Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1756231 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Labvakar!
  Gerai,Gataz,paklausei.Siaip mes kaip žmonės jau tiek ęsame prigauti tiek gyvenimėlio,tiek meistrų-automobilininkų,tiek tos pačios valdžios ir t.t. ...kad sunku jau kuo ir bepasitikėti.Tiesiog nutariau paeksperimentuoti.
  Štai kad ir elementarus pavyzdys.Èia forume skaičiau apie kažkoki stebuklingą tepalą varikliams 5W/toliau skaičių nepamenu/ itin išliaupsintą,tik reikia kad visi mazgai sandarūs būtų,o toliau viskas jau super super...O čia mitas ar teisybė,ar vėl kažkokių meistrų "išmislas"?Nuvažiuoji į servisą,kur keičia Shell tepalais:na jau Shell tai jau ohoho;į servisą,
kur koks Kroon'as-ten vėl ohoho koks mūsų tepaliukas...O juk iš esmės tai mašina važiuoja,laiku tepalai pakeisti.Realiai tikite,kad iš esmės jie ten kuo nors skiriasi?Man tai kažkaip tos bačkos tepalų-vienodų spalvų,talpų,dizaino galų gale,tik
etiketės skiriasi.Na,aišku sintetinis ar kitoks-na pagal tipą.Susidaro įspūdis,kad viena virtuvėlė verda,skirtingi "kioskai"
prekiauja,o jei vadyba gerai "sukasi"-tas ir pirmauja.Kaip ir mašinos dabartinės:išskaičiuota lizingo terminui,o užsienyje jas ir keičia kaip apatinius,tad kam saugoti ir tausoti?Bet ÈIA TAI TIK MANO NUOMONË.Taip pat manau,kad sunku taip žodiškai nustatyti kas yra geriausia,nes tai jau moksliniai tyrimai,kuriems gal ir kompetencijos būtų pas ne vieną iš čia ęsančių,bet,dėja,įrangos trūkumas,brangūs eksperimentai ir t.t.O finale senos mašinos tikrai 100 procentų nebeprikelsime.Nebent užsisakytumėme pagal spec.užsakymą AUDI fabrikui pagaminti Lietuvos fanams kelias "nuliovas" V8.Va čia tai būtų jėgelė!!!
  Sutinku su Gerb.Grishmanu,kad mes turime srengtis naudoti šiems modeliams tai,kas yra skirta pagal gamintoją.Tad stengiuosi tai daryti pagal patyrusius ir praktiškus žmones,bet pridedant tam tikrų technologijų.Todėl ir pasirinkau
Xado produkciją.Tuo labiau,kad tai buvę rusų karinės technologijos/dabar tai-ukrainiečiai/,dabar jau buitinės ir patentuotos daugelyje šalių.Kuo man dar rusai šioje srityje simpatiški?Tarkime,pas juos dar nėra manijos iš visų garažiukų rinkti "atrabotkes",perdirbinėti,ir vėl pristatyti kaip ohoho tepaliukus...mat jie dar savo resursų turi,o šroto konvertavimo gamyklėlių-nelabai.
  Trumpai apie Xado galima paskaityti saite Xado.lt.ten ir visi "kilometražai" nurodyti.Neesu geras specas automobilizme,bet kol kas šia technologija nenusivyliau.O viską laikas parodys.Jis ir įskaudina,ir pagydo...
  Pagarbiai-aš