Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743097 kartus)

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7800: 2009 Rugpjūčio 30, 22:50:32 »

[/quote]
o diagnostika nieko nerodo?
ka parode viska sutvarkiau ir nieko. pas mane jie rodo nuo 950iki1000 omu bet abs neveiki o idomu butu suzinoti i kury kompa pareina laidai ir kurie jie ten,tada galetu patikrinti gal pravodkeje kas netaip
o kas per klaidos buvo ?? pvz man ir įdomu kodėl tas rusas pateikia duomenis ~1200 omų, kai jie juk tuo pačiu principu veikiantys indukciniai
davikliai kaip variklio apsukų ar veleno padėties, kurių varža ~1000 omų.
Beje man irgi kažkas susigliučino su ABS'u po poros savaičių mašinos nejudinimo  šiandien pasiėmiau iš aikštelės ir jis pas mane suveikinėja švelniai stabdant, o po kurio laiko atsijungia....
Staigiai stabdant viskas normaliai  Reiks kompą jungtis ryt ir
žiūrėt kame replės  ff Bet vot anomalija - pastovi mašina ir vis kas išlenda, o kol važiuoju, smaugiu, tol viskas čiki piki  :)
dazniausiai del ABS tokiu ligu buna kaltas ABS ziedas uzsineses-surudijas arba netinkama abs daviklio padetis
va man po savaites stovejimo atejau uzsikurti ziuriu akumas issikroves.pakroviau uzsivedziau va ir nuo to laiko viso laika labai tyliai skydelio zumeris pypia be sustojimo.bandziau atjungti prijungti niekas nepadeda.....turiu reksni masinoj...
zilineje a 100 tie dacikai buvo montuojami geriau ,nustatai atstuma ir prisuki su varstu ipsio,jis niekur nevaiksto na bent jau zinau ka veiksiu ateinanti savaitgali lupsim pusasius ir valysim viska
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 30, 23:23:54 sukūrė edmas79 »