blin juokingai skamba kai kabinejates prie kiekvieno zodzio... man pvz giliai dzin ka rodo navigacija ir t.t. as pilnai tikiu kad ir tas delas gali meluot... juk viskam yra paklaidos.. net ir patruliu radaram.. o cia uzsipuolat zmogu uz tai, kad parase kiek vaziavo... man net mintis i galva neatejo klaust kuom matavo greiti... manau, jei butu ziurejas i GPS, tai ir butu parases, kad gps tiek rode... tad relax... take it easy...
Relax tamsta, diskusija baigesi dar vakar tad be nereikalingo floodo.....
dar vienas Terlecko padėjėjas pabudo
tu skaityt moki lietuviškai ?? suvoki žodžių prasmę ?? sugebi adekvačiai suprast iš tų žodžių sustatytą sakinį ?? jei taip, tai tada dar kartą skaityk mano postus, kur paaiškinau dėl ko paklausiau tokio dalyko
nes jei žmogus eksperimentavo su max apsukom, sugebėjo 'pasigaut' tokią klaidą;
00543 - Maximum Engine Speed Exceeded -- Engine Warranty VOID! tai kodėl negalėjo ir su max greičiu paeksperimentuot pašalindamas greičio apribojimą ??
Ir jei tau nekyla jokių
minčių, tai nereiškia kad kitiems neturi jų kilti - nei tu koks rodiklis man nei ką
P.S. Pas V8 4.2 automatą max greitis elektroniškai ribojamas iki 155 m/h, kas yra lygu 249.4483 km/h. Ir būten gamykliškai jis ir
užrašytas, kad
ribojamas elektroniškai.
Ir tai patvirtina 'Stam' testas .