Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725428 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #900: 2007 Rugsėjo 16, 04:25:29 »
Sveikuciai!
   Aciu Jums visiems ir ypac Gerb.Biesui uz tikra gera nora padeti ir visus patarimus!Na,kadangi jau mano masinele tame servise 
 Vilniuje atsirado,tai jie man jau surado kita 3,6 varikli.Kaina bus apie 1000,dar 100 uz atvezima.Beje,jei pas juos statys,tai duos ir garantija kuriam laikui...Na,gal ka nors ir prikure,nes daugumai lietuviu skaniausias desertas yra kito lietuvio valgymas.Tas neliecia tik va sitos internetines kerteles,nes cia Jus tikrai visi atviri ir draugiski!Na,sis masiniukas man patinka,tad,ko gero taisysiu.Ji tikrai kazkokia dvasia turi...O apsispresti reikia iki antradienio-tada ta motora atvilkti i servisa gali.Jusu patarimus perskaites puoliau i gilius apmastymus del tos kompresijos,ivairiu persokimu irt.t.Kadangi gyvenimiskoje plotmeje esu realistas,tad padariau tam tikras isvadas.Gal ir neesu apskritas "menulis" masinose,bet tokius darbus neturiu kur atlikti-nei kiemo,nei kol kas garazo.Dekui ir Jums uz nora padeti,bet savo problemu kazkam uzkrauti taip pat nesinori.Kita-iki Naujuju man pats darbu ikarstis,tad ir su tuo laiku ne kas,o ir masina reikalinga.Reziume-lai taiso tipo profai,nors,anot Gerb.Bieso,turiu ir as toki jausma,kad gal ir tie meistrai susigaudo,bet tas "komunalines tarnybos" sindromas aiskiai jauciamas.Mat anksciau senoka 100 vazinejau,tai kai i sia V8 persedau,tai jausmas buvo OHOHOOO.Tad ir sunku man dabar isivaizduoti,kaip realiai turi traukti tas geras motoriukas po tos 100 ir kada jam jau ta grabnycia kvepejo :-] Tik dabar idomu,kiek variklio perstatymo darbai gali kainuoti.Beje,Jus rekomendavote dar ir kitokius restauravimo darbus atlikti.O ka reiketu padaryti dar?Beje,apie Vilniaus kainas...uz diagnostika-50,o jei kapitalinis-apie 3000.Beje,pas mus Kaune net ir vienas pazistamas pasake,kad be 5000 su viskuo net naprasidetu.Bet,tipo,jau butu ledas (aa).Tai kai pagalvoji,tarkime,parsivezciau i Kauna,na,aisku,prasyciau Jusu talkos,o finale paaisketu,kad motoriukui tikrai  :f...Rezultate ir kartu laiko sugaistume prie kokios viskiaros bambalio (aa),o finalas butu tas pats.Siaip logiskai pagalvojus,gal ir siems meistriukams tame servise nera jokio tikslo perdejimais uzsiimti,jei tik koks,tarkime,daviklis "isejes pasivaikscioti" butu.Ten jie tikrai darbo turi.Beje,jie taip pat pasake:mums jau geriau kokius du golfiukus patvarkyti,nei tavo tanka prikelti.Aisku,biznis-bizniu,bet tiesos tame yra.
Taip kad 8:8!Pagarbiai-as