Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1765208 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #325: 2007 Gegužės 18, 00:48:53 »
Idomu, idomu, siaip pas save aushinimo sistemoje neitariu nieko blogo, supiltas originalus FebiG12+ niekur nevarva nedingsta ir tt. bet ateity pravers, nors tikiuosi, neteks pasinaudoti :D jei idomu, shiandien pakankamai shilta ir sauleta diena buvo kazkur 26 laipsniai berods vazinejau po miesta ir kamshtyje ilgesniam pastoveti teko ir ilgiau tiesia gatve 60 pariedeti atsiputus, temperaturos rodykle visalaik laikesi aplink 100 atzyma tai 1mm priesh ja, tai virsh jos.

Pas mane irgi lygiai tokia pat temperatura laikosi prie tokiu salygu, nors kelis kartus praeita vasara gal ir iki beveik 105 buvo uzkilusi, tik nezinau ar el.ventiliatorius jungesi ar ne, bet sunerimau as del to, kad jis niekada nesijunge uzgesinus, nes tada temp pakyla virs 105 - ir to as iki siol nezinau: turi jis jungtis esant isjungtam varikliui ar ne   ?!?  ?!?  (z) . Siaip ne taip atlikau ir as ta testa, na atlikau taip ant greicio, labai laiko neturejau, tai kazkaip nevisai isitikinau ar tikrai per tris greicius perejo tas el.ventiliatorius, arba ten kazkuris greitis nelabai nuo kito skiriasi, arba as nespejau taip greit is masinos islipti ja uzvedes ir nepamaciau to pirmo greicio.....Siaip tai galvoju gal atjungti ta radiatoriaus davikli, kaip kad aprasyta tame teste, ir tada tas ventiliatorius jungtusi prie realios variklio temperaturos, o ne ausinimo skyscio po radiatoriaus  :V  :V
Ir dar  - buvau pajunges kompa, tai ismete, kad pas mane visai kitas daviklis 'is fucked'  -  :D  :D ir dabar jei teisingai pamenu (blin uzsirasiau ir namie palikau) tai oro srauto temperaturos daviklis, bet kol kas pagal elcats.ru nesiseka man tokio rast kurioj jis vietoj isuktas.... :V  (z)   (z)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gegužės 18, 09:37:55 sukūrė gedis080 »