Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725168 kartus)

Neprisijungęs Norstar

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #925: 2007 Rugsėjo 18, 01:10:15 »
kad ten niekur nera priejimo, o jeigu 4.2 su vebasto, tai isvis ragas... (dasideda da greiciu dezes radijatorius vairuotojo pusei, ko ner pas 3.6, ir vebasto kule da keleivio pusei....) Sakai rankutes mazas turi ?  :D as tai apziuriu kokius darbus reik atlikt, tai rankas isidedu i specialu itvara ir taip vaikstau savaite, kad jos igautu reikiamo kringelio forma ir tada jau prieinu prie norimo varsto  :D ir dar mes kaune toki prakeiksma turim - kad tu kur ka V8 pamestum.... Kas koki 8 arba 10 rakteli palinkes virs variklio yra is ranku paleides, tas supras, kad tokiu atveju darbai 30 min stringa, kol ji iskrapstai
Kazkaip turbut mano rankos lankscios nes priejimu nesiskundziu ar neprates skustis (!?) nors po kapotu laiko praleides nemazai ;)
Ar bandei kada apciuopomis, nieko nematant taisyti vairuotoju puses zibintu valytuvo varikliuka? viena ranka po zibintu uzmauni dviem rankos pirshtais uzmauni nukritusi krumpli kitu tos pacios rankos pirshtu prilaikai kita svirti, kad nemaishytu uzmauti, kita ranka sukineji velena prie zibinto, kad pataikytu krumplis, uzmauni plastmasini fiksatoriu, uzmauni dangti :P ~puse valandos monotonishko knisimosi ir gatava, o gal praeitam gyvenime buvau ginekologu? (!?) :D :D :D
Gerai kad pas mane ju nera bet laisvas apiplovimo slangutes maciau kad kabaldoja ir yra tokia knopke ant valytuvu rankeneles kuri pas mane neveikia tai ji ir bus faru valytuvai turbut ar taieisingai sneku???