Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1769448 kartus)

Vilhelmas

• Svečias
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4100: 2008 Liepos 17, 23:50:31 »
Sveiki!
   Na del tu stabdziu disku,apie ka diskusija uzvedziau,man taip pat idomu ta reikaliuka privesti iki pabaigos ir kuo greiciau (+).Si savaitgali baigiu visus savo darbus su visokiom abiturientu isleistuvem  :[ir t.t.,imsiu gera eksperta is Kauno/na,visiems iki skausmo zinomos pavardes neminesiu-juokauju!/ ir aplankysime tas mistines geografines platumas.Tik man kazkaip keistoka/nesijuokite-kol kas esu diletantas ir dristu tai pripazinti/,kad Audi sukure kazka vienetinio ir butent tik siam modeliui.Net Hitlerio inzinierija ziurejo i ateiti,tai ka bekalbeti apie siuolaikine...
   Pabandziau savo aklos vistos principu atgaivinta automatine pavaru deze visais rezimais.Viskas veikia kuo puikiausiai,pavaros persijungia svelniai/masina siandien jau prabegus 401 804km/.Is vietos rauna tikrai gerai.Tik trasoje pastebejau viena momenta.Nesvarbu,ar ijungtas S ar E rezimas,vaziuojant kokiu 120km/h ir staiga numinant tapkute,ypac pries kalniuka-trauka prastesne.Variklis kazkaip apsukas is leto pradeda vystyt.Nesvarbu,kad ir daug nauju modeliu lenki,bet nera taip kaip is vietos.O gal as cia,diedukas,uzsisvaigau kad masina kitaip turi vaziuoti?Prasivaliau,mat kontaktus :-]...
  Dabar apie kuro sanaudas.Pas mane-kazkokia mistika po tu TPS kontaktu atsitiktinio atradimo ir pravalymo.Vaziavau pas Mama is Vilniaus i Ukmerge.120km/h nevirsijau,nes ivairiais rezimais bandziau atsigavusi automata-cha-cha-bijojau kad galutinai nenusibaigtu...Ekranas ismete 8,6ltr :).Vaziavau benzinu.Pamaniau-visiska nesamone :E.Po dienos isdeginau kuro tiek,kad uzsidege<duok pavalgyti>zenklelis.Bako rodykle-palei raudonos srities pabaiga.Dar vazinejau,kol jau pradejo trukcioti.Jau pagailo!Ipyliau 46ltr. su kapeikom Statoile tipo pagerinto 95.Su siuo kuro kiekiu,ne per pika,dar ir sankryzose pamindamas is vietos,du kartus suvazinejau atstumu Kaunas-Vilnius iki savo teatro,t.y.-apie 400km.Tai tikrai kazkokia mistika...O gal taip ir turi buti,tarkime,pries jau kapitaline mano modelio mirti?Apsukas rodo taip:prie 100km/h magistraleje-E rezime tarp 2000 ir pirmos padaleles su 6,5ltr. iseiga.Kad pasiekti E rezime kokias 3000-reikia vaziuoti apie 140-150km/h.Cia eina kalba apie lygias atkarpas-ne kalnelius.
  Pagarbiai-as