sveiki, gal kas buvo susidures su problema?. mano v8 1990 metu su senu tuo peciuku.
Problema tame kad nebeveikia peciukas nepucia, is pradziu veike gerai poto pradejo kas kuri laika nepust poto vel pust, o dabar nieko isvis. cia bus varykliukas? ar gal rele kokia?
Jeigu varykliukas uzia ir nepucia, bus sklendes uzstrige ar sklendziu valdymo mataras padveses. o jeigu tuo metu kai nepucia ir varikliukas nedirba, tai bus sudile jo sepeteliai kartu su rotorium.... Geras seksas ji pakeist. V8 peciu esu james jau tris kartus (viena kart keiciau trukusi radijatoriu, du kartus keiciau varikliuka). kai nusistatysi gedima, pasiskambinek i servisus paklausk kiek darbas kainuoja, paskui man suma pasiulyk
gal ka ir sutarsim
Jeigu gedimas - varikliuko sudilimas, tai kuri laika ji dar gali priversti isijungti smarkiai trinkteledamas keleivio dureles priekines arba dideliu greiciu darydamas staigesni posuki i desine (varikliuko rotorius pasislenka is desines i kaire, tiek kiek turi laisvumo, o ten jo isdilimas buna zymiai mazesnis ir geriau priglunda prie nudilusiu sepeteliu. isisukimosi pradziai to pakanka, velesniam sukimuisi palaikyti kuri laika pakaks ir nudilusiu pavirsiu) .