visi jus teisus bet kodel nesidziaugti v8 kasdien, vazinejant su dujom? Grishman, pats pili i savo juoda ~ 16l benzo, ir kas is to? Suprantu, kai v8 kaip lomkes, gedzio atveju, tai nera masinos kasdienai, tada ir duja nereikalinga, bet jei su ja vainet nemazai, nematau jokio tikslo ismest pinigus i bala, geriau isidet dujas ir uz sutaupytus litus nusipirkt gerus ratus, persisiut salona ar pasidaryt kitu modu ar bent pasidaryt masina geros technines bukles
Jeigu tik kuro sąnaudos butų vienintelė problema... o tepalo sąnaudos? o dalys, kurias vis sunkiau gauti? o taik kad elementarią prekinę išvaizda palaikyti, kad kad kasdnien žiūrint į mašiną neapimtų depresija? Priklauso nuo to, koks tas tavo kasdieninis kilometražas, jei droži po 100km į dieną geriau nusipirkti dyzelį 2000+ metų gamybos ir nejuokinti žmonių
toks ten ir džiaugsmas su ja kasdien važineti, kai puna kėbulas ir dalys viena po kitos byra ir salonas drožiasi apsižiuri po kelių metų ir matai kad mašina tinkama tik tau į angarą
ir kas tada? kišti sekančius 10k? - ačiū ne
"Padrožk ir išmesk" vaidmenį aš geriau patikėsiu kokiam dyzeliniam
šerpatrebuiKeista, prieš kelis metus vienas aš buvau išjuokiamas, kad mano mašina prasuka tik vieną kitą šimtą km į menesį o visi kiti sukdavo kilometrus, kaip taksistai
paskuj chebra apsiramino, suprato, nusėdo mašinos į garažus, ar tai pavargusios no intensyvios eksploatacijos ar tai savininkai pažino ekonomijos džiaugsmą ar tai kitos išlaidos ir prioritetai gyvenime atgsirado o dabar vėl bangos keliamos
Sorry bet mano nuomonė vienareikšmiška, eksploatuoti mašiną kasdien su V8 ir didesniu varikliu gali sau leisti tik tie, kurie gali už mašiną pakloti 100 000+ pinigų, visi kiti tiesiog važiuoja ne pagal sovo galimybės ir leidžia vėjais sunkiai uždirbtus grašius.....