Sveiki!
Nuostabu,kad suzinojau apie si saita,bet truputeli apmaudoka,kad per velai,kai nusipirkau savaja V8...Buciau daugiau zinojes.Buvau Marijampoleje,ejau,pastebejau,prilipo man tas automobilis.1990 metu, 3,6 variklis.Jau kokius 3 men. vazinejau be problemu,bet uzvakar ivaziavau darbe i pozemini garaza,pastaciau,grizau-neuzsiveda.Kuras-benzinas,dujos/ne tiesioginis,o paprastas/.Tada atsisedau prie Jusu saito ir issamiai "prarijau" cia pateikta informacija is rasanciuju patirties.Na,elektronikas esu neblogas,bet "metalistas"-ne koks.Issiardziau pagal Jusu cia patarimus prieinamus mazgus,patikrinau visus "skibirdukus"-viskas lyg ir normoj.Esme tokia:variklis griebia kokias 3sekundes,paskui sustoja.Nuardziau plastmase kur oro filtras,patikrinau paciame priekyje valdoma el.sklende-nuo laboratorinio el.maitinimo bloko valdosi puikiai,ir itampa i ji is masinos gauna.Kibirkstis visose zvakese yra,vadinasi veleno ind.daviklis turetu buti geras.Tik buvo vienas pokstas:variklis uzsivede kokioms 5sek. ant benzino,isidirbo,bet per oro filtra baltas dumelis paruko ir vel uzgeso.Kvapas-ne degesiu,bet garuojancio benzino.Per karscius temp. daugiau kaip 110 nebuvo uzkilusi.Tepalas ne "pasipienaves",tai gal su galvom,tarpinem viskas tvarkoje.Beje,tepaliuko taip pat papildomai "neglemze".Skambinejausi Vilniuje ir i servisus,bet ten-vienareiksmiskai:lektuvu mes neremontuojam.Dar nekyla noras ja tempt i Audi atstovybe.Buvo ir vienas pazistamas motoristas atvaziaves.Saziningas zmogus!Pasake,kad iki tokiu motoru dar nedaauges,bet pagal jo itarima yra sutrikusi kuro padavimo sistema-degalu maisymas su oru.Beje,kuriant dujomis,motoras saudo kaip koks Makarovas.Tad ir nutariau cia apsireiksti ir patyrusiu zmoniu patarimu paklausti.Kazkaip patinka tokia masinele.Anksciau su sena 100 vazinejau,tad Audi patikimuma senai ivertinau.I metus apie 70 000km pravaziuoju.Tad panorejau komfortabiliau pavazinet.Tad,brangieji,jei nesunku-kokie patarimai is Jusu puses?
Pagarbiai-as