Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1769975 kartus)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #15425: 2013 Rugsėjo 25, 10:27:41 »
Sviezio kraujo padave  - smagus sujudimas :)

Asteriksai - su variklio kaitimu as ja jau pirkau, taip kad nieko tau atsakyti negaliu. Pirkau su trukusiu peciuko radijatoriumi, galvojau pradzioje kad del to ir kaista, kad sistema nesandari ir jai vestant pritraukia i ja oro ko pasekoje cirkuliacijos nebudavo.... su tuo trukusiu peciuku atskira istorija perkant buvo..... jau buvome rankom sukirte ir sudereje masinos kaina kai pastebejau, kad is ten varva antifryzas - pardavejo paklausiau kaip cia yr, ta ianas taip norejo tos masinos atsikratyt, kad atidave is mano sumoketu pinigu 1000 lt, kad tik as isvaziuociau :) sake jonavoj nera kam jos taisyt, peciuka pakeisti visi atsisake, kiti remontavo bet nepajege :D paskui kai savo rankom viska dariua supratau apie ka kalba.... isprincipo nieko sudetingo nera tik knistis kaip visada reikia daug, is komercines puses - nuostolingas projektas :D

Domai - ventiliatorius pasileisdavo pas mane laiku, tik nepersijungdavo i antra greiti, kai ateidavo laikas. Ausinimo sistema manau efektyvi - taciau manau kad mano atveju cirkuliacija buvo silpna, nes kaip ir minejau apatine slanga budavo vesoka net ir uzkaitus. Tikrai esu mates veske, kuri jokiom salygom net 100 neparodydavo tai buvusioji Stamo, dabartine Dimos.

Grisman - radijatoriaus isardymas siekiant ji isvalyti superinis dalykas, tuo labiau, kad veskes radijatorius lengvai ardomas

ff