visu pirma as ne Renatas. Antra - daugiau nesiruosiu keist, taip dazhnai masinu - atsibodo Net ketinu pagaliau draudima padaryt ~metams arciau vasaros (~balandi gal), nes ispradziu reik vaziuokle patvarkyt priekine (gale, kaip ir nieko nebarshko), bei dirzha ir vandens poma pakeist, del guoliuku nezinau - bus matyt , bei UFO'u atsikratyt, ar padoresnius nusipirkt, rankini trosa pakeist, galinius supportus atrestaurot (jei reikes), zvakes pakeist, skriejiku dangtelius, provodke sutvarkyt - tikiuos Janas sugebes tai padaryt (kad galima butu prie kompo pajunkt)... - ir bus visai padorus auto
ziuriu beveik visi tavo postai skamba kaip ginybiniai, pasiteisinami ir daug zadantys... maziau kreipk demesio i vienokias ar kitokias replikas savo adresu ir pamatysi kad ju sumazes
P.S. jei neturi ka parodyt realiai apie savo auto pasikeitimus ar remontus, geriau jos ir neminek... (cia buvo draugiskas patarimas jei ka) niekam niekada nebus idomu ka tu jai darysi ar ruosiesi daryt
man atrodo - kaip tik lb idomu
Hmmm...., "piniginiai pasiteisinimai" - nanepasakyciau, kad neturiu ka valgyt ir elgetauju, kad ja sutaisyt, tiesiog, kai pirkau - paminejau
cia, kad bedarbis esu
O del draudimo - per ~3 metus, gal ~6 men draudima esu turejes
Pirmus 3men - kai teises gavau, visa kita laika Ve8 turedamas
- bet ir nestabde beveik... Lb apsimokejo
P.S. Spoileris senai parduotas, iskart atsirado norintis pirkt kieme, kai tik auto nupirkau
- zmogus ant Hyundai Accent nori pastatyt