na ash irgi karta tarp Vilniaus ir Kauno 200 laikydamas ejau, tai 16 su kapeikom ir rode ir jei netektu priesh kiekviena ereli, besivelkanti antroje juostoje suleteti iki 130, laukti, kol teiksis pasitraukti ir vel isibegeti ish naujo kai puse min, butu dar maziau.
O siap mieste vfidurkis rodo man 17-18ltr vasara, o dabar kazkur vienu dviem litrais daugiau...
kažkaip į kompo parodymus nelabai kreipiu dėmesį, nes pzv dabar rodo apie 19,5 o 'pavalgė' realiai apie 24. Bet tas mano paskaičiavimas 26/120 tai ten min išėjo 10x12km. Juačiu aš tikrai be priežasties vėl nuobodžią temą užvedinėju.... :s :s
Na jo galima pagalvoti, kad neprisiskaitei A8 temoje begaliniu demagogiju apie kuro sanaudas
joke, galiu pasakyti kad visishkai normalios sanaudos, lygiai, kaip pas mane, nes tokiais trumpais atstumais vazinejant galima sakyt, ish 120, 100km shaltu varikliu pravaziavai, o kad pasiekti gamyklinius 17l/100km cia jau idealiom salygom reikia, su stock ratais, ishilusiu varikliu, vasara ir kad visi ar bent dauguma sviesoforu tau atlekiant uzsidegtu zaliai.