Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1754659 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #8750: 2009 Lapkričio 25, 13:07:51 »
Kokį čia variklį būrei? e30 turbavykų tik emka tebuvo kiek žinau :V Ar užbūrei turbą ant atmo? Beje, tas žiūrėjimas prie gero neprives. :D

tu metu turbavykiniu  emku nebuvo :D kaip Grisshman ir pasake - pavieniai konceptai (varikliai paleisti i serijine gamyba, taciau tai nera masinis reiskinys).

o turba ant variklio buriau. Mechanine dalis kaip ir pradeta daryti (variklio, transmisijos ir t.t.), na bet taciau mire viskas. ta, jau virs 2 metu stovinti masina man 14 t kainuoja .... taciau kadangi labai puikios bukles kebulas ir salonas, na ir komplektacija nebloga, o spalva BMW calypso red (tu metu viena is M5 spalvu, o chuligankes tik paskutines nuriedancios nuo konvejerio buvo nudazytos sia spalva), tai as labai nepergyvenu :D nes cia kaip gero konjako bonka bare - neprapuls, o laikui begant si rusis visai isnyks (baigia isnykti). Kalbu butent apie 325i modeli. cia kaip ir veskiu, jeigu neskaitai tu kitu, nu tu kur sa ta kitokia klima dazniausiai ejo, galima sakyti labai mazai yra.

gerai baigiu cia floodint apie bmw :D . prisiminiau vaikyste :D
Vat kažkaip man susišvietė kad tie m3 huliganai keturcilindriai su turbom buvo - apsižiūrėjau, akurat be. Ten tikras 325 ar swapintas buvo?

Dėl difų ir man įdomu: žinau kad yra lsd pas juos populiarus reikalas, bet dar girdėjau, kad būna su pastovia pvz 20% blokiruote. Ką tai reiškia ir kaip tai veikia? Kalbu apie rwd