Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1765394 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #300: 2007 Gegužės 14, 22:01:44 »
Na taip ishejo, kad apsauga pas mane laikinai numauta, todel viskas uztruko kelias minutes, tik va pirshta i besisukancio generatoriaus mentes ikishau nestycia :D todel neieshkokit to daviklio apciuopomis :D nepatingekit priklaupti ant kelio ir paziureti :D
Beje jei nezinai variklio apsauga ant V8 bene reciausiai sutinkama detale, ant didziosios daugumos V8 jos apskritai nera, tad jei pas tave tokia yra originali ir sveika - esi laimes kudikis ;)

Na viską apsižiūrėjau šiandien, buvo net kilusi mintis pabandyti per viršų tą nr.2a atjungti nuėmus oro paėmimą, bet tik kad suabejojau ar beužmaučiau atgal  (-), todėl ryt varau ant duobės, kaip priklauso; o tų 3 - jų ventiliatoriaus valdymo relių taip ir neradau  :V  :V  :-{  :A  :-{  :-{ ir be to su vokiečių kalba visai nedraugauju  :/ . Bet užtat jai ką - jau turiu donorą to rezistorių bloko  :-{ .... ir daviklių - jei tik geri bus ir neis ant smūgio naujų gaut.
O su variklio apsauga, manau čia aš kalbu apie šitą:
http://www.elcats.ru/audi/parts.asp?mdl=090&unit=CBE046B7
tai man tikrai pasisekė, nes kai įsigijau šį auto toji buvo jau 'sunešiota' ir aš kažkodėl 'užsikepiau'  (aa) įsitaisyti sveiką, bet kai Audicentras užsiprašė 1400lt.  :O  :O  :O tada aš dar labiau užsimaniau jos  :), tik jau, žinoma 'second hand' ir iš karto radau, originalią, Kaune, lygtais už 50lt.,  todėl kaip tyčia važiuodamas į Vilnių nu negalėjau ta proga neužsukti į Kauną, ir įsigijau nu praktiškai kaip naują  (+).
P.S. įsijaučiau čia aš kažkiek ..... (v)  (v)