Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1795182 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
nevisai yra taip kaip sakai, nes galia yra isskaiciuotas dydis nuo sukimosi momento, gaila kompa isformatavus geros nuorodos dingo. Tu teisus, sukimo momentas padideja iki tam tikros ribos, po to jau nera kaip. Del issisukimo iki 8000 bedu nera, net su standartiniu V8 kolektoriu ir sklendem tai imanoma, tik kad su tokia siauru kolektorium ir mazom gazo sklendem jau nieko is to neisgausi ;)
Na palyginkim pvz vien skaičiukais Audi 4,2 V8 variklius, taps pats 1992 metų ABH 280ag/400nm ir R8 4,2 V8 kur anas pasiekė savo tobulumo ribas: 420ag/420Nm kokie dar išskaičiavimai? :) žinau tas visas sudėtingas formules, bet kai nemėgstu paprastų dalykų daryti sudėtingais, man paprasčiau sakyti: Nm duoda įsibegejimą, Ag - maksimalų greitį, aukštasūkiai varikliai su daug ag ir mažai Nm tinka britvom ir lengvoms transprto priemonėm, didelio litražo su daug Nm - sunkiasvoriams :-)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Ta DTM sveria kaip bulka, gal net maziau.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
raso internete 1220kg, tai uz standartine bulka quattro tikrai lengvesne.
pasirodo su beske sumaisiau, bulka panasiai sveria, dar nuo motoro priklauso
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 27, 13:12:49 sukūrė Lucifer »

Neprisijungęs kreve

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
sukas ta v8 dtm(+) dar ka kalbet dtm alfa 155  atmosferikas „Alfa Corse“ inžinieriai iš 2,5 litro 6 cilindru motoro išspaudė 490 arklio galių, kuris galėjo pasiekti net 12,000 aps/min ribą. Tais laikais tokios charakteristikos buvo stulbinamos. :smoke: Alfa Romeo 2.5 L V6 Engine Amazing Sound - '96 Alfa 155 V6 Ti DTM & Juno Racing CH2   manau tais laikais dtm mersai audi alfa ar paemus b group raly  ar f-1 tu laiku nublaksta dabartiniai vaikiski raliai,ziedines lenktynes ar f-1 kur 1,6 motorai plius turi taupyt kura padangas apsurdas daros :V
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 28, 13:29:03 sukūrė kreve »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
tai ir šiai dienai skamba neblogai

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
man asmeniskai zymiai smagiau vaziuot su atmosferiku kuris turi ag neblogai negu su turbo.toks lagas nesijaucia sukiu depazone pas atmosferika man asmeniskai prie sirdies atmosferikas :H

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
man asmeniskai zymiai smagiau vaziuot su atmosferiku kuris turi ag neblogai negu su turbo.toks lagas nesijaucia sukiu depazone pas atmosferika man asmeniskai prie sirdies atmosferikas :H
Tokios nuostatos buvau ir aš kažkada, bet turbo ir kompresorių sistemos pažengė į priekį, atsirado VTG, dingo turbo duobės išsilygino Nm kreivės,  atmosferikų era baigėsi :-)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
sukas ta v8 dtm(+) dar ka kalbet dtm alfa 155  atmosferikas „Alfa Corse“ inžinieriai iš 2,5 litro 6 cilindru motoro išspaudė 490 arklio galių, kuris galėjo pasiekti net 12,000 aps/min ribą. Tais laikais tokios charakteristikos buvo stulbinamos. :smoke:   manau tais laikais dtm mersai audi alfa ar paemus b group raly  ar f-1 tu laiku nublaksta dabartiniai vaikiski raliai,ziedines lenktynes ar f-1 kur 1,6 motorai plius turi taupyt kura padangas apsurdas daros :V
Matai tais laikais ir siandien rezultatai panasus, nors ir nebetokie galingi aparatai trasose, nes ka anksciau islauzdavo tiesiojoj su galia, dabar su aerodinamika, pakaba ir padangom laimi posukiuose. Siandien autosporte daug saugiau, nebeseda visi uz lenktyninio bolido kaip i savo laidotuves, nebereikia savo drasos rodyti bandant suvaldyti galia, todel dingo tas idomumas, bet siandien rezultatai reikalauja didesnio tikslumo, todel lenktynininkam ne ka lengviau varzytis, o rizika mazesne ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
Kiek metu to reikejo laukt? :D

Tokios nuostatos buvau ir aš kažkada, bet turbo ir kompresorių sistemos pažengė į priekį, atsirado VTG, dingo turbo duobės išsilygino Nm kreivės,  atmosferikų era baigėsi :-)

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
Matai tais laikais ir siandien rezultatai panasus, nors ir nebetokie galingi aparatai trasose, nes ka anksciau islauzdavo tiesiojoj su galia, dabar su aerodinamika, pakaba ir padangom laimi posukiuose. Siandien autosporte daug saugiau, nebeseda visi uz lenktyninio bolido kaip i savo laidotuves, nebereikia savo drasos rodyti bandant suvaldyti galia, todel dingo tas idomumas, bet siandien rezultatai reikalauja didesnio tikslumo, todel lenktynininkam ne ka lengviau varzytis, o rizika mazesne ;)
is dalies sutinku,bet anais laikais protas daugiau dirbo zmoniu ir lenktynininku negu dabartiniu laiku kur valdo protus kompai antra pilotam lengviau pilotuot drs ir t,t dar sakau like is tokiu  kur zmogaus ir lenktyninko protas valdo tai kartingu sportas kur karbai reik sukt galva neblogai jokiu drs ir t,t greiciai dideli .ant posukio stovi ir sena masina jai ji gerai paruosta atitinkami stabdziai vaziuokle motoras,ratai
Ayrton Senna Onboard Lap Suzuka 1989 with James Hunt Commentating protas tais laikais dirbo,su rankyte.tai nedabar taupyk viska.kas liecia del nauju masinu,kad jos greitesnes ant posukiu nemanau ypac f-1 sporte formules kas metus leteje po biski ir jau nemazai metu. tiek manau ir kitose auto sakuose yra panasiai,idomu butu palygint kazkur rast anu laiku s-1 ir siu laiku wrc kokiu keliu greicio ruozu  ar dtm :V  sporte ir turi but rizika jai bijai mirt panasiai ar skystos rankos neik i ta auto sporta.trumpai ir aiskiai ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 10:48:11 sukūrė kreve »

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
pats anais laikais lenktynevai gal? o gal siais lenktynese dalivauji? kiek cia tau metu... gimes ...91'mais kalbi kaip patyres pilotas :bedantis:

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
nuo 89 m kartingu sporte iki 97m poto pertrauka vel kazkiek kiek finansai leido pertrauka ir vel dabar,o per pertraukas,kad nesurudyt,taip visokie mini varzybeles.taip Mukai pradejau f-1 ziuret dar per sat-1 poto tele3 ir baigiau ziuret f-1 kaip m,s pasitrauke pirma kart is sporto nes uzdraude kuro pilima bandymus normalius ir t,t vaikai gali ziuret 1,6 ltr formule.cia kaip kazkakada girdauskas turejo lancia senais laikais atskrenda lancia is tolo vien nuo garso plaukai pestu stojos lietuvoj lakste su 500ag ir dar neriba buvo jau nekalbu apie s-1 garsa (o) (o) ir dabartiniu fordu wrc ir berots 1,6ltr :-]:-]:-]:-] kiekvieno teise rinktis.dabar tokie laikai grozis estetika valdo.man giliai dzin ta estetika.seniau masinos turejo harizma savita.cia panasiai visos naujos auto vieni nuo kitu kazka kopina ir tt, kaip ir moterys virs 30m skirtingai rengias dazos ir tt, dabartines jaunos panasiai rengias dazos ir t,t :F

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
kazkaip skaiciukus sumaisiau vietom i amziu paziurejes... :D
na nevisai sutinku kad dabar pilotu smegenys maziau dirba, gal tik rankom kiek lengviau

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
is dalies sutinku,bet anais laikais protas daugiau dirbo zmoniu ir lenktynininku negu dabartiniu laiku kur valdo protus kompai antra pilotam lengviau pilotuot drs ir t,t dar sakau like is tokiu  kur zmogaus ir lenktyninko protas valdo tai kartingu sportas kur karbai reik sukt galva neblogai jokiu drs ir t,t greiciai dideli .ant posukio stovi ir sena masina jai ji gerai paruosta atitinkami stabdziai vaziuokle motoras,ratai
Ayrton Senna Onboard Lap Suzuka 1989 with James Hunt Commentating protas tais laikais dirbo,su rankyte.tai nedabar taupyk viska.kas liecia del nauju masinu,kad jos greitesnes ant posukiu nemanau ypac f-1 sporte formules kas metus leteje po biski ir jau nemazai metu. tiek manau ir kitose auto sakuose yra panasiai,idomu butu palygint kazkur rast anu laiku s-1 ir siu laiku wrc kokiu keliu greicio ruozu  ar dtm :V  sporte ir turi but rizika jai bijai mirt panasiai ar skystos rankos neik i ta auto sporta.trumpai ir aiskiai ;)
Visiškai sutinku, bet autosportas yra taip pat technologijų tobulinimo arena, liūdna, kad iš F1 dingo V12 varikliai, bet žmogaus fizinės galimybės atlaikyti perkrovas, reaguoti į situaciją yra ribotos o tai reiškai kad ir galios kelti nebėra prasmės, kai ji nebus suvaldyta, kai pilotuojant
f1 bolidą žmogaus kūnas ir protas ir taip dirba ties savo galimybių riba, belieka tik mažinti variklio tūrį bandant pasiekti tuos pačius rezultatus, ir tuo pačiu didinti efektyvumą, kuro sąnaudas, diegti naujas technologijas, technologinis progresas taipsakant :-)

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
kazkaip skaiciukus sumaisiau vietom i amziu paziurejes... :D
na nevisai sutinku kad dabar pilotu smegenys maziau dirba, gal tik rankom kiek lengviau
as anketa Mukai netaip uzpildziau ;) ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 12:05:01 sukūrė kreve »

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
Visiškai sutinku, bet autosportas yra taip pat technologijų tobulinimo arena, liūdna, kad iš F1 dingo V12 varikliai, bet žmogaus fizinės galimybės atlaikyti perkrovas, reaguoti į situaciją yra ribotos o tai reiškai kad ir galios kelti nebėra prasmės, kai ji nebus suvaldyta, kai pilotuojant
f1 bolidą žmogaus kūnas ir protas ir taip dirba ties savo galimybių riba, belieka tik mažinti variklio tūrį bandant pasiekti tuos pačius rezultatus, ir tuo pačiu didinti efektyvumą, kuro sąnaudas, diegti naujas technologijas, technologinis progresas taipsakant :-)
(y)(y)(y) as tik tos nuomuones,kad zmones renkasi sou paziuret greiciai garsas nuo kurio svaiksti benzo,padangu svilanciu kvapas :G f-1 ypac nusivaziavo.nes cia panasiai i naskara ateina ziuret ne vien masinu,o kai butu pvz v6 kas eitu ziuret :V yra logikos tikrai dauk pas jus ponas Grishman,bet sakau esme dingo zavesys visas su naujaja karta po m.s paskutinio is ju kartos. ir kito sporto auto saku dauguma:-( mano tokia nuomuone kitas sakys super yra  kebuliniai auto ciampionatai kaip seat ar bmw dyzeliniai varo :-{ kitas sakys v8 buvo ar mersai alfos :smoke: as prie tuos nuomuones zmoniu lieku paskutines benzininiai ir tikrosios auto laiko patikrintos (o) pabaiga :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
pagaliau, o tai buvau pradejes galvot kad V8 vairuoji :-]

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
pagaliau, o tai buvau pradejes galvot kad V8 vairuoji :-]
;););)

Neprisijungęs kreve

• Žiūrėti profilį
bet jo resursas koks gerbemieji :D kartingu motoru ir yra 125cc 1 cilindro 50ag,bet resursas trumpas,cia taspats manau.nevertas demesio motoras visai (n)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
greitai cia isriso, tik uzsimine apie kartingus ir nera  :bedantis:

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
greitai cia isriso, tik uzsimine apie kartingus ir nera  :bedantis:
:-] (y)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
Sian vos nesupyliau V8, net nesupratau kaip acitiko. Nuo sankryzos daviau gazo i 90 laipsniu posuki ir beveik vietoj 180 laipsniu apsisukau ant to "baltos dangos", net sureaguot nespejau...

Neprisijungęs o

• Įrašai: 232
    • Žiūrėti profilį
Sian vos nesupyliau V8, net nesupratau kaip acitiko. Nuo sankryzos daviau gazo i 90 laipsniu posuki ir beveik vietoj 180 laipsniu apsisukau ant to "baltos dangos", net sureaguot nespejau...
juk 4.2,o sukant i posuki ir duodant gazo labai greit meta uzpakali,o jei dar slidi danga....