Laba!
Pajudejo ir mano reikalai!Su draugo autobusiuku mane nutempe i Vilniaus viena is servisu Rasu g.9.Ten yra A.Stoshkaus personaline imone ir UAB "Domus Mobile" kartu bendradarbiaujantys.Kaip bebutu keista-zmones faini,paprasti,geranoriski,net ir be eiles greitai viska nustate:batai motorui!Siaip masina tikrai nebloga-kaip 90 metu-apie 80% viso funkcionalumo,bet variklyje jau kompresijos nerasta...Tai va tada ir pagalvojau,kad arba mane perkant per koki "chirurga" porai menesiuku padure,arba pats savininkas net nejaute,kad variklis uzsilenks,nes jam staigiai i Airija i gauta darba reikejo isvaziuoti.Na,as kaip visada zmonemis pasitikiu...Tai va,sios auksciau minetos firmos man geranoriskai patare paieskoti kito variklio/kaip ne keista,a?/.Net ir pasake,kad mate kazkur pora.Net ir garantija duotu!Beje,patare ir paciam pasieskot-gal ir geresnio.Tad is to sprendziu,kad tikrai saziningi zmones,nes,pasirodo,tokiu motoriuku kap.remontas tolygus keliu kokiu II Golfiuku masinelems nusipirkti...Tai va dabar Jus man ir patarkite ar nurodykite,kur panasiu motoru yra,nes,kaip supratau,auksciau minetos firmos be ju patikros tikrai nestatys!Dar klausimelis:o gal man i sia masinike galima istatyti 4,2?Ar tiktu ta pati automatine pavaru deze?Itariu,kad reiktu kazkokio papildomo ausinimo radiatoriaus?Kokios normaliu "neuzdroztu" 3,6 ir 4,2 motoru kainos "vaiksto"?Na,jei taip zmogiskai,tai mylim mes sias masineles...O jei atvirai,tai gal priduodam savo sias senutes "ant metalo" /ziauriai klasikos gaila.../,varom i banka ir "jamam" po kokia S8 issimoketinai?Nes kiek as cia gal ir asiliuku budamas supratau,kad ne "pesti" V8 vazineja...O jei apskritai,tai lenkiuosi pries Jusu patarimus ir geranoriskuma!!!
Pagarbiai-Vilhelmas