As vakare neturiu mados skambinti, todel klausimas ateina sms pavidalu. Del vamzdziu gaunu atsakyma kad parduoti gali tik po ritini, o atkirpti negali.
Tavo kolegos ar darbuotojai nei karto man nera paskambine, pirma karta net o darba neejau, ju laukiau. Paskui tik pazadai tebuvo, finale zinojai kodel man yra skubu, taciau vel pavedei.
Drenazas reikalingas kai nera nuolydzio? Jis yra, todel manau kad nereikia.
As tau nepriestarauju kad vakare vaziuodamas pakeliui uzvezei iranga, viskas cia ok. O skambuciu naktiniu tavo buvo ir ne vienas, ci kai veske tik nusipirkai. Negi as turiu is laimes krykstauti kai jau snaudziant paskambina zmogus? Pakalbam ir einu miegoti, jei cia pasikelimas tau - tebunie.
Man abydna kai zmogus daug prikalba, sutariam, suderinam o viskas baigiasi tik ties pinigu pasiemimu. O svetimos firmos kazkaip nespindi noru pajungti ne ju irengini. Galu gale bent tiesiai galejai pasakyti kad neujungsi ir jokie tavo zmones nevaziuos. Kam reikia kas karta taip elgtis?
Daugiau purve nesimaudysiu, esi koks esi, niekas cia neteisia ir nesiruosia taves keisti ar aukleti.