Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1784124 kartus)

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #7000: 2009 Gegužės 20, 18:46:25 »
ir dar, ale RS(V)8 :D :D :D
bet kas ten tiem amerikonam - ant V8 penkiolikinius ''S''-us det... :f tie ratai joms netinka (cia grynai mano nuomone :D)

Jei ką, tai 16' ;)
na taip, 16' :D 15' gal ir nera ''S''-ų bent jau nemaciau :s

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7001: 2009 Gegužės 20, 18:47:13 »
maciau tokia ala rs blau rusijoj,tragiskai atrode...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7002: 2009 Gegužės 20, 18:48:48 »
ir dar, ale RS(V)8 :D :D :D
bet kas ten tiem amerikonam - ant V8 penkiolikinius ''S''-us det... :f tie ratai joms netinka (cia grynai mano nuomone :D)

Jei ką, tai 16' ;)
na taip, 16' :D 15' gal ir nera ''S''-ų bent jau nemaciau :s
Jei buti visiškai tiksliam, tai čia Audi Avus ratai, o eSų apart Ufo nebuvo su tokias stabdžiais, kad užsimautų 15"

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7003: 2009 Gegužės 20, 18:53:40 »
Tornado Red (o) :G
http://www.myv8q.com/Paint/LY3D.jpg
man ta raudona kaip spalva masinai tai nelabai (-) nebent kakiai ferrari arba tiurlingui kokiam...

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #7004: 2009 Gegužės 21, 22:08:49 »
Laba visiems!
  Aciu uz patarimus del "gumyciu" mano vaziuoklei!Paklusiu patarimui kreiptis i tuos,kas tikrai apie tai supranta,
nes man del to jau "fantazija atsoko".
  Beje,ar matete vakar zinias,kai JAV prezidentas Dede Obama apribojo savo salyje nauju perkamu visureigiu
varikliu kubatura iki 3 litru?Senas masinas su didesniu litrazu,ko gero,apmokestins...O musu V8 priskiriamos prie
panasiu visureigiu ar kazkokio "padidinto pravazumo"?Norom-nenorom persasi mintis,kad tuoj is "amerikes"
pigiai prades plaukti ir musu astunkes-jei dar ten yra,gerai priziureti prabangus "dzipeliai"...Desim kvapa/t.y.dujas/ir
katulinsimes...kol musu dievukai valdzioj atitinkamai nesumastys.O siaip Amerikoje V8 yra?Jei taip,tai itariu,kad
su 4,2 bus pigesne nei 3,6!
Pagarbiai-Vilhelmas

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7005: 2009 Gegužės 21, 22:21:14 »
Tai butų baisiausias likimas, kuri tik gali ištikti amerikietiškas gražuoles, atsidurti Lietuvoje, tikrai tikiuosi, kad taip neįvyks...

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7006: 2009 Gegužės 21, 22:25:14 »
Ot gerai, taip jiems ir reikia. Koki teigiama poveiki turetu tureti sitoks sprendimas kai toje salyje gyvena sitiek milijonu zmoniu.

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #7007: 2009 Gegužės 21, 22:34:01 »
Na,nedristu gincytis,bet ir Lietuvoje yra fanu,kurie superiskai ir preciziskai tokia masina kad ir is JAV isaugotu.Mano
nuomone,Gerb.Grishman'ai,pats toks esate.Maciau kaip Tamstos masinele atrodo.Cia-ne komplimentas,o tiesiog vyriskas
pastebejimas su...draugisku pavydu!Jau vis dazniau gailiuosi,kad neesu daug suprantantis apie automobilius,nors,kita vertus,kiekvienas juk savo sriti turime,o visur kitur tiesiog negalima suspeti.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7008: 2009 Gegužės 21, 22:35:29 »
O gal netik visureigius apribos? kokį 1969 Dodge Charger R/T visai neprieš esu pigiai priglausti :D :G

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #7009: 2009 Gegužės 21, 22:53:22 »
Sia naujiena isgirdau spoksodamas CNN,paskui pakartojo rusu NTV,o per LNK mazdaug po paros tik apatineje begancioje
eiluteje ryte buvo.Kalba buvo konkreciai apie visureigius ir tipo galingas lengvasias.Kas ten uz juru-mariu i ta kategorija
ieina-sunku pasakyti.Shvarcnegeris,pavyzdziui,Kalifornijoj jau senai del ekologijos ir kubaturu kovoja.Na,iskaitant
amerikonu kvadratine mastysena "street-aveniu"/ten gi ziedu gatvese tai nelabai...,kol dar visa tai pasklis per visas
valstijas...apie vasaros viduri sios uzmacios turetu pradeti veikti.Ale kazkaip susidaro ispudis,kad Dede Obama nutare
savotiskai arabus "padaryti" maziau naftos pirkdamas.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7010: 2009 Gegužės 21, 23:29:19 »
padaryt tai padaryt... bet cia rimtas bajeris, kad shtatuose zmones labai mielai seda nuo ivairiausiu dodge, ar chrysler ant toyota pryius, yaris ir pan... kai is ten atvyke pamane kiek pas mus kainuoja benzas ir, kad pas mane 4.2 matornikas, sako nu joa... :D gyvenat jus cia...  as labai noriai is shtatu protinga kainas priglausciau mustanga GT 500 shelby eleonora :G

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7011: 2009 Gegužės 21, 23:37:18 »
 :D noru maiselis cia temoj ziuriu.. Man va Plymouth Barracuda imponuoja....  :G

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7012: 2009 Gegužės 21, 23:44:51 »
Shvarcnegeris,pavyzdziui,Kalifornijoj jau senai del ekologijos ir kubaturu kovoja.
Na jo, o kažkada asmeniniam naudojimui, pats pirmas įsigyjo Hummer H1 tais laikais, kai jis buvo prieinamas tik kareiviam....

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7013: 2009 Gegužės 22, 00:35:59 »
:D noru maiselis cia temoj ziuriu.. Man va Plymouth Barracuda imponuoja....  :G
O gal netik visureigius apribos? kokį 1969 Dodge Charger R/T visai neprieš esu pigiai priglausti :D :G

\
jojo pasvajokit :D :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7014: 2009 Gegužės 22, 08:42:03 »
nežinau ar visoje ES, bet Olandijoje senesnei nei 25 metų mašinai NËRA visai jokių kelių mokesčių nepriklausomai no nieko, kurie pas juos tikrai nemažą išlaidų dalį ant auto sudaro, tik technikinę tereikia ir draudimą, kuris nieko ypatinga  :)
man tai labai keista sistema atrodo  :D :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7015: 2009 Gegužės 24, 19:56:09 »
Pasipasakosiu aš kaip tamsinau lempas ir keičiau radijatorių:
Prasidėjo viskas nuo to, kad Helvinoje nusipirkau lako ir juodų matinių dažų lempų tamsinimui (y) :) (labai jau gražiai man pasirodė viena vyšninė aštunkė su tamsesnėmis lempomis  (+)) Kaip tik taip gavosi, kad reikėjo keisti ir radijatorių, nes senasis leido, tai susiderinau su 4.2 servisu, kad nuimtų man priekinį buferį (pats nesugebėčiau (v)), susitariu su Narkoze, kad ir jam tamsinsim lempas, pasikraunu ir jo lempas penktadienį po darbų ir ramiai laukiu šeštadienio  ff Diena, teisingiau rytas, prasideda keistai - atsibundu 06:30val ir neina užmigti (z) Prasivartau porą valandų lovoje, tada pabrowse'inu forume ir parašau tyliai ramiai Narkozei SMS, kad gal jau judam 8:8 Atsakymas gautas beveik tuo pat metu, kad jau galime, tai ir pajudame  Oo)
Garaže viskas kaip ir normaliai, nusiimam lempas, išsivalom viską gražiai, ir kol džiūsta pradedame nuiminėti radiatorių. Darbas gan greitai įveikiamas ir čia pastebime, kad generatorius po paskutinio remonto priveržtas ne su visais varžtais  :/ Nusiimam generatoriaus diržą ir pastebime kad parazitiniai guoliai jau ūžia ne tas žodis... :/ :( Su sąlyga, kad buvau ne vienas, o su gerai besigaudančiu žmogumi, nutariam juos pakeisti, bet jei jau tiek nuardėme, tai lendame giliau. Prisikasame iki diržo, ir pamatome, kad viskas ten jau priešmirtinės stadijos  (z) :-{ Verdiktas logiškai tik vienas normalus - keičiam viską ir su plona pinigine, bet ramia širdimi, auto eksploatuosiu toliau... Taip vienas po kito pastebint minusiukus pakeičiamas diržas, vandens pompa...

P.S. Jei kitą kartą sugalvosiu tamsintis lempas darysiu tai vienas, nes tada tikrai nekils noras keisti diržus pačiam :-]
P.P.S. lempas vistik taip pat užtamsinome  (+) Oo)
P.P.P.S. Narkozės auto salonas, kai ją prikels bus kaip naujos Oo)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 24, 20:04:37 sukūrė -=stam=- »

Neprisijungęs dzendzis

• Įrašai: 225
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7016: 2009 Gegužės 24, 20:58:13 »
gal foto kur yra? labai ydomu kaip atrodo lempos galutiniame variante :) 
 P.S. (nepasiseke siandiena tau)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7017: 2009 Gegužės 24, 21:02:52 »
Pasipasakosiu aš kaip tamsinau lempas ir keičiau radijatorių:
Prasidėjo viskas nuo to, kad Helvinoje nusipirkau lako ir juodų matinių dažų lempų tamsinimui (y) :) (labai jau gražiai man pasirodė viena vyšninė aštunkė su tamsesnėmis lempomis  (+)) Kaip tik taip gavosi, kad reikėjo keisti ir radijatorių, nes senasis leido, tai susiderinau su 4.2 servisu, kad nuimtų man priekinį buferį (pats nesugebėčiau (v)), susitariu su Narkoze, kad ir jam tamsinsim lempas, pasikraunu ir jo lempas penktadienį po darbų ir ramiai laukiu šeštadienio  ff Diena, teisingiau rytas, prasideda keistai - atsibundu 06:30val ir neina užmigti (z) Prasivartau porą valandų lovoje, tada pabrowse'inu forume ir parašau tyliai ramiai Narkozei SMS, kad gal jau judam 8:8 Atsakymas gautas beveik tuo pat metu, kad jau galime, tai ir pajudame  Oo)
Garaže viskas kaip ir normaliai, nusiimam lempas, išsivalom viską gražiai, ir kol džiūsta pradedame nuiminėti radiatorių. Darbas gan greitai įveikiamas ir čia pastebime, kad generatorius po paskutinio remonto priveržtas ne su visais varžtais  :/ Nusiimam generatoriaus diržą ir pastebime kad parazitiniai guoliai jau ūžia ne tas žodis... :/ :( Su sąlyga, kad buvau ne vienas, o su gerai besigaudančiu žmogumi, nutariam juos pakeisti, bet jei jau tiek nuardėme, tai lendame giliau. Prisikasame iki diržo, ir pamatome, kad viskas ten jau priešmirtinės stadijos  (z) :-{ Verdiktas logiškai tik vienas normalus - keičiam viską ir su plona pinigine, bet ramia širdimi, auto eksploatuosiu toliau... Taip vienas po kito pastebint minusiukus pakeičiamas diržas, vandens pompa...

P.S. Jei kitą kartą sugalvosiu tamsintis lempas darysiu tai vienas, nes tada tikrai nekils noras keisti diržus pačiam :-]
P.P.S. lempas vistik taip pat užtamsinome  (+) Oo)
P.P.P.S. Narkozės auto salonas, kai ją prikels bus kaip naujos Oo)

as su vaziuojancia niekur ne barskancia tvarkinga masina nuvariau kelionej pasiruost,apie atliktus darbus gali Narkoze papasakot:)))

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7018: 2009 Gegužės 24, 21:48:50 »
gal foto kur yra? labai ydomu kaip atrodo lempos galutiniame variante :) 
 P.S. (nepasiseke siandiena tau)
o prie ko čia nesėkmės ?? :V
Foto bus tada, kai surinksim auto, dabar dar laukiu kada bus radiatorius sulipdytas iš dviejų vienas...

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7019: 2009 Gegužės 25, 14:35:58 »
sveiki  (h) uzmaciau nete tokia grazuole pagalvojau kad neprosal butu imest cia  :) toki salona matau pirma karta  (o) ir dar kilo kalausymas kas yra tie telskopiniai bamperiai ??  :V
http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_v8_42_quattro_sedanas_1992/01/17017195

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7020: 2009 Gegužės 25, 14:37:02 »
 (o)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7023: 2009 Gegužės 25, 14:56:45 »
Oi aciu aciu, kad primenat :) tie teleskopiniai tai yra pas visas v8.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 25, 15:12:29 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7024: 2009 Gegužės 25, 16:12:11 »
Tiksliau butų teleskopiniai bamperių amortizatoriai.