Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1754798 kartus)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7950: 2009 Rugsėjo 16, 22:54:40 »
matau gedis del stogo cia irgi bujoja  :D
Stoga isemiau per priekines keleivio dureles ;) priekines sedynes buvo savo vietoj...sakyciau be didesniu problemu.
Masciau deti alcantara, bet desiu greiciausiai (jei gausiu), paprastesni varianta - juoda medziaga su plonu porolono sluoksiu ("gamykliskai"). Tamposi gerai, kantos uzsitraukia irgi :V pats netrauksiu - trauks imones, kur dirbu darbininkai - anie daro visoki veja su medziagom ir masinu (autobusiuku) irengimu :) bet ilgokai jau laukiu medziagos is anglu....  :-{ :/
p.s. http://www.autotex.com/atindustries/roofandwallcovering.htm

tu man pasakyk, kokio velnio tu ma medziaga is anglu siuntiesi???  (!?) juk dabar ir ant lt yra labai dauk medziagu, kaip pvz dirbtine alkantara, kvadrato kaina 28 lt  (aa) neatskirsi nuo tikros alkantaros, taip pat juoda medziaga su porolonu, sau esu palange apsitraukes, kaina kvvadrato apie 22 lt, kokybiskas daiktas  ;)

chebra, del tokiu dalyku kreipkites, pakonsultuosiu, jei nerasim iseities tada galesit siustis, nafik dabar tampytis ta medziaga is kazkur nezinia is kur  :V ir uz kiek  (!?)
na,matai, nepasakiau papildomu salygu :)
Su salyga kad dirbu www.altas-auto.lt , tai tiek del medziagu, tiek del ju kokybes bei kainu(taip pat ir padarymo kainu) yra atskira kalba :) uz isvardintas kainas iseina beginis metras, ne m2 ;) tiesiog is to ka naudojam, randu tik toki tinkama dalyka :)
Dabar tu man pasakyk - ar stoga galima aptraukt dirbtine alcantara (kuri turi pagrinda ir nesitampo nei viena kryptimi) aptraukti stoga be siuliu? Pas mane sedi dar ir liukas, tai reljefu dar daugiau :V cecho darbuotojai nelabai ir megsta, kai yra daugiau darbo nei yprastai :D del to alcantara man truputi atkrinta...Jei tarkim reiktu tik darbo, kiek galima pinigu orientuotis uz darba tarkim pas tave? kartu su kazyriokais :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 16, 22:59:20 sukūrė quattre »