Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725435 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #825: 2007 Rugsėjo 12, 12:14:22 »
taip, pas mane 'rankine' uzuolaidele :D

tai alio garazzzzz ?!? yra cia kam varvedavo tepalas ant ismetimo kolektoriaus? JEi taip- kur problema buvo? NEs cia ziuriu ne vienam taip yr, tad gal 'atkasim' sio modelio silpna vieta? :D
Atsidarai kapota ir lauki kada dumai pradeda eiti, po to atseki ish kur ir bus aishku, ash taip ir atradau, dumu pas mane nesimate vaziuojant, bet kvapas salone pasijausdavo.
]

Dariausi kapota, ziurejau is kur ruksta (tiksliau aisku is kur ruksta, ziurejau kaip atsiranda tas kur ruksta ant to nuo kurio ruksta....) ir nieko nepamaciau...... :( , ziurinejau tiek is virsaus, tiek is sonu ir  B- B- tu ten ka nors pamatysi...... Variantai tokie kad per tramblioriu leidz, nes pirstus pakisus po apacia slapai, arba per koki salnyka tarp mataro ir greicio dezes........  :[ :[ :[ :[ :[ :[ . Nes tepalo leidzia tai kibirais blyn...... Per trambliorius manau, kad tiek neisbegtu......

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #826: 2007 Rugsėjo 12, 13:12:27 »
taip, pas mane 'rankine' uzuolaidele :D

tai alio garazzzzz ?!? yra cia kam varvedavo tepalas ant ismetimo kolektoriaus? JEi taip- kur problema buvo? NEs cia ziuriu ne vienam taip yr, tad gal 'atkasim' sio modelio silpna vieta? :D
Atsidarai kapota ir lauki kada dumai pradeda eiti, po to atseki ish kur ir bus aishku, ash taip ir atradau, dumu pas mane nesimate vaziuojant, bet kvapas salone pasijausdavo.
]

Dariausi kapota, ziurejau is kur ruksta (tiksliau aisku is kur ruksta, ziurejau kaip atsiranda tas kur ruksta ant to nuo kurio ruksta....) ir nieko nepamaciau...... :( , ziurinejau tiek is virsaus, tiek is sonu ir  B- B- tu ten ka nors pamatysi...... Variantai tokie kad per tramblioriu leidz, nes pirstus pakisus po apacia slapai, arba per koki salnyka tarp mataro ir greicio dezes........  :[ :[ :[ :[ :[ :[ . Nes tepalo leidzia tai kibirais blyn...... Per trambliorius manau, kad tiek neisbegtu......
Tai kad jei butu salnykas tarp motoro ir greiciu dezes, tai ant ishmetimo vargiai pakliutu, varvetu i apacia per anga motoro ir greiciu dezes susijungime(pas mane lasha pamazu :[ ) varijantas arba virshutines voztuvu dangciu tarpines arba tramblioriu tarpines/salnikai.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #827: 2007 Rugsėjo 12, 14:59:12 »
virsutinai voztuvu dangciai per penkias minutes nuo varvejimo pradzios nukelti istyrimui buvo. Vienas biski leido, bet uz bausme abu ant hermetiko be jokiu tu tarpiniu pasiaiskinimu isklausimo buvo patubdyti. Daba ten visiskas sandarumas. Liko tramblioriu gumos...... ir da (mat peremat, jaditvajukalakutas, po simts pypkiu, rugstele, velnio kanopeles ir t.t.) pagrindinio dirzo perdejimas. Nes paskutine nakti pries GM kai dejau, jauciu ant mietkiu normalei nebusiu pataikes  :(, tai daba vazineju su 6 cilinderiais veikianciais  :[ da reiks pasitikrinti, gal zvaklaidziu laidus ant tramblioriaus busiu sumaises, nes pavargau jau slankioti gatvemis ir bijoti kiekvieno garsiau burzgiancio dulkiu siurblio dydzio masinuko....

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #828: 2007 Rugsėjo 12, 15:28:20 »
ziureta iki numirimo, varva uz variklio o pamatyt nebent spyga galima :D As uzsiduminu praskrides. kiek teko lysti po masina, prasisiunkimas matosi tik variklio apacioje ties sujungimu greiciu dezes su varikliu.... bijau net pamastyti kad varikli del tokios srakes jamti reikia. Labai tikiuosi apkaltinti trampliorius, todel ir klausiu ar pas tave dumu budavo ir ar dingo po remontu.

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #829: 2007 Rugsėjo 12, 15:39:25 »
tai kad tas velnius isvis be tu gumu dabar laksto, kaip supratau  (!?) ar ten be kaskuriu kitu  (!?) zodziu man jau  (!?) (!?). reiks pradziai trambliorius jamti ir cirskinti....... bet as netikiu kad pro te toks kiekis tepalo isbega....  o dabar man nuostabusis, vienintelis ir nepakartojamas 299 dantu dantytasis dirzas........... Pavargau jau su juo istikruju....  :f Masina turiu ~ 3 men, o pagrindini dirza uzdejes ir nuemes jau gal koki 30 kartu buvau.....

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #830: 2007 Rugsėjo 12, 17:27:22 »
a pas mumis i deze greiciu pilasi pusiau sintetika? ir ar gali Dextron III 1ltr kainuoti 15lt?

Be to uz pakeitima servisas prasys 70lt+pvm, tad tegul zaidzia su karterio nuemimu :D

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #831: 2007 Rugsėjo 12, 17:31:24 »
a pas mumis i deze greiciu pilasi pusiau sintetika? ir ar gali Dextron III 1ltr kainuoti 15lt?

Be to uz pakeitima servisas prasys 70lt+pvm, tad tegul zaidzia su karterio nuemimu :D
na pas mus pilasi ATF dextron II arba dextron III. seip jei neklystu ir filtras yra.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #832: 2007 Rugsėjo 12, 17:44:14 »
na jo dextron III taciau anas pusiau sintetika? Filtras yr, uz ana praso apie 50lt kaip ir uz tarpine. Tai speju isbegs kokie 5ltr tepalo taigi
~5ltr x 15lt = 75lt
~85lt darbas
~100lt tarpine ir filtras.
tai tipo ~250lt uz viska? nu super butu, belieka melstis kad tai tiesa butu :D

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #833: 2007 Rugsėjo 12, 17:46:43 »
na jo dextron III taciau anas pusiau sintetika? Filtras yr, uz ana praso apie 50lt kaip ir uz tarpine. Tai speju isbegs kokie 5ltr tepalo taigi
~5ltr x 15lt = 75lt
~85lt darbas
~100lt tarpine ir filtras.
tai tipo ~250lt uz viska? nu super butu, belieka melstis kad tai tiesa butu :D
na jie nesiskirsto kiek as maciau sintetika ar pusiau ju ten tas pavadinimas nusako koks yra bet ar ten sintetika ar ne chren zino.as dabar supykau ant visokiu tepalu renkuosi literatura ir biski  ?!? noriu visas ju klases ir markiravima tiksliai issiaiskinti.kad nebutu nesuprantamu skaiciu ant buteliuko.
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #834: 2007 Rugsėjo 12, 17:57:04 »
zinosiu kam skambinti (aa) :D :D :D

Neprisijungęs Biesas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #835: 2007 Rugsėjo 12, 20:14:06 »
eeeeeeeeee kiaules, taigi yra aiski tema, ataskaita apie tepalu keitima greiciu dezej, tai te 450 savikaina ivardinta.....

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #836: 2007 Rugsėjo 12, 20:15:34 »
nes audi centre pirko dalis visu pirma, gal del to :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #837: 2007 Rugsėjo 12, 23:54:34 »
Klausimas šiuo atveju visai ne į temą: ar buvo V8-tos su NEelektriškai valdoma galine užuolaidėle (ne šonine, bet galine) ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
Dauguma uzuolaidu gale, jei ishvis budavo, budavo mechanines, elektrines pas V8 - didele retenybe
Man tai didelė naujiena, kad buvo mechaninės, ir tuo labiau dar 'dažniausiai' mechaninės  :V :V, nes kiek teko matyt, tai arba elektrinės, arba
jokių.......Toliau sekantis klausimas:
gal teko užmatyti ardomą V8 su elektrine galine užuolaidėle ?? Gal atkreipėt netyčia dėmesį kur nors į tai ??

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #838: 2007 Rugsėjo 13, 00:21:48 »
Klausimas šiuo atveju visai ne į temą: ar buvo V8-tos su NEelektriškai valdoma galine užuolaidėle (ne šonine, bet galine) ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??
Dauguma uzuolaidu gale, jei ishvis budavo, budavo mechanines, elektrines pas V8 - didele retenybe
Man tai didelė naujiena, kad buvo mechaninės, ir tuo labiau dar 'dažniausiai' mechaninės  :V :V, nes kiek teko matyt, tai arba elektrinės, arba
jokių.......Toliau sekantis klausimas:
gal teko užmatyti ardomą V8 su elektrine galine užuolaidėle ?? Gal atkreipėt netyčia dėmesį kur nors į tai ??
Jeigu buciau uzmates - seniai buciau turejes, tokius dalykus medzioju jau nepirmus metus :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #839: 2007 Rugsėjo 13, 00:34:46 »
ahaaa, blyn, konkurentas  !! !! šiaip be problemų galiu parvežti - tik 300EUR ir Tavo  :V :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #840: 2007 Rugsėjo 13, 00:59:00 »
ahaaa, blyn, konkurentas  !! !! šiaip be problemų galiu parvežti - tik 300EUR ir Tavo  :V :V
Aciu uz rupesti, kolkas 300euru ir taip yra kur investuoti, :-] bet ateity zinosiu, jei kalbi apie Ebay ar kazkas panashaus, tai nieko keista, anie ir uz shonines duru uzuolaideles 150Eur sugeba uzsiprashyti, kai vienam shrote atradau uz 25lt bet tik vienos puses.
O shiaip mano medziojamu dalyku sarashas palyginus kuklus:
Alcantaros lubos
Recarinis elektrinis salonas po 92metu
Bose duru apdailos
shonines uzuolaidos
gamyklinis GSM telefonas
atidaromas poalkunis
Webasto iranga
galiniu sedyniu shildymo mygtukai.

Gal kas ka esat uzmate?? (v) 8:8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #841: 2007 Rugsėjo 13, 04:50:07 »
nes audi centre pirko dalis visu pirma, gal del to :D
VW centre pirktos tik tarpine ir filtras :P ir tai aciu gerb. Dimaniai - su nuolaida, ku tais abejoju, kad pigiau rastum :D nors gal 8:8 prekes rinkausi, ne kur pigesnes o kur GERESNES, vat ir gavosi :D shita mashina taupiu seimininku nemegsta :P

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #842: 2007 Rugsėjo 13, 05:09:51 »
Aciu uz rupesti, kolkas 300euru ir taip yra kur investuoti, :-] bet ateity zinosiu, jei kalbi apie Ebay ar kazkas panashaus, tai nieko keista, anie ir uz shonines duru uzuolaideles 150Eur sugeba uzsiprashyti, kai vienam shrote atradau uz 25lt bet tik vienos puses.
Alcantaros lubos
Bose duru apdailos
shonines uzuolaidos
gamyklinis GSM telefonas
atidaromas poalkunis
Webasto iranga

ohoooo  !! !! konkurentas  Oo) sakai recarinis ir dar elektrinis ir dar po 92  Oo)  Oo)
tai kad mūsų apylinkėse net nėra į ką dėmesį atkreipti - žinau tik vieną ardomą V8  :D
O tos Alcantaros lubos, tai čia gaunasi odinės lubos ?? ??

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #843: 2007 Rugsėjo 13, 05:42:48 »
cia recaras typa kaip mano, ar dar koks buna?
kas cia per Alcantaros lubos?
Uzuoalideles radus elektrines greitai niekam nesakant butu issinstaliuotos :D
Porankio ir man reikia,
Gsm tik telefono reikia, nes kazkas ispjauste ji :E

VW centre pirktos tik tarpine ir filtras :P ir tai aciu gerb. Dimaniai - su nuolaida, ku tais abejoju, kad pigiau rastum :D nors gal 8:8 prekes rinkausi, ne kur pigesnes o kur GERESNES, vat ir gavosi :D shita mashina taupiu seimininku nemegsta :P
Audi centro kainu listas labai puikiai suvokiamas, jei net stabdziu fiksacine kaladeles viela kainuoja 49lt :D Nesutikciau kad tik Audi centras turi geras dalis. Juolab kai ta pacia dali tik is kitu ranku galima pirkti dvigubai pigiau :D Ankainiai ju nezmoniski, Dimania daug gali padeti, taciau iki kitu kainu buna dar toli ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #844: 2007 Rugsėjo 13, 11:51:42 »
Alcantaros lubos
Bose duru apdailos
shonines uzuolaidos
gamyklinis GSM telefonas
atidaromas poalkunis
Webasto iranga

ohoooo  !! !! konkurentas  Oo) sakai recarinis ir dar elektrinis ir dar po 92  Oo)  Oo)
tai kad mūsų apylinkėse net nėra į ką dėmesį atkreipti - žinau tik vieną ardomą V8  :D
O tos Alcantaros lubos, tai čia gaunasi odinės lubos ?? ??
Jo, galima sakyt, verstos odos, ja buna apsiuti lubos, saules skydeliai ir stoikes, kazkada buvau uzmates, bet nukarusios, o liuko dalis apskritai nurauta.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #845: 2007 Rugsėjo 13, 11:55:57 »
cia recaras typa kaip mano, ar dar koks buna?
kas cia per Alcantaros lubos?
Uzuoalideles radus elektrines greitai niekam nesakant butu issinstaliuotos :D
Porankio ir man reikia,
Gsm tik telefono reikia, nes kazkas ispjauste ji :E

Audi centro kainu listas labai puikiai suvokiamas, jei net stabdziu fiksacine kaladeles viela kainuoja 49lt :D Nesutikciau kad tik Audi centras turi geras dalis. Juolab kai ta pacia dali tik is kitu ranku galima pirkti dvigubai pigiau :D Ankainiai ju nezmoniski, Dimania daug gali padeti, taciau iki kitu kainu buna dar toli ;)
Tas savaime suprantama, bet yra specifines detales, apie kurias paklausus eilineje parduotuveje, tik skescios rankom, ta pati tanagra ar kemi originalias detales ish gamintojo taip pat siunciasi :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #846: 2007 Rugsėjo 13, 14:07:11 »
tikrai del specifiniu daliu neturiu ka pasakyti, taciau yra kur kaina nezmoniskai uzkelta (net su dimania nuolaida) o dali galima pasiimti ta pacia is kitur uz zymiai juokingesne kaina :D

su tom lubom tai sudominai :D

Alio, gal kas zinot kur koks sprivatus asmuo prekiauja V8 dalimis (srotas nedomina)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #847: 2007 Rugsėjo 13, 19:39:15 »
Laba!
   Pajudejo ir mano reikalai!Su draugo autobusiuku mane nutempe i Vilniaus viena is servisu Rasu g.9.Ten yra A.Stoshkaus personaline imone ir UAB "Domus Mobile" kartu bendradarbiaujantys.Kaip bebutu keista-zmones faini,paprasti,geranoriski,net ir be eiles greitai viska nustate:batai motorui!Siaip masina tikrai nebloga-kaip 90 metu-apie 80% viso funkcionalumo,bet variklyje jau kompresijos nerasta...Tai va tada ir pagalvojau,kad arba mane perkant per koki "chirurga" porai menesiuku padure,arba pats savininkas net nejaute,kad variklis uzsilenks,nes jam staigiai i Airija i gauta darba reikejo isvaziuoti.Na,as kaip visada zmonemis pasitikiu...Tai va,sios auksciau minetos firmos man geranoriskai patare paieskoti kito variklio/kaip ne keista,a?/.Net ir pasake,kad mate kazkur pora.Net ir garantija duotu!Beje,patare ir paciam pasieskot-gal ir geresnio.Tad is to sprendziu,kad tikrai saziningi zmones,nes,pasirodo,tokiu motoriuku kap.remontas tolygus keliu kokiu II Golfiuku masinelems nusipirkti...Tai va dabar Jus man ir patarkite ar nurodykite,kur panasiu motoru yra,nes,kaip supratau,auksciau minetos firmos be ju patikros tikrai nestatys!Dar klausimelis:o gal man i sia masinike galima istatyti 4,2?Ar tiktu ta pati automatine pavaru deze?Itariu,kad reiktu kazkokio papildomo ausinimo radiatoriaus?Kokios normaliu "neuzdroztu" 3,6 ir 4,2 motoru kainos "vaiksto"?Na,jei taip zmogiskai,tai mylim mes sias masineles...O jei atvirai,tai gal priduodam savo sias senutes "ant metalo" /ziauriai klasikos gaila.../,varom i banka ir "jamam" po kokia S8 issimoketinai?Nes kiek as cia gal ir asiliuku budamas supratau,kad ne "pesti" V8 vazineja...O jei apskritai,tai lenkiuosi pries Jusu patarimus ir geranoriskuma!!!
Pagarbiai-Vilhelmas

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #848: 2007 Rugsėjo 13, 19:42:06 »
grusk dyzeli  :D :D :D :D

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #849: 2007 Rugsėjo 13, 19:49:23 »
Kai kazkada kariavau,mokiausi naikintuvus.Dyzeliai-neveza,bet nieko neturiu pries tuos zmone,kurie juos megsta.