Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1743826 kartus)

Neprisijungęs ADDICTION

• Įrašai: 679
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13725: 2011 Rugsėjo 25, 00:35:45 »
Perskaudu ir man darosi savaja benzinu maitinti  :D kasdien sukant vis daugiau km  ff Bus paverstas i ekomobili greitu metu  Oo)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13726: 2011 Rugsėjo 25, 01:25:39 »

kiek prasyti uz tokius orginalius ronal r17 ratukus?

Tokius su nupoliruotom palangėm jei neskaičiuoti mirusių padangų kurios ant jų buvo užmautos, pavasarį paemiau už 800lt ir manyčiau labai pigiai gavosi.

O už šiuos nieko neprašyk o poliruok palanges ir mauk ant mašinos tiktai greičiau
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 25, 01:28:36 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13727: 2011 Rugsėjo 25, 01:35:13 »
o protingi netgi jas deda ir į nulio metų senumo limo klasės auto,
Tarp mūsų įmonės klientų nei vieno tokio 'protingo' dar neatsirado...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13728: 2011 Rugsėjo 25, 10:08:54 »
na žinoma, kitaip ir būt negali, čia juk Lietuva, čia lietūs lyja .... o ir A8-tai FSI kiek žinau nėra dar dujinės įrangos, o ir šiaip tai 'protingi' Hyundai'ju perka  :-]

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13729: 2011 Rugsėjo 25, 11:15:01 »
Anksciau ir as buvau labai nusiteikes pries limo su dujom, nes maniau kad dujos prie tos klases atrodo gedingai, bet juk kazkada man ir dirza uzsisegt mieste atrode gedingai (!?) Dabar galvojasi visai kitaip: ar tikrai protingai pasijausi turedamas galimybe vaziuoti perpuse pigiau vistiek pilsi brangiai? :-] Siaip daug mastymo pasikeite, supratau kad V8 laikyti stovincia ir vazineti su silke yra dar labiau nelogiska, nes daugelis vaziuokles daliu turi tokiapacia kaina, eksplotaciniai skysciai taip pat, kuro reikia labai panasiai, o vaziavimo malonumo 0, o dar ir remontuoti tenka ta su kuriuo vazineji, tai kam kisti litus i pakaitini automobili, kai man nuvaziuojanciam 10kkm per metus skirtumo nesijaucia. Taigi manau ir ,lomke, tai suprasi po keliu metu ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13730: 2011 Rugsėjo 25, 11:25:49 »
Man anksčiau buvo gedinga abiem rankom vairą laikyti, bet tapo savaiminiu dalyku, bet vienas dalykas man visad išliks keistas - tai iš tokios kubaturos ir senumo mašinos padaryti kasdiene, ir kuo ji labiau sensta, tuo šis dalykas darosi vis keistesnis

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13731: 2011 Rugsėjo 25, 11:30:30 »
na žinoma, kitaip ir būt negali, čia juk Lietuva, čia lietūs lyja .... o ir A8-tai FSI kiek žinau nėra dar dujinės įrangos, o ir šiaip tai 'protingi' Hyundai'ju perka  :-]
Hyundai perka taupūs, tiksliau jie perka ne mašinas o nuolaidas, o jeigu dar pasiūlyti nemokamus kilimėlius ir nuolaidų kuponą senukuose... :-]

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13732: 2011 Rugsėjo 25, 11:44:54 »
visi jus teisus :) bet kodel nesidziaugti v8 kasdien, vazinejant su dujom? Grishman, pats pili i savo juoda ~ 16l benzo, ir kas is to? Suprantu, kai v8 kaip lomkes, gedzio atveju,  tai nera masinos kasdienai, tada ir duja nereikalinga, bet jei su ja vainet nemazai, nematau jokio tikslo ismest pinigus i bala, geriau isidet dujas ir uz sutaupytus litus nusipirkt gerus ratus, persisiut salona ar pasidaryt kitu modu ar bent pasidaryt masina geros technines bukles  ;)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13733: 2011 Rugsėjo 25, 11:58:01 »
Nu gedzio atveju irgi nemanau, kad automobilis ziedui daromas :D nujauciu kai projektas bus baigtas RS2 eis i pavesi :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13734: 2011 Rugsėjo 25, 11:59:29 »
 :O  kaip tai mano nėra kasdienai ? kol važiavo buvo kasdienai, ir kai vėl važiuos - bus vėl kasdienai, tik kad ir max važinėdamas aš prisuku 3-5 kkm per metus ir  va čia jau kita medalio pusė yra  :D  o RS2 bus donoras A200  :-] :-]

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13735: 2011 Rugsėjo 25, 13:01:30 »
o kas draudzia tureti dvi veshkes viena 'darbine' kita ledine ? arba imkit pavyzdi is manes - A8 dujom darbine, V8 malonumui
tik pakolkas siuo metu V8 dar neisigyjau tai tenka visur su 'darbine' vazinet  :-] :-]

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13736: 2011 Rugsėjo 25, 14:31:15 »
visi jus teisus :) bet kodel nesidziaugti v8 kasdien, vazinejant su dujom? Grishman, pats pili i savo juoda ~ 16l benzo, ir kas is to? Suprantu, kai v8 kaip lomkes, gedzio atveju,  tai nera masinos kasdienai, tada ir duja nereikalinga, bet jei su ja vainet nemazai, nematau jokio tikslo ismest pinigus i bala, geriau isidet dujas ir uz sutaupytus litus nusipirkt gerus ratus, persisiut salona ar pasidaryt kitu modu ar bent pasidaryt masina geros technines bukles  ;)
Jeigu tik kuro sąnaudos butų vienintelė problema... o tepalo sąnaudos? o dalys, kurias vis sunkiau gauti? o taik kad elementarią prekinę išvaizda palaikyti, kad kad kasdnien žiūrint į mašiną neapimtų depresija? Priklauso nuo to, koks tas tavo kasdieninis kilometražas, jei droži po 100km į dieną geriau nusipirkti dyzelį 2000+ metų gamybos ir nejuokinti žmonių :-] toks ten ir džiaugsmas su ja kasdien važineti, kai puna kėbulas ir dalys viena po kitos byra ir salonas drožiasi apsižiuri po kelių metų ir matai kad mašina tinkama tik tau į angarą :-] ir kas tada? kišti sekančius 10k? - ačiū ne ;) "Padrožk ir išmesk" vaidmenį aš geriau patikėsiu kokiam dyzeliniam šerpatrebui
Keista, prieš kelis metus vienas aš buvau išjuokiamas, kad mano mašina prasuka tik vieną kitą šimtą km į menesį o visi kiti sukdavo kilometrus, kaip taksistai :D paskuj chebra apsiramino, suprato, nusėdo mašinos į garažus, ar tai pavargusios no intensyvios eksploatacijos ar tai savininkai pažino ekonomijos džiaugsmą ar tai kitos išlaidos ir prioritetai gyvenime atgsirado o dabar vėl bangos keliamos :D
Sorry bet mano nuomonė vienareikšmiška, eksploatuoti mašiną kasdien su V8 ir didesniu varikliu gali sau leisti tik tie, kurie gali už mašiną pakloti 100 000+ pinigų, visi kiti tiesiog važiuoja ne pagal sovo galimybės ir leidžia vėjais sunkiai uždirbtus grašius.....

Neprisijungęs L0MK3

• Įrašai: 2023
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13737: 2011 Rugsėjo 25, 14:41:24 »
Sorry bet mano nuomonė vienareikšmiška, eksploatuoti mašiną kasdien su V8 ir didesniu varikliu gali sau leisti tik tie, kurie gali už mašiną pakloti 100 000+ pinigų, visi kiti tiesiog važiuoja ne pagal sovo galimybės ir leidžia vėjais sunkiai uždirbtus grašius.....
v8 islaikymas neikandamas daugeliui lietuviu ir su tuo reikia susitaikyt

o dalys, kurias vis sunkiau gauti? o taik kad elementarią prekinę išvaizda palaikyti
o ir drozt kiekviena diena ja gaila

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13738: 2011 Rugsėjo 25, 15:07:30 »
čia kita medalio pusė, bet yra žmonių, kurie nori su v8 važinėt kasdien, todėl tokiu atveju protingiau įsidėt dujas, negu važinėt benzu  ;) o paie mašinos retumą, ypatingumą ir kitus dalykus kalbėt neverta, nes ir taip aišku, kas per mašina V8  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13739: 2011 Rugsėjo 25, 15:20:57 »
matot as V8 turiu jau beveik 4 metus, per juos nuvaziavau apie 4000km ir tie buvo tai masinai su didelia apkrova, ji juo dirbo is peties, tuo tarpu per 4 vairavimo metus su silke prasukau apie 40kkm, ir tie daugumoj jai buvo lengvi. Kai paskaicuoju kiek man tereikia vaziuot ~100km per savaite, tai tikrai susimastau ar verta palikti V8 stovet, nes nemegsta jos nei sausu garazu, nei per lietu ant kiemo stovet, jas nuolat reikia uzkurinet, nors jos stovi, tai gal tada jai bus sveikiau pasivazinet per savaite 100km, tuo labiau, kad pagrindinis vaziavimas man su automobiliu buna uzmiestyje, vaziuoju mokintis, o ne sikt-mist, nes patinka pasivaiksciot, o ir burzgiantys autobusai visai nieko, tada kam man koks dyzelis ar ta pati silke? Juk uzmiestyje vaziuot smagiau kai jautiesi patogiai, kai yra kazkoks komfortas ;) ir pamirsau dar jog pas mane V8 su nemazai isores defektu, tai ir prie krautuve nebaisu palikt kol neperdazyta :-]

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13740: 2011 Rugsėjo 25, 18:08:22 »
man asmeniskai nusikakint kas su kuo vaziuoja, as vaziuoju su v8 ir man dzin ka kiti mano. geros dujos pilu ir nesikraunu :P ir pravaziuoju daugiau nei lietuvoje :D

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13741: 2011 Rugsėjo 25, 18:21:27 »
tai faktas jeigu nori vazinet su v8 tai pastatyta tvarkinga duju iranga leidzia su ja vazinet kiek nori. bajoro ir audziaus tiksliai viska nusakantis postai buvo, o jei ant benzo tai km tik skaiciuotum, nes ryja jos daugiau nei naujos a8  (+) as pasilieku prie savo nuomones kad geriausia kai turi du tokius bolidus

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13742: 2011 Rugsėjo 25, 18:46:26 »
jei masina mazai vaziuoja, tai ir dujos ilgai neatsipirks - tada neverta detis. Elementari matematika.

Kitas desnis - EGO, jei uz ji gali aklai moketi pilna kuro kaina - tai lai ir gyvena su EGO.

Kazkada ir as kaip kiti pries dujas buvau, lygiai taip pat kaip durniais laikiau quattro gerbejus, bei durniais laikiau kas turi didzialitrazius variklius.

Bet gyvenimas eina, mokaisi is klaidu, su laiku pasijuoki is savo minciu, EGO ir t.t.

Tad kiekvienas siai dienai masto pagal save.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13743: 2011 Rugsėjo 25, 18:56:33 »
na ir ką, aš ir buvau prieš dują kol neatsirado tiesioginės...

Neprisijungęs Rimviss

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13744: 2011 Rugsėjo 25, 19:01:54 »
o koki benzina i v8 pilat? 98 ar 95(gal 85 )?su kuriuo ji geriausiai sutaria? as i b4 piluos 98 ir tai tik statoil nes kitokio ji nemegsta pradeda trukcioti....

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13745: 2011 Rugsėjo 25, 19:13:05 »
na ir ką, aš ir buvau prieš dują kol neatsirado tiesioginės...
as irgi

Neprisijungęs Marijus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13746: 2011 Rugsėjo 25, 19:14:57 »
o koki benzina i v8 pilat? 98 ar 95(gal 85 )?su kuriuo ji geriausiai sutaria? as i b4 piluos 98 ir tai tik statoil nes kitokio ji nemegsta pradeda trukcioti....
jei 3.6 tai 98 pagal instrukcijas jai negalima - jei 4.2 jau galima ir 98

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13747: 2011 Rugsėjo 25, 19:15:15 »
aš kažkodėltais visada piluosi iš Neste24, visada 98-ą, niekada netrūkčioja. tiesa trūkčiojo kai buvo lembdai kapiec

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13748: 2011 Rugsėjo 25, 20:13:10 »
O tai statoil is kitos mazeikiu naftos 98 pardavineja?  :D

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13749: 2011 Rugsėjo 25, 20:54:23 »
dalis statoilo kuro yra importinis :)