tingiu daug diskutuoti, bet su tavim vienam lauke tikrai nesikciau ir nesiksiu gali buti del to ramus :f
o siaip juokingas pasakymas kad tavo masina gelda, bet neturi konkreciu faktu lyg grynaveisle panele, sneka ir nezino ka. pats pasidomek apie pavaru dezes, kiek vaziavau a8 tai visos vienodos dezes buvo - 4iu pavaru, o penkta puspavare, jei tau nedaeina, eik isigydik.
tau manes tokio kvailo zmogeno, kuris nesigaudo auto turbut geda klausyti, bet as tau pasakysiu, iki 99metu a8 automatas benzas buvo tik 4 begiu, iskyrus 2.8 30v kuris pradejo eiti nuo atrodo 97.
parodei savo protinga galva ir didelias zinias
jei netiki nueik i betkuri auto puslapi pasiziuresi
Shnekuti tu shnekuti, A8 zinove, va grozekis: visos dezes tipai ir datos nuo kada iki kokiu metu ejo ir ant kokiu varikliu A - automatine S - mechanine, skaicius shalia - begiu kiekis, ir apie puspavares apskritai neteko girdeti dar, turbut kazkoks naujas garaziniu ishmislas beje idomu koks pas tave variklis, gal ish tu pradiniu, kur tik 285arkliai tada tikrai patarciau visus epitetus del mano mashinos atsiimti, nes atsidurtum labai nepatogioje sitaucijoje apziurinedamas mano galinius zibintus, atvirai sakant, net jei ir 300 arkliu pas tave butu, nemanau, kad kiltu man daug problemu, kitas reikalas, jei turetum 5 begiu automata, tuomet galetum kazka kalbet... O konkreciu faktu apie tavo mashina pasigaves iki apsivemimo, skaitant tavo sukurta tema kur nesugebejes surasti ka daro tas ar anas mygtukas ar kaip naudotis automato ryciagu, rashineji ishminties kupinus postus netik A8 temoje bet ir lendi i gretimas, kaip kad ir shitoje esi jau pakankamai prisireishkes
bet pas tave tai naglumo tikrai uztenka
tingiu gincytis su tavim, man tokie vat kaip tu primena tuos laikus kai buvo 16 metu ir kieme valkiodavomes ir vartytis reikedavo su visais, tai lygiai toks pat lygis.
labiausiai piktina kai tu taip varai ant mano masinos
nesakau kad ji kazkokia ahuena, bet kiek ziurinejau tia ji buvo normaliausia is tam tikro kainu lygio, jungem kompa pries perkant, jungem ir po pirkimo menesis, viskas okey, deze okey nezinau kas tau ten taip istrigo toj mano masinoj, kam rodziau kas ziurejo visiem ji normali buvo, o tu matai nemates, tik girdejas sprendi ji gaidys ar negaidys, nekoks is taves bahurelis
nezinau tingiu gincytis, gal pas mane ir 5 pavaros, gal ir ne, bet zinau kad tikrai neblogesne nei kitos, zinau tik tiek, kad navarotu joje, nors salonas ir veilokinis, yra tiek, kad reta astunke randu su tiek navarotu. o kw joje jei neklystu 220 yra. o del drago tai gali buti ramus, gautum i vienus vartus, nesistengciau net ant benzo persimetinet