Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1791785 kartus)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
Su samariezais buvau i silke 86m senalaide idejes, nes neturejau fiksatoriu, o V8 jau buvau idejes tapacia tik su fiksatoriais, kiek ju ten buvo like nepamenu, bet uzteko kad laikytusi ir nenukristu, gal labai lengvai bagazine uzsidaro ir nenusidauze, bet cia vienu momentu nuemiau stopus keitinedamas ir taip tikriausiai pora metu jau garaze ji guli  :-]  Nori geros garso izoliacijos, tai susidek visas jas nuo V8 pradedant gumuotu paralonu is variklio puses, po panele tokiupat, baigiant kilimu su paralonu is V8, aisku kilimas netiks, nes V8 slenksciai pustesni, bent taip atrodo. Skirtumas tarp silkes ir V8 garso atzvilgiu akivaizdus Toliau reiketu kazkaip gumas pritaikyt i tarpdurius prie isoriniu tarpu, va tad tai butu pasaka ;)

Kad aš rasčiau visa V8 savam krašte ardomą tai būtų puiku, ot aprinkčiau.. :D Bet yra tekę tik matyt, tai kaip pvz pas V8 bagazinej tos garzo izoliacines medžiagos pilna visur, o pas silkę nėra išvis. Tai bagažinę aš išsiklijuosiu, yra pirkt to blizgančio klijuojamo bitumo, tai kiek skaičiau tai jis ten kaip vibro ir garzo izoliacinė medžiaga.. Visos apdailos pas mane gražios bei tvarkingos tai viska sutverus vaizdas ir rezultatas (tikiuosi) bus. Norejau ir bagazines dangtį klijuot, o ant viso to tą apdailą uždėt, butų ir praktiška ir gražu, bet kaip matau mano silkei šitas dalykas sunkiai padaromas.