Sveiki!
Na del tu stabdziu disku,apie ka diskusija uzvedziau,man taip pat idomu ta reikaliuka privesti iki pabaigos ir kuo greiciau
.Si savaitgali baigiu visus savo darbus su visokiom abiturientu isleistuvem :[ir t.t.,imsiu gera eksperta is Kauno/na,visiems iki skausmo zinomos pavardes neminesiu-juokauju!/ ir aplankysime tas mistines geografines platumas.Tik man kazkaip keistoka/nesijuokite-kol kas esu diletantas ir dristu tai pripazinti/,kad Audi sukure kazka vienetinio ir butent tik siam modeliui.Net Hitlerio inzinierija ziurejo i ateiti,tai ka bekalbeti apie siuolaikine...
Pabandziau savo aklos vistos principu atgaivinta automatine pavaru deze visais rezimais.Viskas veikia kuo puikiausiai,pavaros persijungia svelniai/masina siandien jau prabegus 401 804km/.Is vietos rauna tikrai gerai.Tik trasoje pastebejau viena momenta.Nesvarbu,ar ijungtas S ar E rezimas,vaziuojant kokiu 120km/h ir staiga numinant tapkute,ypac pries kalniuka-trauka prastesne.Variklis kazkaip apsukas is leto pradeda vystyt.Nesvarbu,kad ir daug nauju modeliu lenki,bet nera taip kaip is vietos.O gal as cia,diedukas,uzsisvaigau kad masina kitaip turi vaziuoti?Prasivaliau,mat kontaktus
...
Dabar apie kuro sanaudas.Pas mane-kazkokia mistika po tu TPS kontaktu atsitiktinio atradimo ir pravalymo.Vaziavau pas Mama is Vilniaus i Ukmerge.120km/h nevirsijau,nes ivairiais rezimais bandziau atsigavusi automata-cha-cha-bijojau kad galutinai nenusibaigtu...Ekranas ismete 8,6ltr
.Vaziavau benzinu.Pamaniau-visiska nesamone
.Po dienos isdeginau kuro tiek,kad uzsidege<duok pavalgyti>zenklelis.Bako rodykle-palei raudonos srities pabaiga.Dar vazinejau,kol jau pradejo trukcioti.Jau pagailo!Ipyliau 46ltr. su kapeikom Statoile tipo pagerinto 95.Su siuo kuro kiekiu,ne per pika,dar ir sankryzose pamindamas is vietos,du kartus suvazinejau atstumu Kaunas-Vilnius iki savo teatro,t.y.-apie 400km.Tai tikrai kazkokia mistika...O gal taip ir turi buti,tarkime,pries jau kapitaline mano modelio mirti?Apsukas rodo taip:prie 100km/h magistraleje-E rezime tarp 2000 ir pirmos padaleles su 6,5ltr. iseiga.Kad pasiekti E rezime kokias 3000-reikia vaziuoti apie 140-150km/h.Cia eina kalba apie lygias atkarpas-ne kalnelius.
Pagarbiai-as