Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1747190 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6775: 2009 Balandžio 24, 17:16:19 »
nežinau jau kelintą kartą šitą nuorodą postinu http://audiv8.ru/forum/index.php?showtopic=2679
Toje nuorodoje iš V8 liko tik kėbulas ir pavadinimas -*- mano galva neypatingai viliojanti perspektyva (-)
hmmm, tai kad toje nuorodoje tik apie variklio skyrių kalbama, kažkaip nesekiau kas ten dar su ja daryta, bet jei tik dėl
degimo sistemos perdarymo sakai kad tik kėbulas ir pavadinimas liko, tai aš visai nesutinku.
matai, tu vaikaisi autentiškumo - aš visai ne... nors gal per žiauriai čia pasakiau, paprasčiausia man in ve aštuoni
nepatinka dvi blogybės: tai UFO ir šitai, apie ką dabar šnekam. šarnyrai, išvirtimo traukės, vairo traukės antgaliai,
čia jau nieko deja nepakeisi  ff ff ff ff ff
o kas liečia mano auto, tai kolkas nieko panašaus daryt nežadu, nes viskas apie variklį pakeista, viskas veikia gerai,
reik kad detalės atidirbtų savo kainą  :) bet jai kokie žvaklaidžiai pareis, tai tikrai kažką galvosiu.
Tas žmogus perdaręs degimo sistemą, hidraulinį stabdžiuą stiprintuvą perdaręs į tradicinį vakuumą, priekinius stabdžius perdaręs, žibintus perdaręs į lęšinius ir tt, ir pan...
Nesu aš toks jau didelis autentiškumo vaikytojas, irgi šį bei tą pakeitęs ir įdejęs ką gamintojai 'pamiršo'  bet vadovaujuosi tam tikrom taisyklėm,  kad nebutų išmestas nei vienas V8 budingas elementas ir kad butų išlaikyta tam tikra harmonija ir vientisumas, įdėsiu stabilizatorių į galą, dar planuoju įš A6 C4 įdėti garintuvo bloką su vieta salono filtrui, patiko, kai vienas estas iš tos pačios A6 įdėjo vairo aukščio reguliavimo mechanizmą, visokių super mega giga perdarymų, siekiant supanašėti su 15 metų jaunesnem mašinom nedarysiu, nes po eillės tokių darbų man pačiam kiltų klausimas 'o kuri butent šios mašinos dalis man patiko ir ar ji dar šioje mašinoje liko?' (v) ir ar nevėrtėjo imti tada naujesnės? :-]