Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1744303 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
febi nelygu febi, gal 6161 įpylei ??  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
net nežinau, šitą gal prie aksesuarų reiktų postint, nes kaip ir nėra atskiros temos apie važiuoklę, bet bet kokiu atveju širdis vis man nerimsta dėl tokio komplektuko  :G :G :G :G :G (+) tik kad galinius amortikus ką tik pakeičiau, o prie priekinių net nėra dėl ko prisikabint .... :/

nori pasijausti limuziuno klases masinoje kaip golpuky? :)

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4483
    • Žiūrėti profilį
man jau mano dujiniai per kieti.Idomu jei pavyks R17 uzmaut su 245/45 padangom. kas tada bus
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
245 prieki patampys po kelia (+) o seip 245/45 yra ausktos padangos, net 11cm

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
atsimenu kupa su 225. O ka tu bajoras desi ?
Audi V8 4.2 MT 93m.  Audi coupe quattro 2.1T MT 86m. Subaru forester 2.5XT MT 04m.
4.2 servisas www.Remontocentras.lt  tel. Nr 8-37-206767 (darbo laikas 9-18val d.d.)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
pas mane liks R17 235 45 ir tai gal i prieki mastysiu 225 detis.... :? nu ziuresim...

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
pakomentuokit: automobilis V8 3.6 automatas, vienas artistas nuo 6000rpm buvo ijungta N junge y D ir dbr tik atbulinis veikia :-], o kompas rodo kad visi begiai sujunkti......Tai jau cia deze laikas keist??? :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
taip (+) o pasikeitus lai pasidomi explotacinem taisyklemis ko negalima.

Gerai kad subinen koks išsoves velenas nesulindo :D :D :D :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
net nežinau, šitą gal prie aksesuarų reiktų postint, nes kaip ir nėra atskiros temos apie važiuoklę, bet bet kokiu atveju širdis vis man nerimsta dėl tokio komplektuko  :G :G :G :G :G (+) tik kad galinius amortikus ką tik pakeičiau, o prie priekinių net nėra dėl ko prisikabint .... :/

nori pasijausti limuziuno klases masinoje kaip golpuky? :)
Su golpuku asociaciju bent jau pas mane nekyla, nes golpukas ankstas, barska ir nevalina, o nei vieno ish shitu savybiu pas manes nerasta :D (be) bet vaziuoja jis su stock 13iniais ratukais tiesa sakant netgi siek tiek minksciau :D :D

Mukas

• Svečias
imdamas kokią nors iš tokių 'šeškių' jau neturėtum jausti kaltės jausmo  ;)
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1753665
......iki tokios as dar nedaaugau, kogero ir nedaauksiu......... :D
bet varijantas...... :D :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
245 prieki patampys po kelia (+) o seip 245/45 yra ausktos padangos, net 11cm
tai kad jau su 225/50 R16 patampo normaliai per furų ir autobusų išvarytas provėžas, o septyniolikiniamas ratams standartas padangų kartais ne 245/40 ?? 8:8 Ką ten rašo nebepamenu ant dangtelio kur benzą užpilti  :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kazkaip normoje su tampymu devint 235... bet jei vaziuokle nuos truputi pasidevi- pradeda jaustis.... tad 225 butu kaip tik priekyje :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Chm, turbut pirma karta esu atvazinejes ramiai visa duju baka mieste... tas ramumas- tai su viso miesto srautu tolygiai ir be isisokimu. Greitis iki 60... tai visai ciotkai- simtui KM gavosi 26lt :D :D

Va ka daro nuotaikos uz vairo :D

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blin, šiandien manoji priekine kairė sport spyruokle LUŽO :[ :-{ :[ :-{ :[ :-{ :[ :-{ :[ :-{ :[ :-{ :[ :-{ :[ ir svarbiausia, ne kaip kitaip o mašinai ramiai stovint garaže ir man įlipant į ją (!?) :O dabar laikau suspaudęs kumščius, kad raudonų spyruoklių komplektas, kuri mačiau besivoliojantį vienoje vietoje, vis dar yra, pagalvojus, kad vel teks deti stock spyruokles ir grąžinti mašiną į pradini aukšti, net nupurto (z) (-)
Pasistojau ant svarstyklių, lygtais svorio nepriaugau :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
tai vistik tikriausiai jos nuo S4 2.2 buvo  Oo) Oo) :V

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Chm, turbut pirma karta esu atvazinejes ramiai visa duju baka mieste... tas ramumas- tai su viso miesto srautu tolygiai ir be isisokimu. Greitis iki 60... tai visai ciotkai- simtui KM gavosi 26lt :D :D

mieste 15L duju ????

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai vistik tikriausiai jos nuo S4 2.2 buvo  Oo) Oo) :V
nu bl... kiek kartu sakiau, kad ANT PACIU SPYRUOKLIU YRA parasyta, kokiam modeliui skirta, tad koks skirtumas, ant ko stovincias as jas rades?.......

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
 :) :) :) oi, oi, OI  :D opi tema, na vadinasi teisingai pamenu, kad buvo jos pas S4 2.2, bet ant ju kazkas (ne gamykliskai) buvo uzrases V8 (pasitikslinu), todel po sito ivykio galim daryt prielaida, kartoju prielaida kad kazkas GAL TIK uzsirase, kad jos GALI tikti ir i V8, nes nu normaliai-realiai ziurint na neturi konkreciam modeliui skirtos spyruokles va taip luzinet. Ir del ko as cia tiek sapalioju siuo klausimu: ogi visai nenoriu apsi***ti sau pirkdamas  ;)  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

mieste 15L duju ????
16ltr , o pradzioje maniau kad borto kompas gryba pjauna rodydamas 15ltr... Kaip bebutu cia vienetiniai atvejai ir tiek :D

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį

mieste 15L duju ????
16ltr , o pradzioje maniau kad borto kompas gryba pjauna rodydamas 15ltr... Kaip bebutu cia vienetiniai atvejai ir tiek :D

kaip gali pas tave 16 suvalgit???nieko nesakau bet jei cia is tikruju tai pavydziu.nes man kaip nevaziok mieste maziau 21 nesigauna

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia vienetinis atvejis paminetas nes ramiai su viso miesto srautu nevazineju. 21ltr as nepilu, labai jau retai, ziemos metu ir su verdanciu krauju (nelyginkit su ziedinem lenktynem mieste :D ) Nezinau nuo ko cia taip priklauso.... Matomai nuo irangos. Stovi IMVL lyg, ideta buvo jau, ta pati susidejo ir Stam, su nuolaidom mokejo nepilnus 4000lt... tad ziuresim ka jo valgo....

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
:) :) :) oi, oi, OI  :D opi tema, na vadinasi teisingai pamenu, kad buvo jos pas S4 2.2, bet ant ju kazkas (ne gamykliskai) buvo uzrases V8 (pasitikslinu), todel po sito ivykio galim daryt prielaida, kartoju prielaida kad kazkas GAL TIK uzsirase, kad jos GALI tikti ir i V8, nes nu normaliai-realiai ziurint na neturi konkreciam modeliui skirtos spyruokles va taip luzinet. Ir del ko as cia tiek sapalioju siuo klausimu: ogi visai nenoriu apsi***ti sau pirkdamas  ;)  ;)
O gal tamsta pazekit dar anu mano spyruokliu idetas foto ir panagrinekit uzrashu isvaizda, kad anie buvo nupiesti ne markeriu nei tusinuku nei kazkuom kitu o tuo budu, kokiu paprastai ant tokios paskirties spyruokliu, ju pagaminimo vietoje ir pazymi ju paskirti konkreciam modeliui............................................ o del fakto, kad ji neatlaike mano svorio ilipant :D na aftermarketiniu gaminiu kokybe visai neprivalo buti geresne nei VAG, neisliko ant ju gamintojo logo, neiaisku kieno gamybos, tik tiek, kad vokiskos, tik aprudijusios buvo, ziauriai, del ko ir baiminausi, kad rudys per giliai prasiskverbs, beto buvo itrukusi toje vietoje, kaip paskuj paaiskejo, tad jei tamsta nenori apsisauti, tai tokie patarimai ir isplaukia, imi tik naujas, o jei jau naudotas, gerai apziuri, ir velgi kartoju, ant tokios paskirties spyruokliu gan daznai yra gamyklishkai nuordyta info, kokiam modeliuiskirtos ir kokiai asiai, galinei ar priekinei
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 23, 21:27:11 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
o pas mane kai tik pradedu vaziuot, ir dar ant benzo , tai kartais uzgesta, kai ant duju pereina (pasitaiko, kartais, kad visai gazo nespaudziu, kai pereina ant duju dirbt ir tada - bac ir uzhgesta...) ir duju valgo ~20-22 ltr... 3.6, nors kai paskutini karta, kai brolis i druskininkus vaziavo ant 60ltr pravziavo ~400km... :) t.y. ~17l/100km :) (~260 trasa, ~140 miestas)

P.S. vo siandien faina buvo, kai dujos pasibaige vaziuojant i kaima - tik garas/dumai ejo is po kapoto kai sustojau ir tox alyvos kvapas... :) , net issigandau, bet tikriausiai taip ir turi but ? :) , nu aisku ir salone dvoke alyva... :)

su dujom auto tikrai nevalyna... ,  ner ka lygint  :[ , ypach jauciasi startuojant...

lauku jusu nuomones...  8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 23, 22:10:27 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
O gal tamsta pazekit dar anu mano spyruokliu idetas foto ir panagrinekit uzrashu isvaizda, kad anie buvo nupiesti ne markeriu nei tusinuku nei kazkuom kitu o tuo budu, kokiu paprastai ant tokios paskirties spyruokliu, ju pagaminimo vietoje ir pazymi ju paskirti konkreciam modeliui............................................ o del fakto, kad ji neatlaike mano svorio ilipant :D na aftermarketiniu gaminiu kokybe visai neprivalo buti geresne nei VAG, neisliko ant ju gamintojo logo, neiaisku kieno gamybos, tik tiek, kad vokiskos, tik aprudijusios buvo, ziauriai, del ko ir baiminausi, kad rudys per giliai prasiskverbs, beto buvo itrukusi toje vietoje, kaip paskuj paaiskejo, tad jei tamsta nenori apsisauti, tai tokie patarimai ir isplaukia, imi tik naujas, o jei jau naudotas, gerai apziuri, ir velgi kartoju, ant tokios paskirties spyruokliu gan daznai yra gamyklishkai nuordyta info, kokiam modeliuiskirtos ir kokiai asiai, galinei ar priekinei
Tame ir reikalas, kad ieškojau foto su tom spyruoklėm, pamenu kažkada buvai įmetęs, bet čia pas manęs palydovinis internetas nėra greitas (nes greitas per daug kainuoja)  :D ;) na o kad parūdijusios ir įtrūkusi viena buvo, to nežinojau arba nepamenu ir tai paaiškina viską.
O kaip jei nuo A200TQ Avant'o imti ??

Neprisijungęs no one

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na del sanaudu pas mane su 50l baku nuo 210 iki 260km nuvaziuoju. tai kazkur 21-25l 100km plius zinoma benzino dar tiksliai nzn bet 5l tikrai.Na pas mane padaryta kad nuo 5krpm buna tik benzas dujos issijungia. gal todel palakscius benzas iskarto isgaruoja bet tada dujos turetu taupytis...
na zodziu 24l duju ir dar benzo 5l  ir tai VIENAM SIMTUI KILOMETRU.