Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1773965 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6050: 2009 Vasario 16, 11:50:38 »
iš tavo klausimų matosi, kad kurį laiką buvai apleidęs forumą  (+) (+) nes visi jie buvo apšnekėti.
taigi nuo '92 metų į veškes pradėjo dėt kažkuom tais protingenį ABS'ą nei anksčiau, todėl tos
atjungimo knopkės nebeliko; galinio stiklo su "quattro" irgi nebeliko nuo to pačio laiko;
o sport mygtukas - tai buvo toks navarotas, kaip kad elektriškai valdomi amortikai, t.y. jų aukštis  ;)
Tikrai aukštis o ne kietumas? ta knygutė ir yra vienintele vieta, kurioje ši sistema paminėta, toliau, nei etka neduoda jokių mygtukų, nei elektroniškai valdomų amortikų, nei pravodkių, nei galų gale iš piešinio negalių suprasti, kur tas mygtukas turėjo stovėti.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6051: 2009 Vasario 16, 19:26:40 »
o sport mygtukas - tai buvo toks navarotas, kaip kad elektriškai valdomi amortikai, t.y. jų aukštis  ;)
Tikrai aukštis o ne kietumas? ta knygutė ir yra vienintele vieta, kurioje ši sistema paminėta, toliau, nei etka neduoda jokių mygtukų, nei elektroniškai valdomų amortikų, nei pravodkių, nei galų gale iš piešinio negalių suprasti, kur tas mygtukas turėjo stovėti.
va čia foto iš mano dabartinės vėė: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=3914.5355    (pats viršutinis postas)
pastudijuok  ;) ;) ir jei net pas golpukus buvo elektra reguliuojamų coilų, tai ko veškėje negalėjo ?? o kad ETKA nieko neduoda
tuo klausimu, tai žinau ........

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6052: 2009 Vasario 16, 19:53:09 »
va čia foto iš mano dabartinės vėė: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=3914.5355    (pats viršutinis postas)
pastudijuok  ;) ;) ir jei net pas golpukus buvo elektra reguliuojamų coilų, tai ko veškėje negalėjo ?? o kad ETKA nieko neduoda
tuo klausimu, tai žinau ........
Ką ten studijuoti? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) vieną užrašą?  koks veikimo principas ir tt? kaip atrodo amortikai ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)  ir kam tas besaikis tu smailų naudojimas, mane jie taip diorgina :D :D :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6053: 2009 Vasario 16, 20:09:04 »
ne vieną užrašą, o cielus du. jei ką nors daugiau žinočiau apie konkrečiai skirtus veškei, tai iškarto ir parašyčiau. bet tai principas turėtų tas pats būt kaip ir pas kitom auto skirtų tokių
amortikų, kai ant kiekvieno elektrinis varikliukas atlieka pakėlimo-nuleidimo funkciją.
ir va dar gaudyk smailų, nes nebetelpa jie pas mane ir todėl nervina jau irgi  (be) 

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6054: 2009 Vasario 17, 00:40:39 »
tai pala turėjai pats tokią sitemą, ar kažką maišau, ji veikė? kurioj vietoj mygtukas stovi?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6055: 2009 Vasario 17, 00:57:14 »
maišai, oi kaip maišai, tokio dalyko "neišmetinėčiau" jokiu būdu  (-)
ir pagal VIN'ą standartinė važiuoklė buvo, iš to navaroto gal tik kokia dalis pravodkės yra
paruošta, nžn.....
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 17, 00:59:20 sukūrė gedis080 »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6056: 2009 Vasario 17, 01:43:32 »
kur čia neprimaišysi kai žodis po žodžio tenka iš tamstos traukti, visitek kaip ir anksčiau nera jokios info, kuri paneigtų mano teiginį, jog šitas navarotas buvo labiau teorinis

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6057: 2009 Vasario 17, 16:38:29 »
na dar gražiau  !! !! vat ko jau ko, o šito iš manęs traukti nereikia; o jei tu apie tuos amortikus, tai
kad ką aš galiu pasakyt pats nieko nežinodamas. dėl tokių amortikų teoriškumo tai irgi ką aš begaliu
pasakyti, kažkaip net labai kvaila iš VAG'o pusės būt klijuoti mašinoje mašinoje lipdukus apie mašinos komponentus,
kurie tik tėra teoriniai ... o gal va šitai kaip nors yra su tuom susiję  :V
S1X Special built-in par2 (w/EZTD ) in After Sales shop, control distribution type 02, with separate AS invoice

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6058: 2009 Vasario 17, 17:10:01 »
Na ką žinau, logiškiausia ir yra, kad tas nebent galėjo būti kažkas panašaus kaip dabar quattro gmbh komplektavimas - pagal spec užsakymą.

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6059: 2009 Vasario 17, 17:19:12 »
Tai norit pasakyti, kad be rezimu dezes su sport,economy, manual, buvo dar atskiras mygtukas sport kuris konkreciai reguliuodavo auksti ar kietuma?

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6060: 2009 Vasario 19, 18:24:21 »
Sveiki,pastebejau siandien toki dalyka pas savaja stovint vietoj ijungtom sviesom ir uzkurtam varikliui isjungiau degima ir istraukiau raktelius is spyneles o variklis sau toliau dirba  (!?) isjungiau sviesas tada uzgeso,cia taip turi buti  :V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6061: 2009 Vasario 19, 18:41:02 »
 :O čia jau kryžiaus ir šventinto vandens reik 8:8 :D Arba gal buvo kokia neprofesionali intervencija į pravodkę įvykdyta pastarosiom dienom?

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6062: 2009 Vasario 19, 18:41:53 »
neturi taip tikrai but :D visu pirma suluzus tavo spynele, o kad dirba kol sviesu neisjungsi cia jau kazkas bus priximicines kazka,kontakyinei grupei

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6063: 2009 Vasario 19, 18:48:02 »
Badziau eile kartu,visada tas pats  :-{ jeigu sviesos isjungtos tada uzgesta,bet va jei sviesos ijungtos neugesinsi kol sviesu neisjungsi  (!?)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6064: 2009 Vasario 19, 18:55:44 »
nu tai o kas ka dare su pravodke? kokia signalizacija?aparatura?taip seip kokios xemijos :) daryta kazkas? pradek no to

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6065: 2009 Vasario 19, 19:09:47 »
Elektrinej daly nieko nejudinau pokolkas dar,nes nebuvo reikalo dar  :V

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6066: 2009 Vasario 19, 19:50:27 »
Badziau eile kartu,visada tas pats  :-{ jeigu sviesos isjungtos tada uzgesta,bet va jei sviesos ijungtos neugesinsi kol sviesu neisjungsi  (!?)
O ant degimo ijungus sviesas uzsiveda??   :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6067: 2009 Vasario 19, 19:54:38 »
kažkur kažką esu matęs-skaitęs identiško, bet nifiga nepamenu sprendimo problemos  :-{
lyg ir spynelės kontaktinėje grupėje .... ar dar tų rankenėlių .. nepamenu ....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6068: 2009 Vasario 19, 20:02:01 »
Man pvz senoje montuojant slapuką signalkeje kažkaip nežinau tyčia ar netyčia  užjungė, kad arba gali ieškoti slapuko arba įjungti vieną prietaisą, dėl suprantamų priežasčių, nesakysiu kokį :-] bet kartais kuriant mašiną minėtas prietaisas pats įsijungia ?!?

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6069: 2009 Vasario 19, 20:09:29 »
Taj gal gedi pas tave pati taip ir buvo kazkada  ;) turimomis ziniomis sita veske tavo seniau buvo  :V

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6070: 2009 Vasario 19, 20:11:58 »
Taj gal gedi pas tave pati taip ir buvo kazkada  ;) turimomis ziniomis sita veske tavo seniau buvo  :V
:O :O :O :O :O :O vo čia tai naujiena  :O :O :O :O :O :O
kas kur kaip ??  :O :O :O
gliukas su elektra pas mane va dabar prieš savaitę buvo vienintelis per mano auto istoriją , kai centrinis atvirkščiai veikt pradėjęs buvo, bet taip ir liko neaiški priežastis, nes atsistatė viskas tikriausiai nuo to, kad pabuvo su atjungtu akumu .....

Neprisijungęs ADDICTION

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6071: 2009 Vasario 19, 20:15:40 »
Mano auto garaze foto paziurek kiek zinau taj ta pati veske cia pas mane  ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6072: 2009 Vasario 19, 22:47:05 »
Siandie su Quattro snekejau ir jis mane del idomaus dalyko bande itikint, kad pas mane veskei keistas salonas nes negali but juodos apsifkes panele odines juodos sedynes ir sviesiai pilkas kilimas, tipo turejo but pilkos sedynes, bet as zinau kad is anksciau turejusiu asmenu nelabai kas galejo keist tas sedynes, tai gal kas tiksliau zino?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6073: 2009 Vasario 19, 22:58:23 »
duok salono foto

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį