Laba!
Dezute tikrai atsigavo po TPS daviklio kontaktu pravalymo.Siandien i Vilniu vaziuojant pasitvirtino.Aciu uz schemas ir kodus.O perjungikli ardyti baisoka.Ne del elektronikos,o del suziaumoto ir skilusio korpuso.Jei viduje atsiras kokios nors tiksliosios mechanikos detaliu-tiesiog gali i vietas tiksliai fiziskai nebesugulti del apluzusio korpuso kaltes.Gal zinote kur dabar V8 ardo?
Apsilde mane cia dar ir tai,kad Grishman'as mano,kad mano tas G68 dezeje geras.Na,gal ir paradoksas,bet kai Bajoras mano masina buvo prie testo pajunges,kompiuteris dezeje sio daviklio nemate/nerode,kad blogas,gal kas su laidais/,o su TPS buvo viskas gerai,nors dezute blogai darinejosi...
Net keista,bet dabar automatas dirba svelniau nei anksciau kai veike pries uzsilenkiant.Bet turiu as tokia nuojauta,kad dar is kazkur i dezes kompiuteri informacija "vaiksto".
Del tu priekiniu disku Aleksoto turguje Kaune mane taip pat kirmeliukas grauzia.Bet pavyzdzio tao reikia.
Pavyzdziui,nuotraukose ir krokodilai mielai atrodo...Tuo labiau kai as su tuo pirma karta susiduriu ir tikrai nenoriu "prisitriochint" ar ne tokius uzsakyti.Jauciu,reikes imt Biesa i ekskursija-mes gi Kaune gyvenam-ir nudumt abiem patogiu laiku i turgeli.Jis tai supranta ko ieskosim,ba as kai rasiu...Ikis kokius nuo Zilo!
Pagarbiai-as