Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743682 kartus)

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2150: 2007 Gruodžio 20, 14:52:20 »
Jeigu varykliukas uzia ir nepucia, bus sklendes uzstrige ar sklendziu valdymo mataras padveses. o jeigu tuo metu kai nepucia ir varikliukas nedirba, tai bus sudile jo sepeteliai kartu su rotorium.... Geras seksas ji pakeist. V8 peciu esu james jau tris kartus (viena kart keiciau trukusi radijatoriu, du kartus keiciau varikliuka). kai nusistatysi gedima, pasiskambinek i servisus paklausk kiek darbas kainuoja, paskui man suma pasiulyk  gal ka ir sutarsim

Jeigu gedimas - varikliuko sudilimas, tai kuri laika ji dar gali priversti isijungti smarkiai trinkteledamas keleivio dureles priekines arba dideliu greiciu darydamas staigesni posuki i desine (varikliuko rotorius pasislenka is desines i kaire, tiek kiek turi laisvumo, o ten jo isdilimas buna zymiai mazesnis ir geriau priglunda prie nudilusiu sepeteliu. isisukimosi pradziai to pakanka, velesniam sukimuisi palaikyti kuri laika pakaks ir nudilusiu pavirsiu) .

:-] :-] jau zinau priezasti senden isiaiskinau, varikliukui viso gero:) zinau jau kiek ten pisnios ji pakeisti nes kondiske visa reikia isluptkad ji isimt, bet servise pas pazystama 100lt ryt pakeis, o varikliukas 50lt  apsiejo:)

Tik uz 100 Lt !!!!!!!  :O :O :O :O :O na kondiskes viso bloko kaip tik nereikia judint, reikia istraukt tik ta bloka kur sildymas vyksta...... girdejau tokia metodika, kad varikliuka keicia neisimant pacio peciuko o ji pjaunant ir paskui suklijuojant. Tai nebent taip darant galima prasyt 100 Lt. Jeigu su pilnu isemimu tai uz tokia kaina as tam zmogui dar i kanopa buciuociau uz gerasirdiskuma.... ar tas pazystamas yra dares analogiska operacija kad tik tiek praso? arba parasyk dar kiek imtu pinigo jeigu jis butu ne tavo pazystamas... labai idomu suzinot, nes kai pamaciau suma tai aparpuoli gavau... pagailek mano sveikatos ir dar papasakok apie viska, geriau tada kai jau sutvarkys - su visais atsiliepimais ir kokiu budu varikliuka keite...... Beje po tokios operacijos klima daznai klaidu prisigaudo, nors viskas kaip ir veikia. Man bent po kiekvieno ardymo apie 7 klaidas rodydavo, nusiresetinus jos neatsinaujindavo.

nu jo uz100litu dar nevariau keist planai pasikete, jis dares daug ka ,man audinei b4 2.8varikliu termostata uz 80lt pakeites yra, kai kitur 300 ir to dar galvoja :V
kai pasikesiu pasakysiu kaip keite