Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1746837 kartus)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Triuba tai pikta uzsidejai....

sunku buvo ką kita pritaikyti

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
gala suzemint ir bus labai nice :)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
gala suzemint ir bus labai nice :)

senos nuotraukos jau guli.
P.S bet vel priekis aukstesnis :-{

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Atiduodu savaja uz 6500 litu. skubiai. 8676 56501

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
vaziuojant ant 15 kmh issinere sarnyras. Gedimas aisku baikos, taciau tai man buvo moralinis zenklas kad man reikia su ja skirtis. 3 valandos kol uzkelem nukelem nuo traliuko, ratas klisas buvo sugadino siek tiek sparna. Tai va. Butu malonu, kad ja paimtu zmogus kuris ja priziures. Visgi masinos komplektacija vos ne pilna ir kebulas pilnai perdazytas.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
vaziuojant ant 15 kmh issinere sarnyras. Gedimas aisku baikos, taciau tai man buvo moralinis zenklas kad man reikia su ja skirtis. 3 valandos kol uzkelem nukelem nuo traliuko, ratas klisas buvo sugadino siek tiek sparna. Tai va. Butu malonu, kad ja paimtu zmogus kuris ja priziures. Visgi masinos komplektacija vos ne pilna ir kebulas pilnai perdazytas.
Nevykęs pasiteisinimas kažkoks, pabandyk sugalvoti geresnį

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
Atiduodu savaja uz 6500 litu. skubiai. 8676 56501
nu va tau kad nori... ff del tokio menko gedimo, ar keliu sugaistu valandu keliant ant traliuko tikrai neverta jos pardavinet (-)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Man va pas 4,2 parejo generatorius, visų detalių dar nespėjau gauti tai bukvaliai ką tik 3,6 emė ir atsisakė užsikurti, pagal viską alkuninio daviklis parėjo, dvi mašinos ir nei viena nevažiuojanti, gal čia irgi ženklas, kad reiktų jas abi stumti?   8:8 :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Man va pas 4,2 parejo generatorius, visų detalių dar nespėjau gauti tai bukvaliai ką tik 3,6 emė ir atsisakė užsikurti, pagal viską alkuninio daviklis parėjo, dvi mašinos ir nei viena nevažiuojanti, gal čia irgi ženklas, kad reiktų jas abi stumti?   8:8 :-] :-] :-] :-] :-]

generatoriu is 3.6 isimk i 4.2 isidek, nes abi masinas su defektu pardavinet, tai ne kas  :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
man nuojauta kužda, kad paprasčiausia galų gele "nulinko" realiai pamačius ir pasiskaičiavus kiek reikia pastangų, laiko ir pinigų
įdėti, norint davesti ją iki visapusiškai tvarkingos auto. komplektacija čia toli gražu dar ne viskas  ff

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O tai jokiu barskejimu, laisvumu nebuvo? Kaip tas sarnyras sugebejo issimauti ?!? Gal restauruotas ar kinietiskas pirktas :V

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
barskejo tik susidevejusios stabilizatoriaus gumos. O apie restarauvima ar koks buvo idetas neaisku. Ir servise ziurejo ir nesimate kad jis parejes.  Pamenu silkei idejo stebule kurios skyle buvo per didele sarnyrui ir jis buvo laisvas. ir per duobes vaziuojant tiesiog klibejo taciau neiskrito kaip sitas vaziuojant ant 15 kmh ziedu.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 29, 15:05:59 sukūrė Gabriel »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Sarnyro varztas yra? Kazkokie cia stebuklai...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Manau tuos postus su tokiu pasiteisinimu reiketu i juoku kampeli mesti, nes nemtau as problemos cia del sarnyro. Man irgi buvo tas sarnyras issineres ir sparna pries keles dienas pirkta visiskai sulankste bet nekilo noras man masinos parduot, o tik atsirado didesnis atidumas besikrapstant prie masinos ir noras panaikint visus klibejimus.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
barskejo tik susidevejusios stabilizatoriaus gumos. O apie restarauvima ar koks buvo idetas neaisku. Ir servise ziurejo ir nesimate kad jis parejes.  Pamenu silkei idejo stebule kurios skyle buvo per didele sarnyrui ir jis buvo laisvas. ir per duobes vaziuojant tiesiog klibejo taciau neiskrito kaip sitas vaziuojant ant 15 kmh ziedu.
Kažką čia su apibūdinimais suvėliai. Stebulė tai vadinama 'stupica' arba hub angliškai, prie kurios tvirtinasi ratas.
Tu gal norėjai pasakyt, kad 'stoijkėje' esanti skylė per didelė.., bet tai kas per silkė buvo tada  ?!? nebent turbininė kokia  :V
Paprastai pasitaikanti klaida, ir ji pasitaiko pas V8 ir 200 20V, tai kai įdedamas šarnyras, kurio piršto diametras per mažas 1mm, nu bet
kad išsinertų, tai tikrai nedaveržta turi būt konkrečiai, plius tas pirštas per mažas, plius išdilęs lizdas 'stojkėje'.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Viska pasakiau teisingai. Kad stebule yra stupica zinau tik sneku lietuviskai. Silke buvo A100 2.2 tq 90 metu. Ir stebule buvo nuo berods zyliarankes quattro simtines ir skyle buvo per didele nuo jos nes klibejo. Ko nepastebejo meistrai. Tai cia apie simtine pavyzdys buvo. O kas liecia mano dar nieko nezinau nes neziurejau yra tik faktas kad issinere.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu tai prie ko čia stebulė ir šarnyras tada ??  :-{ :-{ nebesuprantu visai  !!

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Guoliavietė\stebulė\pakabos svirtis

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
sveiki.padariau nuodeme bet jau jus manes baisia nesmerkit (v)taiva pas mane deze [ parejusi] ketvirtas begis padare dingau :V kadangi kita deze jau garaze ir laukia kol bus ideta tai padariau biski ekspermenta :P ispyliau tepala is dezes per radiatoriaus vamzdeliusir i vieta prisvaksijau saliarkos (zpavazinejau tarp garazu boksu biski ir vel ant duobes vel viska ispyliau ir privariau jau gero tepalo,nu ir spekit is triju kartu ..............gryzo namo ketvirta pavara :D :O nu ka as galiupasakyti sebuklu buna  :V P.S  pries vartodami si recepta prasom pasitarti su sveiku protu ir aplinkinias ismanancias siuos dalykus ?!?    

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Guoliavietė\stebulė\pakabos svirtis
dėl aiškumo:
Guoliavietė = 'stoijka' = wheel bearing housing
Stebulė = 'stupica' = wheel hub 
Pakabos svirtis = 'ryčag' = track control arm 

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
o zinot kaip granata lietuviskai  Oo)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
lanksti jungtis
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai juk čia ne tiek esmė ar lietuviškai ar belekaip, bet kad tikriausia nesusišnekam, nes nu nėra
jokio ryšio tarp rato tvirtinimo pagrindo ir pakabos svirties .

Neprisijungęs noriu_alaus

• Įrašai: 77
    • Žiūrėti profilį
o zinot kaip granata lietuviskai  Oo)

lygiu kampiniu greiciu rutulinis kardaninis sarnyras  :-]
jau isivaizduoju pardavejos veido mina paprasius lygiu kampiniu greiciu rutulinio kardaninio sarnyro apsaugos  :O :)