Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1767484 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4150: 2008 Liepos 28, 21:36:37 »
po ilgu dwejoniu, swarstymu ri metymosi buwo pasirinkta auto pusti orginalaia spalwa, taciau kitokio atspalwio kur daugeu blizgio siek tiek.. pries tai buwom juoda tokia issirinke... na ka.. wakar nuwazewau pas dazu pilstytoja. ir wa apkiso wel jis man dwi korteles :D laukiam Gedzio kad nusprest ka daryt :D foto darytos su mobu, tai nelabai ir matos, bet seip lb grazi spalwa :) ant saules zeri ir melynai ir raudonai ir baltu grudeliu matos.. o pawesyje wisa zeri auksiniais grudeliais :)
Nerimta.... tiesiogine to zodzio prasme.... Na bet cia tik mano nuomone.
pritarciau - mano asmenine nuomone ir nieko neįzeidziant (tikrai to nenoriu) - turginis varijantas cia.
jasna...aisku seimyninko reikalas,bet as Veske pusciau juoda juoda matine be blizgalo
tai kad pas ją originali spalva (Indigo Pearl Effect LZ5U) jau yra su blizgalais kažkokiais, ir ta spalva trijų variantų, tiksliau kaip ir pagal metus
eina, ir skirtumas, kad su kiekvienais metais vis labiau blizganti. Ir ta, kur ėjo paskutiniams 94m. modeliams tikrai 'gaiviausiai' žiūrėjosi.
Gaila nenufotkinau tos originalios spalvos pavyzdžių, tik ji gal šiek tiek mėlynesnė, nei Brutas įmetęs tą vadinamą "kalėdinę eglutę"  :).
Ir manau surizikuosiu su šita 'nerimta' spalva, nes visai ta pačia dažyt, kažkaip per daug nuobodu, norisi nors minimalaus pasikeitimo  :s
O jei gausis turginis varijantas, tai nors lengviau parduot bus  :-] :-]
Èia prisegu kokią juodą VAG Group automobilių spalvą pačioj pradžioj buvau sumastęs, bet tai jau ir liko buvau .