu galvojau chuj...nia, stovejimas ne i sveikata jai, jau pries kokia savaite pradejau normaliai vazinet, uzsipyliau puspilni baka patenkintas, o po poros dienu teko nusivilt, jau sakau, norejau vel pilt pilna baka ir ziuret ar neleidzia benzo niekur. Kitoj savaitej bandysim ziuret kur beda, nes kaip bebutu, kasdien vazinet su 25 ltr mieste, blogiau nei pries kapitalini, nu tik tiek kad tepalu nevalgo, o siaip dejau as ant tokios meiles automobiliui  (!?) (o) :-]

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Žiūrėti profilį
na pas mane, kaip ir nesipurte, kai tik nupirkau... Bajeriai po ~savaites prasidejo... Nors beveik niekur nevazinejau.... Paskui pakeiciau skriejiku dangtelius, tai bendra padetis zymiai pagerejo... Bei buna, retkarciais, kad gesta ant laisvu... - lb retai...

Manau, kad susitvarkysiu... Nemanau, kad rimta beda, butent mano atveju, yra :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 18, 00:44:27 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
manau verta butu pasijungti kompa, turetu ka nors parodyti.
bet yra dar toks dalykas kaip isiurbimo oro temperaturinis daviklis, kuri ne visada parodo kad jis chalturina, kodel taip yra nezinau, bet esu ne karta skaites apie tai, ir butent jame beda buvo mano seniau turetoje V8, ir irgi purtydavosi nenormaliai ir srebdavo benza. o dar paprasciau pradziai yra atjungti liamda, panasus pozymiai buna kai toji sublusta

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Seip is bendru pastebejimu.
Laidai, dangteliai,skriejikai,zvakes-sunkus uzkurimas,uzsikurus dusta,nenori priimti gazo.
laimbda zondas-labai daznai pas mus nueina jo pakaitinimas, ilga laika buna uzstriges kol pradeda dirbti(ziema apie 5-10min prireike kol pradejo mastyti) pulsuoja apsukos,"guminis gazas" ant sniego matosi kuro sanaudos :D
Del temperaturinio teko susidurti bet daug nezaidziau todel simptonu aiskesniu nepamenu.Seip rekomenduotina pasikeisti galvoje is galo ausinimo skyscio temp.davikli. Pas A8 jis daznai megsta "pakoreguoti" sanaudas.O tiksliau jo deka ir buna kad neuzsiveda.
O kas liecia del sanaudu tai cia as ne karta verkaliojau.Kad nesuprantamas kiekis yra.Kaltinu savo aukstos itampos upgrade.... bet....
Seip traukos pagerejimas vis del to yra tikrai tikrai zymus.
sanaudos nuo 20 iki 30.Siuo metu sunkiai krenta zemiau.Laukiu kitu oru.Kitu padangu ir ziuresiu.Dabar nenoriu dar priimti sprendimu.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

• Žiūrėti profilį
Gedi, taigi bandem ant kompo jungti, nepavyko. Matas irgi bande junkt, tai irgi neiko doro nerode. Nu ziuresim kitoj savaites kaip ir kas ten nenori dirbt

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
Gedi, taigi bandem ant kompo jungti, nepavyko. Matas irgi bande junkt, tai irgi neiko doro nerode. Nu ziuresim kitoj savaites kaip ir kas ten nenori dirbt
o per mesuring blocks 00 kanala ziurejot ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

• Žiūrėti profilį
cia reikia Gedzio klausti ir Mato, nes as tose programose nelabai ka ir raukiu, juo labiau, kad nieks man nesake per koki kanala ir kaip ziurejo  (v) :D

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Prie motoru buvau pasijunges, bet klaidų nebuvo, o 00 kanalo tada nežiūrėjau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Seip rekomenduotina pasikeisti galvoje is galo ausinimo skyscio temp.davikli. Pas A8 jis daznai megsta "pakoreguoti" sanaudas.O tiksliau jo deka ir buna kad neuzsiveda.
O kas liecia del sanaudu tai cia as ne karta verkaliojau.Kad nesuprantamas kiekis yra.Kaltinu savo aukstos itampos upgrade.... bet....Seip traukos pagerejimas vis del to yra tikrai tikrai zymus.
sanaudos nuo 20 iki 30.Siuo metu sunkiai krenta zemiau.Laukiu kitu oru.Kitu padangu ir ziuresiu.Dabar nenoriu dar priimti sprendimu.

galvojau ir aš užsiminti apie aušinimo skysčio temperatūrinį daviklį galvoje iš galo, bet jis lyg ir nesukelia tokių simptomų kaip purtymąsis  :V
bet žinoma pasitikrinti jį irgi nepamaišytų. man atrodo manuale yra nuodugniai aprašyta kaip abu tuos daviklius pasitikrinti, t.y. kokie parametrai yra teisingi, parastai ten viskas.
o kad tu kaltini degimo sistemos perdarymą dėl padidėjusio kuro suvartojimo, tai čia daugiau nei neįtikėtina, nu pats juk supranti kad turi būt atvirkščiai, čia gal paprasčiausia per dažnai džiaugiesi tuo žymiu traukos pagerėjimu ?  :D dėl to tokie ir rezultatai

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kaip tai nepavyko ?? ?? kažką tu supainiojai  :) tada paprasčiausia jokių klaidų neparodė, da ir mašina dirbo nebuvo prie ko prisiknist.
Nieko daugiau ir nežiūrėjau, nes esmė juk ir buvo pažiūrėt tik, eis ar ne prisijungti  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Bloko ventiliacijos žarnos nekiauros?

Neprisijungęs Asteriksas

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
Na, pas mane irgi pasipurtydavo. Pajungus diegnostika parode oro isiurbimo temp. davikli. Pajudinus laidus  tos klaidos neberode.
Sitoj masinoj gi viskas kaip 2x5 - viskas aisku :D Tik menkos bedeles.. :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Bloko ventiliacijos žarnos nekiauros?
vo irgi gera pastaba. (blin, šitų taip ir nepakeitęs dar pas save...) tik kažin tas kiaurumas ar gali pasijausti per visą tą per dvim metų susikaupusį brudą vidinėje sienelių pusėje ?

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
oi gali..... oi jautesi.....

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
na čia aš truputį juokų formoje pasakiau apie tą jautimąsį, tik šypsenėlių nedadėjau. Pamenu (gal net dar senam forume) buvom diskutavę apie tą bloko ventiliaciją, ir apie tai kaip ji gali įtakoti net tepalų rijimą  :D jo jo, buvo tokia diskusija  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Seip is bendru pastebejimu.
Laidai, dangteliai,skriejikai,zvakes-sunkus uzkurimas,uzsikurus dusta,nenori priimti gazo.
laimbda zondas-labai daznai pas mus nueina jo pakaitinimas, ilga laika buna uzstriges kol pradeda dirbti(ziema apie 5-10min prireike kol pradejo mastyti) pulsuoja apsukos,"guminis gazas" ant sniego matosi kuro sanaudos :D
Del temperaturinio teko susidurti bet daug nezaidziau todel simptonu aiskesniu nepamenu.Seip rekomenduotina pasikeisti galvoje is galo ausinimo skyscio temp.davikli. Pas A8 jis daznai megsta "pakoreguoti" sanaudas.O tiksliau jo deka ir buna kad neuzsiveda.
O kas liecia del sanaudu tai cia as ne karta verkaliojau.Kad nesuprantamas kiekis yra.Kaltinu savo aukstos itampos upgrade.... bet....
Seip traukos pagerejimas vis del to yra tikrai tikrai zymus.
As tau ne karta siuliau oro srauto matuokle susikeisti is manes. Kai isdrysi - pranesk ir pasibandysi.