Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1725331 kartus)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6025: 2009 Vasario 14, 21:57:35 »
PLIUSAI.......yra variklio apsauga nesulauzita
va čia tai tikrai laaaabai retas variantas  (+) ;)

jooo cia tai tikrai,pats nustebau

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6026: 2009 Vasario 14, 23:14:22 »
seip, pagalvojau, gal ir nepardavinesiu dalimis... kolkas aikstelej arestuota stovi iki 23d., tai galvoju... :) geresnes auto nei v8 nerandu... ex... bet jei neparduosiu, tai uszi***** su ja... joje privalumas tas, kad viskas veikia ir yra dujos bei salonas visai neblogos komplektacijos :)
trukumai - kebulas, automatas, bei kruva smulkmenu... (variklis irgi toli ne idealus..., bet vnz...)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 14, 23:22:07 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6027: 2009 Vasario 14, 23:30:49 »
tai jo, prapūsti, prakrapštyti.... bet tai ar ne absurdas iš esmės va toks va bajeris  :-{ :-{ :-{ :-{
nukarpius sildimo laidus ir prakrapscius purkstukus viskas veikia be priekaistu... ;) bent jau pas mane
tokias bedas turi ne vienas pas kuri sildomi purkstukai, ir kam tas sildimas kai neuzsalanti skysti pili :V jis ir taip susyla nuo variklio siek tiek pavazevus... :D
Barbarai (z) o ne lengviau buvo tiesiog fyškes atjungti? Kur jis tau sušyla, jei bakelis per puse metro nuo variklo, žarneles irgi beveik lauke eina :-] Beto nelabai matau ryšį tarp šildymo ir užsikimšimo, neužverda jis gi ten kad nuoviros, kaip virdulyje nusėda :D
na del fiskiu gal ir taip :V apie tai nepagalvojau, bet del vadinamu ''nuoviru'' tai ne visiskai teisus, tame skistyje ne kalkes o kitokios priemaisos kurioms uztenka santikinai nedideles temperaturos kad susidarytu nuosedos kurios ir uzkemsa tuos purkstukus...
ir manau kad tie sildomi purkstukai ne pats geriausias sprendimas, nes jai netycia bus likes vasarinis skystalas tai nepades ir sildomi purkstukai...
skistis bakelyje tikrai susyla nuo variklio, nes temperatura gana auksta po uzdarytu kapotu, ir ismetimo kolektorius ne taip jau toli... tik esme tuose sildomuose purkstukuose tokia kad nereikia skust priekinio apsalusio lango o paprasciausiai papurkst ant jo, bet sonininiai visvien lieka nuskust :D tai ir manau kad tie sildomi purkstukai visiskai nereikalingi, tik uzsikemsa dazniau... ;)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6028: 2009 Vasario 14, 23:33:25 »
Gedi meginai sukeist purkstukus vietom kaip sakiau?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6029: 2009 Vasario 14, 23:44:18 »
na kodel jus tikit tokiom naiviom nesamonem kaip purkstuku sukeitimas vietom....? (!?) jie juk identiski.... netikiu kad nuo to kazkas turetu pasikeist ;)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6030: 2009 Vasario 14, 23:49:49 »
gal pamenat kas nors kur šiame forume buvo parasyta apie pagamintu V8 modeliu skaiciu? berots tai buvo pono Bieso pateikta informacija

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6031: 2009 Vasario 14, 23:50:00 »
Man iskilo klausimas - o nuo ko pradeda veikt veidrodeliu ir purkstuku sildymas? Kazkaip nesitiki kad pastoviai degima ijungus ir prie galinio lango sildymo kazkaip prisiet neiseina. Kazkaip niekada nepastebejau kokiu momentu viskas suveikia.

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6032: 2009 Vasario 14, 23:53:22 »
šildymas suveikia ijungus degima, tik nezinau jo tolesnio veikimo, ar ta šilima valdo kokia rele ar jis veikia pastoviai... su galinio lango ir veidrodeliu sildimu tai nesusyja
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 15, 00:12:36 sukūrė Mukas »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6033: 2009 Vasario 14, 23:56:43 »
purkstuku sildymas veikia is karto kai ijungi degima, o galinis langas ir veidrodeliai nuo tos knopkes kur
prie klimos 'lango pasildymas'(nu tikiuosi supratai mane)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6034: 2009 Vasario 15, 00:33:56 »
Dekui, tikrai supratau ;)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6035: 2009 Vasario 15, 09:33:46 »
gal kas netycia atsimena priekyje bose sistemoje kokio dydzio garsekalbiai stovi priekinese duryse 13coliu ar ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 15, 09:36:55 sukūrė no one »
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6036: 2009 Vasario 15, 12:04:08 »
na kodel jus tikit tokiom naiviom nesamonem kaip purkstuku sukeitimas vietom....? (!?) jie juk identiski.... netikiu kad nuo to kazkas turetu pasikeist ;)
O kodel netiket? As visa vakara durinaus su tais purkstukais, galu gale sukeiciau juos vietom ir veikia normaliai dabar.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6037: 2009 Vasario 15, 12:32:40 »
gal kas netycia atsimena priekyje bose sistemoje kokio dydzio garsekalbiai stovi priekinese duryse 13coliu ar ?
10" lyg

purkstuku sildymas veikia is karto kai ijungi degima, o galinis langas ir veidrodeliai nuo tos knopkes kur
Pas mane nutipdavo sniegai nuo kapoto aplink purkstuka tuomet, kai ijungdavau galinio lango pasildyma ?!?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6038: 2009 Vasario 15, 12:37:08 »
Pas mane nutipdavo sniegai nuo kapoto aplink purkstuka tuomet, kai ijungdavau galinio lango pasildyma ?!?
ir manuale rašo ir su testeriu patikrinta-įsitikinta, kad purkštukų pašildymas įsijungia, kai įjungiamas degimas  (+) (+) (h)

Neprisijungęs Mukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6039: 2009 Vasario 15, 14:43:08 »
gal ne coliais matuot reiktu.... :D nelabai issivaizduoju kur ten 10, ar 13 coliu galima butu sutalpint ;)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6040: 2009 Vasario 15, 14:58:00 »
13 coliu tai jettos ratai :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6041: 2009 Vasario 15, 15:09:19 »
13 coliu tai jettos ratai :D
Tas geras (y) :-]

Neprisijungęs edmas79

• Įrašai: 1404
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6042: 2009 Vasario 15, 18:59:51 »
nu ir ką daryt  :-{ :-{ :-{ :-{ pakeičiau priekinio lango apiplovimo purškeklius su vožtuvėliais ir sekančią dieną jau tik iš
vienos skylės iš kiekvieno bepurškia  :A anomalija kažkokia  :-{ :-{ skystis švarus, nors iki mikronų lygio aš neįžiūriu žinoma :E
beje aptraukiau visus šoninius langus apsaugine plėvele  :P
      pas mane audineja irgi buvo tokia problema tai as idejau benzo filtriuka ir baiges bedos

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6043: 2009 Vasario 15, 19:44:07 »
tai jo, prapūsti, prakrapštyti.... bet tai ar ne absurdas iš esmės va toks va bajeris  :-{ :-{ :-{ :-{
nukarpius sildimo laidus ir prakrapscius purkstukus viskas veikia be priekaistu... ;) bent jau pas mane
tokias bedas turi ne vienas pas kuri sildomi purkstukai, ir kam tas sildimas kai neuzsalanti skysti pili :V jis ir taip susyla nuo variklio siek tiek pavazevus... :D
Barbarai (z) o ne lengviau buvo tiesiog fyškes atjungti? Kur jis tau sušyla, jei bakelis per puse metro nuo variklo, žarneles irgi beveik lauke eina :-] Beto nelabai matau ryšį tarp šildymo ir užsikimšimo, neužverda jis gi ten kad nuoviros, kaip virdulyje nusėda :D
na del fiskiu gal ir taip :V apie tai nepagalvojau, bet del vadinamu ''nuoviru'' tai ne visiskai teisus, tame skistyje ne kalkes o kitokios priemaisos kurioms uztenka santikinai nedideles temperaturos kad susidarytu nuosedos kurios ir uzkemsa tuos purkstukus...
ir manau kad tie sildomi purkstukai ne pats geriausias sprendimas, nes jai netycia bus likes vasarinis skystalas tai nepades ir sildomi purkstukai...
skistis bakelyje tikrai susyla nuo variklio, nes temperatura gana auksta po uzdarytu kapotu, ir ismetimo kolektorius ne taip jau toli... tik esme tuose sildomuose purkstukuose tokia kad nereikia skust priekinio apsalusio lango o paprasciausiai papurkst ant jo, bet sonininiai visvien lieka nuskust :D tai ir manau kad tie sildomi purkstukai visiskai nereikalingi, tik uzsikemsa dazniau... ;)
Nemanau kad ten temperatura užkyla daugiau, nei karštą dieną saulė gali įkaitinti (-) o dėl nereikalingumo, jei jau butų tokie nereikalingi, nebutų jie naudojami mašinose iki pat šių dienų...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6044: 2009 Vasario 15, 19:46:38 »
10" lyg

Gerai čia su coliais :-] originaliai 10cm, tik difuzoriaus membrana dar padidinta kažkiek, tad sumoje jos plotas yra didesnis, nei paprastų dešimtukų.

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6045: 2009 Vasario 16, 01:34:05 »
kagi mano nauja v8 1993 07 01 ,wauzzz4czpn002044

MINUSAI tokie
kebulas-
nera posukio su padfarniku desinio,suskiles galas,vos vos lenktas sparnas ir brieztas,ant kapoto ispausta biski prie groteliu,ant moldingo maudi zenkliuko nera,ilenktas truputuka moldingas
salonas-
islauzti abu apsvietimo veidrodeliai,sulauzita galinio apsildimo knopke,neveikia memory,kazkodel ,,issiskleide'' abu galiniai pogalviai,kartais cipia peciuko varikliukas
pakaba-
amortikai priekiniai nelabai jau,diskai stabdziu galetu but geresni
variklis-
nelabai suveikia kick downas
PLIUSAI
labai grazus salonas,variklis ir karobke :* puikiai viskas,yra variklio apsauga nesulauzita :) ir bendrai paemus geros bukles

o su minusais susitwarkyti reikes artimiausiu laiku
turesiu ka veikt :D

Daugeliui ir tiek pakanka, kad įvertint mašiną, kaip netinkamą remontuoti, o pavažinėti damušimui ir paleisti dalimis :[ :-] :-] :-]

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6046: 2009 Vasario 16, 03:30:54 »
taip senden sedejau masinoi ir ziurejau kad truksta man kazkokio tai mygtuko,ogi pasirodo ,,ABS'' knopkes jau nebera(o kodel)?,ir dar keista kad ant galinio lango nera quattro uzraso(turbut langas keistas) nes an visu ejo juk 8:8 , ir dar audi v8 aprasimo knygutei suradau nematytu dalyku tokiu kaip sport mygtukas ir amortikas prie jo nupiestas, (!?) ?? ?? ?? ??

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6047: 2009 Vasario 16, 09:11:30 »
iš tavo klausimų matosi, kad kurį laiką buvai apleidęs forumą  (+) (+) nes visi jie buvo apšnekėti.
taigi nuo '92 metų į veškes pradėjo dėt kažkuom tais protingenį ABS'ą nei anksčiau, todėl tos
atjungimo knopkės nebeliko; galinio stiklo su "quattro" irgi nebeliko nuo to pačio laiko;
o sport mygtukas - tai buvo toks navarotas, kaip kad elektriškai valdomi amortikai, t.y. jų aukštis  ;)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6048: 2009 Vasario 16, 09:19:07 »
Del lango tai nezinojau...... nes pas mane irgi nera quattro uzraso ir todel buvau isitikines kad langas keistas.Nors matosi kad pjaustyta guma gal ir keistas gal blogai iklijuotas buvo todel puse stogo sukirmijo .... :(
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6049: 2009 Vasario 16, 09:57:24 »
taigi nuo '92 metų į veškes pradėjo dėt kažkuom tais protingenį ABS'ą nei anksčiau, todėl tos
atjungimo knopkės nebeliko
Vat si vieta idomi... Seip turetos 88m V8 ir sios 92m ABS skiriasi tikrai nemazai, ypac tuomet kai pagavus slydima rataui ABS pas senesne "kala" vos ne iki tol, kol nesustoji, o tai kokiam zvirkely yra tikrai beda. Dabartines ABS'as "susigaudo greiciau kada nustoti dirbti, be to ir tas kalimas svelnesnis per pedala. Na, o, bet, taciau - knopke pas mane dar yra, tad manau tai nera susije su protingesnio ABS idejimu :V