Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1752394 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4225: 2008 Rugpjūčio 01, 13:21:10 »
taigi ne apie mašinas kalbu - negi kur užsiminiau kad apie mašinas  :V  ;) čia viena.
kita - juk sakau, kad apie dažymą VISAI neišmanau, todėl klausiu pas tų (ir žiūriu į tuos) kas iš to gyvena.
Nepamiršk ir verslo dėsnių: viens dalyks yra dirbt sau - kits dalyk už fiksuotą atlyginimą, supranti mintį  :D
o dar kita - mano supratimu nėra reikalo viską išmanyt, svarbiausia žinot kur sužinot.
Ir kaip kad sakiai pats, jaunas dar esi, bet tikiuosi neužilgo suprasi (o kai suprasi) ir nebebus skaudu žinot, kad
visad yra protingesnių, o už tuos protingesnius dar protingesnių, o paskui paaiškėja, kad už tuos protingiausius
yra dar protingesnių ir taip be galo ir krašto  :) gyveni ir atrandi vis kažką.
P.S. ir apie tą 'kitu nuomone bybio vietoi...' .... tai čia pripažink geriau kad pasikarščiavai, nes jau visi išsakėt savo
nuomones, išsakiau ir aš. Jei laikraščius skaitai (bent kartais) tai turėtum pastebėt tokį prierašą
redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su autoriaus nuomone
Geriau klausk apie dažymą, aš perklausiu pas 'senelių' man jau ir pačiam įdomu pasigilnti pasidarė  :-]
and take it easy, it's a summer time 

joa pasikarsciavau nes edemes kokias trys dienas as,bajoras ir brutas vargsas uz tave spaudima laike, o dabar ateini imetes nuotrauka ir sakai  is kur jus cia prisiklauset,ka galvojat as nesidomejau....kur buvai kai niekuom detas zmogus visus kardanus  kad ir virtualius :) laike ? pazystu ne viena ir ne du dazytojus kuriu pavardem giriasi dazu firmu atstovai kad ju produkcija naudojasi...jei ne ismanai apie dazyma tai nereikia mest zajavkiu tipo kas jum pripasakojo ir pan...vnz as kad ir jaunas,bet teisingas nereikejo tau pacio pirmo post'o rasyt...bent tokiam styliui...davei suprast kad kiti uz tave kvailesny....

P.S anyway,pravaziavom nera ko i praeity ziuret...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4226: 2008 Rugpjūčio 01, 14:10:13 »
Jei Gedziui gerai kad negruntuojama visa masina, tada jam gerai, neturiu as ko cia pestis (h) Procesas ir technologijos yra paprastos > rudziu salinimas > rudziu 'surisimas' > duobiu glaistymas > fileris mikro duobuciu sugaudymui > gruntas pries dazymas - tai privalomas dazu technologinis procesas del kokybes > esant poreikiui pado dengimas > dazymas > lakavimas > poliravimas. Va kodel gruntuojama tik lopineliais - cia ir yra esme: taupumas? tyngumas? isitikinimas? Nezinau - ne mano masina dazo ir ne as pinigus moku (h) Jei savininkui liux, man tada ir liux (+) NEsakakau kad Brutas ar jo tevas bei gimine atbularankiai, as tik sakau kad yra tam tikros technologijos ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4227: 2008 Rugpjūčio 01, 14:47:15 »
Ir beja, nesakau kad negalima dazyti be grunto. Galima ir be jo jei padas dedamas pries dazyma. O apalamai, uz kokybe atsako dazytojas - tad nematau ko cia pestis :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4228: 2008 Rugpjūčio 01, 14:54:18 »
nervina tokios zajavkes,is kur jus prisiklauset,kas jum pripasakojo,ka jus galvojot nepasidomejau...neidomios kitu nuomones nechui tada foto det ir isviso uzsimint kad darai kazka...

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4229: 2008 Rugpjūčio 01, 15:57:02 »
O aš manau kad tegu tikri dazytojai kalba apie si reikala o ne jus, kurie tik prisiklause bet realiai ka nors esat nudaze? :D Ash va namuose remonto metu sugalvojau sildymo radiatoriu atnaujinti :D ir supratau, kad dazai tikrai be grunto negula ant pliko metalo, ir visokie Hammerite tipo skirti ant rudziu ir pliko metalo yra totali gaiduva :D
Kaip yra su mashinom ir visokiais vandeniniais dazais, nezinau, tikiu kad yra kelios skirtingos technologijos :V
Dėl manęs galit diskutuoti nors ir iki ryto bet tik argumentais (h) o kadangi cia matau, jau pereinama prie asmeniškumų tad gal jau laikas baigti diskusiją :s

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4230: 2008 Rugpjūčio 01, 16:05:46 »
jau seniai laikas buvo baigt,o siaip ir as ir bajors kazka esam nudaze,ankstesnei diskusijoi buvau ir foto ikeles savo ir DM'o S8-os :) na gaila ne lietuvoi esu,buciau atitempes dazytoja uz plauku prie kompo :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4231: 2008 Rugpjūčio 01, 16:24:50 »
Va kur tema (y) http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=35&thread_id=2589 nors ir kito klubo forumas, bet man si tema patikusi :D Gal kam restauracijos UFO ? :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4232: 2008 Rugpjūčio 01, 16:32:58 »
nu skambiai pasake vyriukas. tekina jis juos ir tiek

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4233: 2008 Rugpjūčio 01, 16:49:37 »
kad jis "metosi" pakaites kai per plonas diskas, o cia dar tekins likucius :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4234: 2008 Rugpjūčio 01, 16:56:09 »
gerai, bajorai, tu ten jiems uzdroziai  :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4235: 2008 Rugpjūčio 01, 19:12:13 »
Kartais tie diskai musa palakascius nustoja arba vel pradeda, bet cia nieko jau baisaus zinant kiek sunkiu kilometru ta masina pravaziavo kazkieno nepriziurima. Kazkada su draugu pamastem, kad nuliovos v8 is senos padaryt neimanoma, nes islaidos butu tokios kad pralenktu betkoke svajone ar realybe. Po tokiu darbu nebesinoretu tos masinos bet vat kazkada ebay ligtais maciau v8 su 8000km tikra rida ligtais uz 10000euru, tai dar visai reali buvol, bet ir ant jos butu puse slangu ir siaip gumu nuo senumo suaizeje, taip, reikia dziaugtis tuo ka turi ir neprigalvot nesamoniu link tiurlingo traukianciu ;)

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4236: 2008 Rugpjūčio 01, 19:19:08 »
Sveiki!
  Tai kaip supratau,kad geriau stabdziai dirbtu :D...reikia diskus paploninti..."superine" info!!! :G
 O as siandien "uzdusau" :[!Sustojau Raudondvario plente Lukoile papildomu viniu i graba/cigareciu/ ff ir organizmo po parukymu pravalymui/sisioji toliau nei matosi/ zalios arbatos geralo nusipirkti.Iseinu,rakteli sukt-ogi jokio efekto :-{.Gerai,kad netoli darbo/laboratorija-Combo klubo 3 aukste/.Kolega su Karavele tuos kokius 400 metru ir partempe...Pradejau "terorizuoti" Biesa/gerai,kad dar Zmogus mane kencia su mano ivairiais klausimais! (+)/.Po naudingu patarimu,atsaldzius varikli,bandziau masiniuka aiksteleje kurti.Saltas variklis uzsiveda vos starteri paleidus,padirba normaliai ir mazdaug po minutes gesta nepriklausomai nuo gaziuko ir t.t.Po to jau uzvedimui pasiduoda nebeprognozuojamai:jei uzsiveda,vel apie minute padirba-gesimo procesas kartojasi.Kokiu nors pasaliniu garsu is variklio dalies tiek uzvedimo,tiek jo darbo metu nesigirdi.Ko gero,bus veleno holo daviklis...Reikes vel kreiptis i Bajora,kad savo magiska dezute pajungtu (h).Tik kad masina nuo Jo ofiso toli stovi-kitam Kauno gale!Tik jau svarbu man ja iki kitos savaites kokio treciadienio pasileisti,nes mano moteriske i Palanga papulti nori.Priesingu atveju man visi "urveliai" gali uzsidaryti... :(
Ziauri rizika!
   Noriu paklausti,gal kas turi nuomone apie V8 4,2 kur Autopliuse is  Marijampoles?O gal dar kas esate bandes Karolio
V8 su 3,6/ankstesnius atsiliepimus apie ja cia skaiciau/?Ko ten kaina taip mistiskai krenta?Is nuotrauku-gerai priziuretas
 automobilis.Siaip drauges dukra automobilio iesko,tai man noras kita V8 aptureti.
   Gero savaitgalio visiems! ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4237: 2008 Rugpjūčio 01, 19:40:09 »
nervina tokios zajavkes,is kur jus prisiklauset,kas jum pripasakojo,ka jus galvojot nepasidomejau...
neidomios kitu nuomones nechui tada foto det ir isviso uzsimint kad darai kazka...
bet žiūriu nurimti vistiek negali  :-] :-] :-] ff ir kur aš minėjau, kad man neidomios kitu nuomones ??  ?!?
tai tam juk ir dėjau foto ir aplamai, kad sužinot nuomonę, ir nė vienos nuomonės nepyzdavojau.
Ir dalykas tas, kad aš nesu matęs nė VIENO IŠ JÛSØ auto prieš ir po (pvz. 3 metų) dažymo, taip
pat ir Bruto darbų. O žmonių, su kuriais aš konsultavausi, darbus matau, matau kaip dirba ir gerai
pažystu. Taigi prisisklausęs visokiausių komentarų-patarimų pasirinkau tokį variantą kokį pasirinkau.
Ir nesuprantu kodėl reikia putotis, kad būtent nepasirinkau TAVO apkalbamo varianto  8:8 8:8 8:8
Juk PAVYZDŽIUI aš niekam nepriekaištauju, kad pilat Shell, o ne Castrol alyvą arba pvz nu net nebežinau
ką ir besupavyzdinti.....  ff čia juk vienam blondinė kitam briunetė ir t.t. Žvelgt reikia plačiau į pasaulį,
iš kur toks begalybinis įsitikinimas, kad reikia daryt BÛTENT taip, ir jokiu būdu niekaip kitaip   8:8
P.S. jei kažką tai keičia, tai padas dedamas šiuo mano konkrečiu dažymo atveju  ;)
RESPECT
SINCERELY
 (h)
 :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4238: 2008 Rugpjūčio 01, 19:44:32 »
Amen :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4239: 2008 Rugpjūčio 01, 19:53:39 »
Vilhelmas > jei karsta uzgesta bevaziuojant - speed sensor mirsta, nes esant aukstai temperaturai - keiciasi varza... Jei karsta nesiveda, o uzsivedus uzkaitusi vaziuoja be problemu, tik uzgesinus nebesikuria - veleno padeties daviklis. Kitaip tariant indukciniam davikliui kapai. As dabar vel kenciu su ta pacia beda, tik dar ne kritine busena, tad kelios minutes pakelto kapoto padeda ;) Turejau senus daviklius, tad siuo metu yra pas zmogeliuka Vilniuje kuris uzsiima tokio principo davikliu restauravimu. Sekmadieni atsiimsiu, nes restauracinis laikotarpis vos ne savaite uzima. Kainuoja 1vnt 100lt o jei du , nu siek tiek brangiau nei devetas, taciau zmogus suteikia garantija metams, vadinasi tikrai geriau nei srotinsi - kuris pas mane ir pradejo lenktis po pusmecio, o detas is A8 :)

Taigi greitu metu as keisiu, liks manieji, galesime sutarti ir juos vel perduoti zmogui kad restauruotu juos.

Stai ir jie:
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 01, 19:56:08 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4241: 2008 Rugpjūčio 01, 20:03:27 »
As neaktyvus forumo rasytojas, bet vos ne kasdienis naujienu skaitytojas, tai turiu toki prasyma (tikiuos neisivelsiu siais zodziais i kova :)), bet gal persikelkit sita musi i privata labai jau neinformatyvus jusu kapojimasis  :-] neuzpykit nieko blogo nenorejau

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4242: 2008 Rugpjūčio 01, 20:09:12 »
joa pasikarsciavau nes edemes kokias trys dienas as,bajoras ir brutas vargsas uz tave spaudima laike, o dabar ateini imetes nuotrauka ir sakai  is kur jus cia prisiklauset,ka galvojat as nesidomejau....kur buvai kai niekuom detas zmogus visus kardanus  kad ir virtualius :) laike ? pazystu ne viena ir ne du dazytojus kuriu pavardem giriasi dazu firmu atstovai kad ju produkcija naudojasi...jei ne ismanai apie dazyma tai nereikia mest zajavkiu tipo kas jum pripasakojo ir pan...vnz as kad ir jaunas,bet teisingas nereikejo tau pacio pirmo post'o rasyt...bent tokiam styliui...davei suprast kad kiti uz tave kvailesny....P.S anyway,pravaziavom nera ko i praeity ziuret...
Va tik šitą postą pamačiau  :O :O :O :O taigi sakau: RAMIAKAS  :P
nieko anksčiau nerašiau, nes neturėjau ką parašyt, nes niekada iki šiol šitais reikalais nesidomėjau . Kai pasidomėjau,
įdėmiau apžiūrėjau atliktus darbus, išklausiau visus paaiškinimus, patarimus ir susidariau nuomonę, tada ją ir išsakiau.
Ir nereik būt paranojiku, kad išmastyt tokią nesamonę, kad visi kvailesni  (!?) (susilaikysiu šito nekomentavęs)
aš tik parodžiau, bandau parodyt, kad GALIMA DARYT KITAIP ir darau kitaip, ir bus matyt kas BUS  ff

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4243: 2008 Rugpjūčio 01, 20:11:33 »
As neaktyvus forumo rasytojas, bet vos ne kasdienis naujienu skaitytojas, tai turiu toki prasyma (tikiuos neisivelsiu siais zodziais i kova :)), bet gal persikelkit sita musi i privata labai jau neinformatyvus jusu kapojimasis  :-] neuzpykit nieko blogo nenorejau
aš kolkas neįžvelgiu jokio 'kapojimosi'  ?!? ?!? ?!?
čia tik diskusija - tam ir forumas  ;) Kitas gal paskaitys šitą visą rašliavą, ir GAL jam tai padės apsispresti kad daryt
vienaip o ne kitaip tikiuosi   :s

Vilhelmas

• Svečias
« Atsakymas #4244: 2008 Rugpjūčio 01, 20:17:41 »
Aciu Bajorui! Tik gal ta mano masinele gerai butu pradiagnozuoti.Gal kas nors ten dar bus islinde...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4245: 2008 Rugpjūčio 01, 20:20:32 »
si beda mane ir priverte kompa pirkti pries eile laiko - jau ka ka bet per siuos daviklius praziles buvau o ir patarimu tuomet vos vos buvo galima rasti sia tema. Tad jei neuzvedi jos tik karstos - esu garantuotas savo nuomone 99.99% :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4246: 2008 Rugpjūčio 01, 21:05:35 »
as tau gedi pasakiau kad ne tokiam styliui rasyt reikejo (kas mane labiausiai suparino) bet tu vistiek nepagavai...vsio uzmirsom ir pravaziavom,o kad kazkas reiskesi kad diskusijos turi vykt private,tai kyla klausimas kam tada tas forumas reikalingas ? :)   

P.S man visiskai tas pats kaip tu ka dazei,tavo vietoi buciau is viso juodai dazes be jokio blizgalo,bet as ne tavo vietoi ;)

PEACE

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4247: 2008 Rugpjūčio 01, 21:07:32 »
Vyrishka draugyste be snukiu dauzymo (bent virtualaus) neuzgimsta :D :D :D :D cia forume pjaunasi o uz vieno stalo suses ir ne viena bonka ishlenks (aa) :-] :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4248: 2008 Rugpjūčio 01, 21:15:16 »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4249: 2008 Rugpjūčio 01, 22:25:06 »
as tau gedi pasakiau kad ne tokiam styliui rasyt reikejo (kas mane labiausiai suparino) bet tu vistiek nepagavai...
nepatikesi,bet iki siol nepagaunu kurioj vietoj nestiliovai issireiskiau ?!? :s :s :s :s :s :s :)