priekini lietini diska iskeliau/pas mane jie tipiski siems modeliams,kol kas i kitus nekeiciau/.Ech tie kelininkai!Ir uz ka mokescius mokam :[?Nervas paime kad dvieju atsarginiu ratu neturejau.Viena suvirino ratu servise kur dabar tik nuo 6 iki 23 val. dirba,kita-istiesino.Bet,mustas daiktas-tai jau mustas...
Kazkaip karta rimciau numynus ant stabdziu,ABS lempute kaip uzsidege-taip ir nebeuzgesta.Ko gero,ABS navarotas dingo!Tad dar vienas remontukas laukia.Jauciu,kad priekinius stabdziu diskus jau keisti reikia.Tad noriu paklausti,kur galima butu juos gauti ir ar rimtai jie tiek "pakainuoja"?Gal tinka ir nuo kitu modeliu,kur nors parduotuveje sakant kad ne V8? Galinius diskus pasikeiciau.Jau tikrai susiduriau su tokiu poziuriu, kad tik turtingi tokiom masinom vazineja-meistrai isaiskino,ir dar pats pajauciau santaupas i motoro remonta ikisdamas...
Vienas meistriukas man paaiskino,kad tas dungsejimas automate gali buti ir nuo variklio netolygaus darbo,ir nuo kazkokios "bombos" gedimo.Ta bombike,tipo,brangiai kainuoja,o remontuoja jas kokybiskai tik Lenkijoje.Cia pasakele ar realybe?
Dėl priekinių stabdžių (UFO). Kaip ir kodėl nusprendei kad jie blogi jau ?? Gal jie tik susiraitę ?? Ar jau susidėvėję ?? Storį matavai; naujų 25mm, minimumas 23mm. O gal pakaks tik 'bombą' (stabdžių akumuliatorių pakeist) ?? Ar išmeta kokius aliarmus kompas ?? Tokį meistrą, kuris sieja 'bombą' su automato darbu gali siųsti į tą pačią Lenkiją ant trijų raidžių.Ir aš asmeniškai nesiryžčiau tos 'bombos' remontuot, ir tuo labiau kažin ar būtų iš to finansinė nauda siūst ją į Lenkiją ir aplamai naujos kaina apie 400lt. jei ką. ABS'o darbą galėjai sutrikdyt ir į duobę kaldamas, aš pasižiūrėčiau daviklių padėtį, na ir žinoma praskanuot su kompu būtų labai gerai, ir ne vien dėl ABS'o
O diel lietų ratų remonto, tai geras meistras vos ne pusiau skilusį ir su trūkstamom dalim atremontuoja, kad nieko nesuprasi (žinoma po perdažymo), bent pas mus Klp toksai yra Vakarų Laivų Remonto Įmonėje
Žodžiu apie UFO, ABS, 'bombą' ir dar kai ką labai glaustai ir konkrečiai čia pasiskaitysi:
http://members.aol.com/c1j1miller/brake.htmlP.S. manau angliškai kerti