Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1753462 kartus)

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8875: 2009 Gruodžio 07, 08:00:46 »

Klima i centra nepucia - nevaiksto sklende
Klima max isbezda 26C ant max temp nustacius - ir raso sklendes strigima
Generatorius uzt pradejo, nes metai pries restauruotas buvo pilnai (na gal del ismirkymo tepale) :D
Kuro ir temp. gauges nerodo, bortas ir nesijungineja...
webasto tik kartais isijungia ir tai hj suprasi

Psiu as ja i siena viena diena... Vistik metu metais kasdieniniams aktyviam naudojimui ji pradeda uzpsti :E Gal pilnatis cia... einu geriau kokios mesos issikepti.
Reik tarnybines auto kuria gali kaip kale drozt !!
O gi sakiau kažkada ir nekartą, kad brangu ir kvaila, jas naudoti kasdien (h) :s

Psiu as ja i siena viena diena... Vistik metu metais kasdieniniams aktyviam naudojimui ji pradeda uzpsti :E Gal pilnatis cia... einu geriau kokios mesos issikepti. Reik tarnybines auto kuria gali kaip kale drozt !!

aš taip pat tos nuomonės kad V8 kasdieniam naudojimui netinka, kai man reikėjo kasdieniškos mašinos tai nieko negalvodamas tam reikalui isigijau forduką, ......

man kasdiena mašina beveik nereikalinga ir visuomeninis transportas taip pat, darbas netoli namų keliolika minučių kelio peškom :-]

o mano ve paeme ir nuleido padanga.... tiesiog joje nebera oro.....

mano po menesio kabojimo ant keltuvu sensu isropojo i gatves.Neskaitant to kad uzia priekinis guolis(naujas) ir visa laika tyliai rekia skydelio zoomeris daugiau visa kita atrodo ir beveik gerai :D
Uzpyliau kuro, jau net 50km pravaziavau.baisu daugiau.reikia varyt atgal i dirbtuves :D

naujas prikolas - ruksta dumai ne is variklio kaip iprasta degant tepalams, o is generatoriaus :D Garsas kartais lyg su boingu skrisciau :D :D :D

jauciu tuoj bus masinis 2009 metu "V8" ispardavimas :D :D :D

" Jomajo V8 - ispardavimas " :D :D :D